Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 12:34:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deindustrijalizacija Srbije  (Pročitano 23565 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Možemo samo ove guslare i maloruse da izvozimo  Smile, ali mislim da oni nikome ne trebaju.
pa,i liberala,hipika,wanna-be-amera,evo-balvana i slicne bagre je sve vise.mozemo i njih da izvozimo.  Smile
samo,nema neke koristi od njih.a i zapad ih ne zeli.vec ima svoje napasti.

Imamo i teoretičara, dušebrižnika i pametnjakovića, za izvoz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Možemo samo ove guslare i maloruse da izvozimo  Smile, ali mislim da oni nikome ne trebaju.
pa,i liberala,hipika,wanna-be-amera,evo-balvana i slicne bagre je sve vise.mozemo i njih da izvozimo.  Smile
samo,nema neke koristi od njih.a i zapad ih ne zeli.vec ima svoje napasti.

Imamo i teoretičara, dušebrižnika i pametnjakovića, za izvoz.
mi ispadosmo najbogatija zemlja sveta,majku mu...  Smile Smile Smile
elem,imamo ih,ali,nema za to potraznje.dovoljno ih izvoze iz Amerike.  Smile Smile

inace,ja sam se uvek zalagao za upotrebu hipika i liberala kao mete za bojevo gadjanje,ali,sada znam da je to pogresno.

jer,suvise je danas ta municija vredna da bi se trosila na takve.  Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2009, 21:05:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
Ideja je da zahtev za ulazak u EU, prisili  naše politikante da donesu i primenjuju zakone i propise EU.

Ali, gde će onda šverc-majstori-marža-300% i ovi što guslaju za njih ?

Marza 300% bi se delimicno smanjila , ali ona ne pociva samo na pravno omogucenom monoplu vec i na tome sto je i faktciki formiran . Marza 300% drzi skoro sve maloprodajne objekte u gradovima , oni ne bi nestali kad bi se stranim trgovackim firmama omogucilo da otvaraju svoje maloprodajne objekte . Za njih su jedino preostale lokacije van gradova u vidu vecih objekata - kao sto je metro na primer .

I koje su cene u Metrou, u Beogradu i u Segedinu.Srbija je majka Mara za strane trgovce. Ništa ne proizvodimo, domaći trgovci nazidali cene , a strani se samo uklopili i voze.Prave velike trzne centre "od kartona", koji građevinski ne vrede ništa. Kada pokupe dovoljno para , jednostavno će sklopiti svoju skalameriju i preneti u neke nove bidžince. Srbija će ostati pusta jer pobogu ništa u toj Srbiji nije valjalo, a to da nije valjalo rekli su nam Zapadni stručnjaci i njihovi pomagači u zemlji. Sasvim shvatam Zapadni kapital, zašto ne bi dobili još jedno tržište. S druge strane preko kreditnih linija upumpavaju pare naštampane i bezvredne, ali kada treba da se vraćaju onda imaju neku vrednost. Tako će mo postai robovi stranog kapitala, ako već to i nismo.
kako ti objasnjavas to, kako ti kazes, mi nista ne proizvodimo a trgovci nazidali cene?
kako je to moguce? ko je krivac? stranci?
ja mislim da je krivac socijalisticka tajkunska privreda, a sta je tvoje objasnjenje?
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Kamro24,nema smisal da raspravljamo jer ti polaziš od predpostavke da je u Srbiji socijalizam. Time pokazuješ bar teoretsko neznaje o osnovnim pojmovima društvenog uređenja. Krivci su stvarno tajkuni, ali oni nisu komunisti , već kapitalisti. Međutim sve je , sasvim normalno, bilo uz dobar pritisak Zapada. Mi nismo imali intelektualnu elitu sposobnu da na pozitivan način sagleda situaciju. Jednostavno brže bolje smo uništili svu privredu da bi se dokazali većim kapitalistima od Američkog predsednika. To je iskoristila pohlepna tajkunska grupacija.
Zašto Slovenačka privreda nije propala? (U Vojvodini privreda je u Jugi bila veoma blizu Slovenačke).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
Kamro24,nema smisal da raspravljamo jer ti polaziš od predpostavke da je u Srbiji socijalizam. Time pokazuješ bar teoretsko neznaje o osnovnim pojmovima društvenog uređenja. Krivci su stvarno tajkuni, ali oni nisu komunisti , već kapitalisti. Međutim sve je , sasvim normalno, bilo uz dobar pritisak Zapada. Mi nismo imali intelektualnu elitu sposobnu da na pozitivan način sagleda situaciju. Jednostavno brže bolje smo uništili svu privredu da bi se dokazali većim kapitalistima od Američkog predsednika. To je iskoristila pohlepna tajkunska grupacija.
Zašto Slovenačka privreda nije propala? (U Vojvodini privreda je u Jugi bila veoma blizu Slovenačke).
perudji, nekada pomislim da se iza tvog imena krije klinac od 15 godina koji se lozi na slike cea i kastra.
po hiljaditi put, zaboravi tu smesnu pricu o tome kako ovde nije socijalizam. ona je naivna i odgovara po obimu poznavanja cinjenica i nauke srednjoskolcu.
ti si ideoloski istripovao da je socijalizam harmonija koja najvise pogoduje onim najsiromasnijim i koji obezbedjuje socijalnu pravdu.
a pri tome zaboravljas da je jedini pravi socijalizam samo ono sto se na tom polju preduzelo da se do toga dodje.
da li je nesto socijalizam odredjuje ponasanje same drzave kroz svoj uticaj na ekonomiju i ostale drustvene tokove. ako drzava intervenise, radi se o socijalizmu (malom ili velikom, nebitno je). dakle, utuvi u glavu da je intervencionizam merilo prisustnosti socijalizma u nekom uredjenju, pa makar se urednjenje klelo u kapitalizam po hiljadu puta.

