Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 03:11:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Decentralizacija Srbije!  (Pročitano 30651 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia E
Dominik ima jedan problem u onome što si nakacio na 2. strani. Nigde ne piše koliko para se iz budžeta investira u održavanje socijalng mira. Koliko radnika u Boru, Kragujevcu, Nišu,... žive od para iz budžeta. Koliko se novca iz budžeta daje u plate onih koji su na Kosovu i Metohiji još uvek. Koliko koštaju socijalna davanja za Rome.

U Beogradu se ni jedna velika infrastrukturna investicija ne radi vec decenijama. Beograd ne može da napravi most preko Dunava jer nema para. Ne može da napravi ni glupavi kolektor za kišnicu. Nije novac iz republickog budžeta potrošen na infrastrukturu u Beogradu. Ona koja vec postoji se samo održava iz onih 7%. A ona koja se sad gradi kao toplovod je finansirana iskljucivo iz džepova gradana koji se na toplovod prikljucuju.
Simi ajde idemo polako Ei Nis je zaposlajvao 28000 radnika sada  Ei vise ne postoji ne znam da li znate ali tamo nema 2000 radnika od svih ovih 28000, sto se tice neke privatizacije nije je bilo masine su rasprodate  na dobos sta je moglo sta nije otislo je "na kilo" radnici su zaglavili na ulici bez ikavog socijalnog programa to ljudi u Srbiji neznaju jer ih nije ni briga, sada na prostoru Ei Nis imas oko 29 firmi koje koriste hale i upravne zgrade kao magacinski i skladisni prostor 99.9% tih firmi su Beogradske!!!! Po magacinu imas najvise 5-6 radnika pa ti vidi koliko je od 28000 ljudi ostalo gore ista stvar se desila i sa MIN Nis moj matori je radio tamo od socijalnog programa dobio je samo nogu u dupe, vecina njh je otisla bez socijalnog programa jednostavno receno im je sistematizacija i tehnoloski visak, d o v i dj e nj a!
Zastava Kragujevac nije firma nego socijalna ustanova!!! tu se slazemo isto vazi i za Bor mada da im se ne dotira pomrli bi! Sto se tice davanja za plate na KiM bicu rezervisan ali se slazem sa tobom isto kao i za cigane mada taj izdatak je cist visak za drzavu al ajd sad ne pitam se ja!

U Beogradu se ni jedna velika infrastrukturna investicija ne radi vec decenijama.
Simi nadam se da ne mislis ozbiljno bio sam posle nove godine gore i video, nadam se da znas da beogradsku hroniku na RTS-u pratimo i mi van beograda sto je totalni debilizam ali ajde sad necemo ni o tome, hajde da krenemo, Hram Svetog Save, Arena, Nekoliko Sportskih Komplexa, Toranj na Avali, Prokop, Obilaznica, Gasifikacija(ali to je na nivou republike), Metro kod Vukovog spomenika, onaj Komplex za Univerzijadu, koliko vidim sada grade neki most zirafa ako s ene varam i ne samo to koliki broj novih skola i obdanista zdravstvenih ustanova dok mi u Nisu ni stare ne mozemo da okrecimo nego da ne duzimo vise pricu!

Sustinski problem je u tome sto beograd za razliku od svih ostalih gradova svoje tekuce probleme resava i tako sto pruza ruku u drzavnu kasu tu je najveci problem Smile

Па наравно да је буџет за културу највећи у Београду јер има пуно институција културе као на пример филхармонију која кошта, али вреди. Smiley
Vredi toliko da beograd ima veci budzet za kulturu od Srbije?! Smile

Naravno da ima potcenjivanja, npr. kad me neki Beogradjani pitaju odakle si, kažem lepo i jasno iz Kruševca, u 95% slučajeva sledi "Aaaa iz Kruševac", obavezno propraćeno nekim kretenskim osmehom. Isti je slučaj za Niš. Kao da smo svi mi južnjaci retardi. mnogo me to nervira Smile Smile

To je vec prica za sebe i zasluzuje i psihijatra da da svoje strucno misljenje!

Jeste malo offtopic, ali mozda i nije.
Vecina njih koji se tako ponasaju su uglavnom i dosli iz Krusevca, Leskovca, Pozarevca i ko zna odakle jos.
Opanke najvise mrzi onaj ko je tek izasao iz njih, ili nikad nije ni izasao.
Tesko je kad hoces da postanes nesto a ne znas kako.
Postoje ljudi koji pobegnu od sela ali selo iz njih nikad ne moze pobeci!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Доминик немој срати, чуо си на ТВ па мислиш да је истина. А све што је и урађено у Београду урађено је из локалног буџета а не републичког. А посебна комедија је што помињеш торањ на Авали а он је Београђанима потребан, знаш колико?!?!

Прокоп стоји 17 година и ништа се не ради. Стало је све 1992.
Вуков споменик је практично завршен пре 1992. године али је отворен 1995. године.
Арена је исто завршена пре 1992. само је остало нешто мало да се дотера па су је касније отварали неколико пута.
Храм светог Саве је исто у највећем делу завршен пре 1992. године и то је урађен средствима верника највише.
Обилазница није завршена и има још пуно да се ради.
Мост Жирафа се гради кредитом који је локална самоуправа Београд узела од ко зна кога и то ће изаћи на нос свим грађанима Београда.
Станови за Универзијаду су комерцијални и биће продати.
Нове школе и обданишта су изграђени на ободу Београда где се у последњих 15 година населило барем 150 хиљада људи. И то је урађено средствима локалне самоуправе.

