Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 21:39:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Decentralizacija Srbije!  (Pročitano 30875 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Да, било је уља и шећера али на црној берзи, не у државним продавницама и не по званичним ценама него много скупље. Две недеље пред изборе је Милошевић пуштао јефтин шећер и уље.

Торањ на Авали не треба Београђанима.

Све ово што си набројао је завршено у нека боља времена када је живот и у провинцији и Београду био много бољи и зато помињем '92.

Стално спомињеш Ниш. А знаш ли да Ниш деценијама ужива монопол у производњи цигарета у Србији? Исто је важило и за ЕИ Ниш који је пропао када су тај монопол укинули.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21

Što se tiče tornja Beograd nije tražio toranj, tražio ga je Koštunica.

Није га тражио Коштуница него Тијанић.

А Тијанић је Тадићев човек. Према томе торањ је тражио Тадић.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Саветујем да прекинете глупаву расправу јер нема поенте, у свакој држави на Свету, па и у Србији, градови из унутрашњости земље се УВЕК буне на главни град, то је од кад постоје државе и демократска друштва, дакле још од старе Грчке, и то се неће никада променити, па самим тим је ова расправа бесмислена.

Лично сам заговорник идеје да Београд не буде главни град државе у политичком смилсу, већ Крагујевац како због географског положаја (центар Србије) тако и због развоја тог града али и околине...наравно, Београд ће увек бити, културна и друштвена престоница због мноштва садржаја и могућности и вишемилионске популације.

Донимику саветујем да не пише поруке као да је из хрватске ... сабери се човече!  Smile

п.с. Да ли сте ви (антибеограђани) свесни шта је популација од 2 000 000 становника и шта све то носи са собом и које је то тржиште?
« Poslednja izmena: 01. Mar 2009, 21:31:03 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Ajde nek bude i Tijanić, nebitno.   Smile

Nego nikako mi nije jasno, taj EI je jedini kod nas u Srbiji pravio veš mašine. Prodali ste ih tokom embarga bezbroj, bile su najgore moguće, a umesto da sad radite to i dalje vi pustili da propadne. Onda recimo štampane ploče su jako uspešan deo EI koji je privatizovan uspešno i rade ko ludi. Šišaju po ušima sa cenom ali ploče idu ko alva.

A ko je sve propao od velikih preduzeća u Beogradu. Kompletna EI u Zemunu, IMR, DMB,  Rekord, znači cela Rakovica. Zmaj, Teleoptik, INSA, Pupin, Lola,... Pa od velikih trgovinskih preduzeća Jugoeksport, Jugoslavija Komerc, GENEKS, INEX, RUDNAP. Ne mogu ni da nabrajam, zaboli me želudac. Nego po tuđoj koži sto batina ne boli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia E
Ovako ja sam vec jedared padao u vatru zbog ove teme, kad se malo rezimiraju i analiziraju odgovori vas  NEprovincijalaca koji zivite u spoljasnjosti stice se sledeci utisak:
-nama drzava nikad nista nije pomogla
-mi sve radimo sopstvenim parama
-mi smo najebali u ovoj drzavi kao i oni koji zive u bilo kom delu Srbije
-sve sto ste gledali da se gradi po Beogradu je izmisljotina jer zaboga nije zavrseno ali je poceto
-univerzijada mora da se odrzi u Beogradu! ZASTO pitam ja vas zasto mora bas u beogradu?
Ulje i secer sam ja kupio bez redova u pekabeti tih dana kad u Nisu nije imalo ni za kafu da se skuva, sada kazete da to niej tacno ok to se desilo nekom drugom a ne meni!
Nislije su neke pare dale za izgradnju tornja ako se dobro secam nekih 100-150.000e ali nema veze to ionako kosta pisljivih 10Mil eura Smile sto za te pisljive pare ne kupite jos 10 rentgen aparata ako vam hvale jer su to vase gradske pare zasto ne uhvatite Djilasa za usi zbog te stvari?
 Znaci bio sam gore video sam kako se zivi video sam sta se radi video sam koje su plate za koje poslove i pored svega toga sam ostao slep kod ociju, OK prihvatam to!

Sto se tice termina provincijalca i provincije po tebi ispada onda da je stanovnik New Yorka ili LA-a provincijalac samo zato sto nije stanovnik Washingtona, bas bas interesantno tumacenje to do sada nisam cuo moram priznati Smile

Citat
Понашаш се и пишеш као најобичнија сировина са југа и баш смо се потресли сви овде што би ти заокружио ДА за отцепљење Ниша од Србије...
Termin sirovina sada vezujemo za geografsko poreklo znaci Sirovina sa Juga kao sinonim za neotesanost seljacizam i malogradjanstinu, ali ako si sirovina i BG-a to je onda drugo znacenje!