kada bi to znao onda ne bi ni pominjao ovu glupost sa "intelektualnom" elitom!

namerno sam te pitao ono sto sam te pitao, jer sam video da ne shvatas sta si napisao.
rekao si nema proizvodnje a trgovci zidaju cene.
dakle, konstatujes skupocu i veliki uvoz. znaci, po tebi sva traznja na trzistu se namiruje iz uvoza.

prvo pitanje, ako su strani proizvodi toliko skupi zar se ne isplati nekom nasem investitoru da zapocne proizvodnju necega i ponudi jeftiniji proizvod trzistu?
ili si mozda hteo da kazes time da mu neko nedozvoljava da to uradi? ako je tako, pitam te ko?

drugo pitanje, ako trgovci zidaju cene, znaci da ih ima malo i nedovoljno, tj. da nemju konkurenciju pa mogu da ispoljavaju monopolsko ponasanje?
ako je tako, zasto neki nas investitor ne dodje do neke robe od konkurentskog proizvodjaca i uveze neku jeftiniju alternativu?
ili si mozda hteo da kazes da ne moze svako da se bavi uvozom? ako je tako, zasto ne moze?
posto znam da razlog ne moze da bude nedostatak sredstava kada je ovo u pitanju, pitam te za pravi razlog.
jel mu neko nedozvoljava da uveze nesto ili ima poteskoca da to iznese pred kupca?

svrha ovih pitanja je da te nateram da razmislis svojom glavom i da mi kazes da su tajkuni samo posledica, a drzava uzrok problema.
ona je ta koja svojim intervencionizmom (citaj socijalizmom) kreira ovakvu situaciju!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Socijalizam podrazumeva drzavnu, ali uglavnom društvenu svojinu nad sredstvima za proizvodnju i uopšte nad imovinom. Sve ostalo je besmisleno.Država može biti manje više socijalno odgovorna, ali to nije socijalizam.
Ti sada govoriš o pokretanju proizvodje. To je postupak koji malo duže traje, nisu dovoljne samo pare, trebaju i kadrovi. Sve smo uništili, a nove nismo stvarali. Na čega nam liče škole, da li neko nešto u njima nauči.Kamaro u velikoj si zabludi u Srbiji je kapitalizam u najbestijalnijom i najgorem obliku. Ponavljam ili si kapitalista ili ne shvataš stvari.

Социјализам
Из Википедије, слободне енциклопедије
Скочи на: навигација, претрага

Социјализам чине широк скуп политичких и економских доктрина, од којих се већина односи на политичке покрете чији је циљ да спроведу те доктрине у праксу. Ти покрети замишљају и заговарају систем друштвене организације у којем су власништво и расподјела добити од производње подређена друштвеној контроли. Као економски систем, социјализам се често веже за државно и колективно власништво медија за производњу, а тиме и самих крајњих производа. Таква контрола може бити директна, односно преко разних модела колектива радника, или може бити и индиректна, односно преко утицаја државних органа власти.

Модерни социјалистички покрет има своје дубоке корјене у покрету радничке класе крајем 19-тог вијека. У том периоду, појам "социјализам" се односио на Европске социјалне критичаре који су оштро осуђивали приватно власништво. За Карла Маркса, који је уствари дефинисао и помогао успоствљању модерног социјалистичког покрета, социјализам треба да уништи тржишта, капитал и рад са тежњом за приватним благостањем и комотностима.

Није лако објаснити уопштено тај широки скуп, сличних али у основи различитих, доктрина и покрета, које се обично вежу за социјализам. Више присталица савременог социјалистичког покрета, не слажу се око заједничке доктрине или програма. Као резултат тим и сличним неслагањима, покрет се "разбио" у различите, чак понекад и супротне тенденције, нарочито оне, које постоје између умјерених социјалиста и комуниста. Од 19-тог вијека, социјалисти су уопштено заговарали, а у многим друштвима, касније почетком и половином 20-тог вијека конкретно спровели у праксу, комплетну национализацију природних ресурса и технологија за производњу ради достизања својих циљева. Други су предлагали селективну национализацију основних индустријских грана у оквиру мјешаног економског система. Стаљинисти су инсистирали на стварању колхоза, под снажном централном контролом државних органа власти. Трећи су опет били присталице тржишног социјализма, гдје друштвена контрола власништва постоји у оквиру тржишне економије и приватног власништва.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Pamet i know-how ne može da nam bude glavni resurs, jer mi to nemamo.

Pa fakticki moze i tako. Jedan deo se skoluje i ode. Ja to nazivam proterivanjem iz rodjene zemlje, oni to nazivaju odliv mozgova. Jedan deo dobije stvarno dobra mesta u sferi trgovina (trzite od 7.5 miliona, najveci grad koji opsluzuje ostale republike (oko 50 miliona). Ali to je jako mali broj. I jedan broj politicara koji ce uvesti rasprodaju zemljista. Ostalo je roblje.

Ovaj link:

http://www.odrzivi-razvoj.sr.gov.yu/assets/download/Izvestaj%20o%20Nacionalnoj%20konferenciji-Strategija%20odrzivog%20razvoja%20Republike%20Srbije-mart%202006.god..pdf

je zvanicna strategija razvoja Srbije. Pogledas stranu 24 na tacki 1 kaze da primarno treba da radimo usluge.
Su cim se rade usluge ne znam. Recimo opravka wc solji, samo ako srbi uvoze svi iz nemacke solje da kenjaju a mi primarno radimo usluge.

Ko je to pisao ja ne znam, samo znam da su 'eminentni'.

Gledas Djelicev sajt , forum o istrazivanju u nauci. Druge nebuloze. Tamo kaze fokus i akcija. Pa dobro onda kazu nanotehnologije, ugljenici, kapsule, biomedicina. Bato ako hoces da vozis onda gorivne celije. Ako hoces nanotehnologije, onda keramicki materijali za elektrode itd itd.
Ako hoces vozove, sinsku vucu trebaju ti celici. nano tech se radi za Fe+C na elektrolucnoj osnovi. Trenje izmedju sina i tockova je nauka teza od svemirske.

Jednostavno nemas gore nekoga ko da napravi sustinu stvari: jedem svaki dan - hibridi u poljoprivredi, vozim se - gorivne celije, trgujem tobom - sinska vuca, vozovo sine celici.
U p materinu prostije ne moze biti.

I narocito sve privatno. Nek se ljudi zaduzuju kod banaka i neka krenu biznise. Od malih na velike.