Nije problem sto cu ja zaokruziti DA na tom referendumu koga najverovatnije nece biti problem je sto nas ima oko 1Milion ako dodamo Rasinski, Tmocki i Kolubarski okrug Sumadiju mislim da je cifra daleko veca od jednog glasa, stvarno mi je zao sto svi mi zivimo u jednom tako pogresnom ubedjenju da nas Beograd gusi svojom ljubavlju!

Da zakljucim situaciju posto ovo ne vodi nikuda, ja se vise ne javljam na ovoj temi i na temama vezanim za decentralizaciju znaci ovo je zadnji moj post na temama ove vrste vise necu o ovoj temi reci nikad i nista, moja je tvrdnja sledeca, ako zelimo jaku i stabilnu Srbiju decentralizacija je jedan od kljuceva tog uspeha, dokle god mi beograd gledamo sa mrznjom i prezirom dokle god se nastave migracije ka beogradu iz ostatka srbije za boljim zivotom Srbija je osudjena na propast. Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy II
Лично сам заговорник идеје да Београд не буде главни град државе у политичком смилсу, већ Крагујевац како због географског положаја (центар Србије) тако и због развоја тог града али и околине...наравно, Београд ће увек бити, културна и друштвена престоница због мноштва садржаја и могућности и вишемилионске популације.

u sustini,Bg ima pare,ali ih maznjavaju drugi.moze se i na to svesti prica. pre svega lokalni serifi,jer kako ko zasedne na vlast tako [rvo se nafatira,pa sta Bog da ostalima.
primera ima mnogo. recimo u KG postoji organizacija cvecara koja ima preko 100 clanova, niko im ne daje pare,a oni rade i ostvaruju rezultate. a u BG privredna komora okupila 10 cvecarnica i najvece uvoznike cveca!!! i dali im 4.000.000 dinara!!! zasta!?!? i naravno kad vide ljudi sa strane to,naravno da kazu :eto lipova u BG!  e sad sto niko u BG od obicnih ljudi ne vidi te pare, to niko ne racuna.

ali priznajte, kad krene RTS propaganda meni se smuci.Te BEOVIZIJA?!?!?(ko do samo beogradjani nastupaju) pa sve sportske priredbe koje se zavrsavaju onom nebuloznom pesmon beglrade,my belgrade  Smile  pa gomila nebuloza o glavnom gradu, poslovnim parkovima, gradjevinama, poslovima, zurkama bogatih i raskalasnih itd. e ti kreteni i prave jad i cemer u stomaku obicnog naroda,koji kad gleda sve to naravno misli da tamo tece med i mleko!
e kad se ta propaganda promeni,pa kad se shvati da nije sve tako ruzicasto,e onda nece ni biti price o razmestanju politicke i ekonomske moci i u druge delove grada....
« Poslednja izmena: 01. Mar 2009, 21:43:08 od wayman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
ali priznajte, kad krene RTS propaganda meni se smuci.Te BEOVIZIJA?!?!?(ko do samo beogradjani nastupaju) pa sve sportske priredbe koje se zavrsavaju onom nebuloznom pesmon beglrade,my belgrade  Smile  pa gomila nebuloza o glavnom gradu, poslovnim parkovima, gradjevinama, poslovima, zurkama bogatih i raskalasnih itd. e ti kreteni i prave jad i cemer u stomaku obicnog naroda,koji kad gleda sve to naravno misli da tamo tece med i mleko!
e kad se ta propaganda promeni,pa kad se shvati da nije sve tako ruzicasto,e onda nece ni biti price o razmestanju politicke i ekonomske moci i u druge delove grada....

Да, то са Беовизијом је мени апсолутно глупаво ...
А ово остало, као што рекох ... синдром главног града ... свугде у Свету је тако!
Иначе, живот у Београду уопште није јефтин и лак ... од 2 000 000 људи, само 5% је тих ултра богатих што се пише о њима, а сиротиње је много више, и уопште није ружичасто!

Добра је ствар што Београд има вентил за свакога ... зато људи и долазе да живе у Београд!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Понашаш се и пишеш као најобичнија сировина са југа и баш смо се потресли сви овде што би ти заокружио ДА за отцепљење Ниша од Србије...