Gledam onog direktora eps-a pa ne verujem da takva karikatura moze da razvaljuje takve gluposti.

Nema tu leba ni sa ni bez jeurope. Svinjar i Usta nojevo dupe su nasa buducnost.
moz i Voja zmirkavi da dovati neku godinu vlasti.
« Poslednja izmena: 12. Okt 2009, 00:10:42 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ovo je dobar topic.
Sto bre mesate babe i zabe. opet strane ispostave? Nece Bush da ti da da radis? Oteo ti motiku?
Pogledajte prvo usvojenu odrzivost razvoja. To je drzavna strategija. Kaze informatika, usluge, pamet i s*nja. Nigde resursi. Dakle srbin treba da trguje, vrsi usluge, opravlja wc solje a nhe treba da jede.

Industrija koje je bila treba skroz da se zatvori izuzev ovih koji nesto donose: celik i kola.
Razmisljanje treba da bude ovako: posto srbin jede svaki dan treba hrane. Na 8 miliona hektara zemlje ti imas 32 ten (tona ekvivalentne nafte) u zemlji. Dakle zitarice, pa to je primarni resurs pa svih nekoliko hiljada proizvoda sto od njih izlazi.
Ali niko nece da ti dodje jer si smrad i strvina. Da bi imao greenfield investicije treba da navodnjavas a ne da onog zoves da investira, pa da kazes: ako Bog da bice kise. Ti imas navodnjavano 2% zemljista,
U poljoprivredi i lakoj industriji mozes da uposlis par miliona ljudi.

Oni se tamo jebu sa brodogradilistem a tebi trebaju guraci i barze za izvoz robe.
Treba ti zelznica koju da ne vodi Velja svinjar i njegov konobar pa da od 1000 vagona napravi 600 stelt vagona istopljenih u Belgiji.

Nemas na ovoj bogatoj zemlji ni da iko misli a gde da radi.
To sa industrijom je prirodno, jer niko ne zna nista da radi. Niti je ikada znao. Ko je nesto naucio je napolje.

Eeee , al nece balvanija na vlasti - kad bi narod imao posla i para bio bi i nezavisniji .
Ne bi onda Tadic/Nikolic/Krkobabic bio zasluzan sto ima sta da se jede vec onaj ko je stvorio .
Ovako hibrid ceka da kane u budzet od MMF , Rusije , Kine , EU da oni izboksuju u "pregovorima" i da nesto stigne i do njega kroz neko fiktivno radno mesto . A ono kurac pregovori - lihvari odresili kesu da se ne pogorsa recesija ( ili odresili stampariju ) pa dele po trecem svetu .
Da nije ovakvo stanje ekipa se ne bi odrzavala na vlasti .
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
Socijalizam podrazumeva drzavnu, ali uglavnom društvenu svojinu nad sredstvima za proizvodnju i uopšte nad imovinom. Sve ostalo je besmisleno.Država može biti manje više socijalno odgovorna, ali to nije socijalizam.
Ti sada govoriš o pokretanju proizvodje. To je postupak koji malo duže traje, nisu dovoljne samo pare, trebaju i kadrovi. Sve smo uništili, a nove nismo stvarali. Na čega nam liče škole, da li neko nešto u njima nauči.Kamaro u velikoj si zabludi u Srbiji je kapitalizam u najbestijalnijom i najgorem obliku. Ponavljam ili si kapitalista ili ne shvataš stvari.

Социјализам
Из Википедије, слободне енциклопедије
Скочи на: навигација, претрага

Социјализам чине широк скуп политичких и економских доктрина, од којих се већина односи на политичке покрете чији је циљ да спроведу те доктрине у праксу. Ти покрети замишљају и заговарају систем друштвене организације у којем су власништво и расподјела добити од производње подређена друштвеној контроли. Као економски систем, социјализам се често веже за државно и колективно власништво медија за производњу, а тиме и самих крајњих производа. Таква контрола може бити директна, односно преко разних модела колектива радника, или може бити и индиректна, односно преко утицаја државних органа власти.

Модерни социјалистички покрет има своје дубоке корјене у покрету радничке класе крајем 19-тог вијека. У том периоду, појам "социјализам" се односио на Европске социјалне критичаре који су оштро осуђивали приватно власништво. За Карла Маркса, који је уствари дефинисао и помогао успоствљању модерног социјалистичког покрета, социјализам треба да уништи тржишта, капитал и рад са тежњом за приватним благостањем и комотностима.

Није лако објаснити уопштено тај широки скуп, сличних али у основи различитих, доктрина и покрета, које се обично вежу за социјализам. Више присталица савременог социјалистичког покрета, не слажу се око заједничке доктрине или програма. Као резултат тим и сличним неслагањима, покрет се "разбио" у различите, чак понекад и супротне тенденције, нарочито оне, које постоје између умјерених социјалиста и комуниста. Од 19-тог вијека, социјалисти су уопштено заговарали, а у многим друштвима, касније почетком и половином 20-тог вијека конкретно спровели у праксу, комплетну национализацију природних ресурса и технологија за производњу ради достизања својих циљева. Други су предлагали селективну национализацију основних индустријских грана у оквиру мјешаног економског система. Стаљинисти су инсистирали на стварању колхоза, под снажном централном контролом државних органа власти. Трећи су опет били присталице тржишног социјализма, гдје друштвена контрола власништва постоји у оквиру тржишне економије и приватног власништва.
bas si ti neki turbo sajber socijalista, kada ucis sta je to socijalizam iz wikipedie.

a mozes i iz tog teksta da uocis ono sto ti ja neprestano govorim. gusenje licnih politickih i ekonomskih sloboda od strane drzave pod izgovorom redistribucije bogatstva u cilju postizanja socijalne pravde (ma sta ona znacila!
nije bitno da li drzava raspolaze i u kojoj meri sredstvima za proizvodnju, npr. telekom, eps, posta, zeleznica,... , ili drzava regulacijom onemogucava ulazak na neko trziste, npr. nacionalne frekfencije za tv i radio stanice, usluga koriscenja interneta,..., ona na taj nacin utice na trziste i sistemom privilegija onemogucava razvojnu dinamiku.

nisi mi odgovorio ni na jedno pitanje!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Industrija koje je bila treba skroz da se zatvori izuzev ovih koji nesto donose: celik i kola.

Celik prave Kinezi i Indijci dosta jeftinije, uz jeftinu radnu snagu i zapadnu tehnologiju, kola prave vec i Kinezi, malkice kvalitetnija od "Zastave". A da bi se pravila vozila koja na nesto lice trebali bi svi bivsi dostavljaci "zastave" koji su rasuti po novokomponovanim drzavama (a pola njih propalo).
Eventualno nesto navodno "zdrave" hrane, neka firma koja pravi neke specijalne ventile i sta ti ja znam i jos neke egzotike, ovo ostalo presipanje iz supljeg u prazno. A razni specijalisti i inzenjeri ionako grabe u Kanadu, Ameriku, Australiju, Norvesku u jednom pravcu a ovi sto tuku strance i gejeve po ulicama ne znaju ni da naprave bejzbol palicu niti da je koriste za cega je napravljena a kamoli da sklope karburator, da ne pricam da poprave automat od lifta.
Ionako ce buducnost Srbije biti zatvaranje ociju, prepucavanje pred izbore i ulepsavanje statistike i obecavanja kako eto govor tela nekog stranog drzavnika oznacava pozitivan mig za Srbiju.
EU ima potrosaca gomile, nisu nesto spali na Srbiju, nit Srbija ima nekih jako strasno zanimljivih stvari za strance.

judeo-liberalni kapitalizam

Hebote, kolko si puta na forumu spomenuo judeo liberalizam, ispunio si sigurno prvih deset stranica na guglu  Smile

Bila je po meni duplo jaca (mozda preterujem al bila je jaca). Dve fabrike automobila, jedna kamiona i jedna autobusa, takodje elektronska industrija ko i bela tehnika, uz to su jedini pravili motore i igracke i imali produktivnost na nivou. Tad su plate bile duplo vece nego u Vojvodini, barem u drugoj polovini osamdesetih.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 12:34:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.