Ово сам склонио у року од 10 секунди после постављања баш зато да не би вређао и да би смирио ситуацију... Није ми јасно како си успео да уватиш... Извини...

Али остаје чињеница да си огрочен и слеп код очију...

Citat
-sve sto ste gledali da se gradi po Beogradu je izmisljotina jer zaboga nije zavrseno ali je poceto

Све, али све, тачку по тачку, што си навео је лупетање без аргумената и познавања основних ствари...

Citat
-univerzijada mora da se odrzi u Beogradu! ZASTO pitam ja vas zasto mora bas u beogradu?

Зато, слепи човече, што једино Београд има капацитета за тако нешто...

Citat
Nislije su neke pare dale za izgradnju tornja ako se dobro secam nekih 100-150.000e ali nema veze to ionako kosta pisljivih 10Mil eura Smile sto za te pisljive pare ne kupite jos 10 rentgen aparata ako vam hvale jer su to vase gradske pare zasto ne uhvatite Djilasa za usi zbog te stvari?

Ти си огорчен пишљивим дизањем торња који је симбол препорода а не београдска привилегија... И да пишљивих 10 милиона... Баш тако...

А Београд нема рендген због републичке власти и нама треба децентрализација баш као и теби... Само је то теби слепом код очију тешко то да схватиш...

Citat
Ulje i secer sam ja kupio bez redova u pekabeti tih dana kad u Nisu nije imalo ni za kafu da se skuva, sada kazete da to niej tacno ok to se desilo nekom drugom a ne meni!

Ово је чист пример твоје неотесаности и безобразлука али добро твој избор...  Smile

Citat
Da zakljucim situaciju posto ovo ne vodi nikuda, ja se vise ne javljam na ovoj temi i na temama vezanim za decentralizaciju znaci ovo je zadnji moj post na temama ove vrste vise necu o ovoj temi reci nikad i nista, moja je tvrdnja sledeca, ako zelimo jaku i stabilnu Srbiju decentralizacija je jedan od kljuceva tog uspeha, dokle god mi beograd gledamo sa mrznjom i prezirom dokle god se nastave migracije ka beogradu iz ostatka srbije za boljim zivotom Srbija je osudjena na propast.

Smile

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Siemens c 75

Sve je to super ali državu Srbiju ne čini samo BG ima tu i drugih gradova, meni je u moje Šumadijsko selo pored Kg super, ali ima omladine koja voli te turbo, urbane stvari jelte mladost ludost i dobar deo toga jednostavno nemaju u KG pa i ja kao akademski gradjanin imam potrebu da odem u Operu i odgledam " Tosku " ili šta već ali o tome mogu samo da sanjam jer jednostavno KG nema operu ili salu gde bi tako nešto moglo da se ozvede, a za ostale stvari da ne pričamo.

Pod hitno mora da se menja državna politika inače će država i te kako da se pita zašto su joj sela opustela i imaju populaciju od 1 ili 3 ljudi, pogledajte malo na netu i na RTS rade emisije o tim selima ali ne treba njiima medijska pažnja njima treba privredni plan, ekonomski podsticaj da tamo ostanu. Greota i straota Smile Smile

Samoživost eto šta uništava Srbiju, svako drpa za sebe a BG najviše pa da inije tako Bg je administrativni centar i glavni grad Srbije pa shodno tome snosi i najveću odgovornost da pomogne onim gradovima koji nemaju ni malo da se ljudi  kada odu za BG ne osećaju ko da su poliveni hladnom vodom , kao što reče jedan hrvatski analitičar , skoro je bio na RTS gde su ga pitali o Evrol. integraconim procesima u Srbiji i čovek me oduševio i ako je Hrvat jelte pazite šta je rekao i svaka mu čast

nema od toga ništa, razlika izmedju BG i ostalih gradova u njegovom okruženju je hiljadam puta veća nego razlika izmedju BG i NJujorka

i jel treba još nešto reći. Greota i straota  Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2009, 17:22:24 od sahalin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Gecko 2009021910
mob
Apple 
А Тијанић је Тадићев човек. Према томе торањ је тражио Тадић.  Smile

Tijanic je covek svake vlasti...   Smile

what is a ponit? ljudi svadjamo se i raspravljamo k'o sto su se kelti kroz celo svoje postojanje plasili da im nebo ne padne na glavu...

Da ne bih upao u zamku diskusije necu joj se prepustiti, procitao sam sve postove i mogu da vam svima kazem da ste u pravu (sto bi rekao Nikola Pasic)

pozz

IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 21:39:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.