Тако да не сери.

А ја могу до прекосутра та ди набрајам које су све велике фирме из Београда пропале, а пропало је готово све.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Qtek 小米
Тадићев режим, министарство културе је доделило 256.500 динара организацији Квирија за пропагирање хомосексуализма у српском друштву.
Без коментара.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Чекај бре Феанор шта с' нервираш ома. Наши смо (нема клиће и система) све ћемо лако. Полако бре, ај звизни једну

Ајде у реду ако се не троши толико у Београду. Али исто тако ништа се не враћа локалу, па се поставља питање где је лова!!

Ма бе нервирам се човече...
Паре су код лопова и политичара које гласа цео народ у овој напаћеној земљи...

То са Београђанима нема везе!!!
И рекли су многи, пола пензионера би поцркало кад би паре сада одмах престале да долазе у централу...
Угрожени такође... Ова држава је разјебана страшно и никаква мржња према становницима Београда вам неће помоћи у томе...

Citat
hajde da krenemo, Hram Svetog Save, Arena, Nekoliko Sportskih Komplexa, Toranj na Avali, Prokop, Obilaznica, Gasifikacija(ali to je na nivou republike), Metro kod Vukovog spomenika, onaj Komplex za Univerzijadu, koliko vidim sada grade neki most zirafa ako s ene varam i ne samo to koliki broj novih skola i obdanista zdravstvenih ustanova

Храм Светог Саве?!  Smiley 1 Нећу коментарисати...  Smile
Арена - завршена градским парама...  Smile
Неколико спортских комплекса?! - Наведи који!  Smile
Торањ на авали - Симбол који представља опорављање државе од мучног бомбардовања и који не представља никакву употребну вредност Београђанима... Ево ако хоћеш ја се залажем да и НИш добије свој торањ само да не будете оштећени...  Smiley 1
Прокоп - Ти мора да се зајебаваш! Нама возови још увек улазе у станицу која је стара преко 100 година и која једина на коридору 10 мора да довуче локомотиву одпозади воза да би је вратила на коридор...
Прокоп зврји празан и пропада...  Smile
Метро -  Smile Smile Smile
Комплекс Универзијада - гради је МИшковић који ће после да покупи паре од продаје станова...  Smile
Неки мост жирафа -  Smile Smile Smile Београд узео кредит за који ће да нас боле уши још 50 година... Нас Београђане, да!!!  Smile

Школе, обданишта, здравствене установе - се све скоро финансирају из локалних општинских буџета, донација и кредита... Да не помињем опет да су нам се домови здравља распадали док их нисмо добили под нашу надлежност... Ургентни центар у Београду има само један исправан рендген апарат... 2 милона становника и један рендген у ургентном центру (наравно републичка надлежност)... Да ли сте ви уопште свесни шта причате?

Доминик је један класичан пример човека који уопште није упознат са ситуацијом а зна да окривљује друге због лошег живота... Гледа "неку тамо београдску хронику" и све зна човек...  Smile

Што се тиче културе у Београду ја сам њих пљувао на сва уста... Највеће малверзације у Београду су управо у култури и спорту...
Али то са вама провинцијалцима нема никакве везе!!!
Београдске паре се ту краду а не "ваше"!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Nisi pomenuo da pet spratova Titanika nije osposobljeno za rad već 20 godina koliko Beograd dobija. A porodilište na Auto-putu, okrenuto na jug i tek pre dve godine dobilo erkondišne po sobama, ne sistem erkondišninga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Gecko 2009011913
mob
Apple 
Uroše koliko je tih bumbara u bembarama koji su Beograđani.

Ili u prevodu zujiš bre mnogo a ne praviš med.

Nakotilo se tih bumbara od '46. i samo se smenjuju eneracije....  da smo zalozili vatru ko rumuni njihovim bumbarima i ovi nasi bi se razbezali i pocrkali..

evo na primer zuje po kubi, nema delegacije koja nije obisla tu egzoticnu destinaciju potpisujuci neke ugovore... cak je bumbar Tomica ostao i o svom trosku jos nedelju, bilo mu malo o drzavnom trosku.
zuuuuum  Smile

IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia E
Доминик немој срати, чуо си на ТВ па мислиш да је истина. А све што је и урађено у Београду урађено је из локалног буџета а не републичког. А посебна комедија је што помињеш торањ на Авали а он је Београђанима потребан, знаш колико?!?!

Прокоп стоји 17 година и ништа се не ради. Стало је све 1992.
Вуков споменик је практично завршен пре 1992. године али је отворен 1995. године.
Арена је исто завршена пре 1992. само је остало нешто мало да се дотера па су је касније отварали неколико пута.
Храм светог Саве је исто у највећем делу завршен пре 1992. године и то је урађен средствима верника највише.
Обилазница није завршена и има још пуно да се ради.
Мост Жирафа се гради кредитом који је локална самоуправа Београд узела од ко зна кога и то ће изаћи на нос свим грађанима Београда.
Нове школе и обданишта су изграђени на ободу Београда где се у последњих 15 година населило барем 150 хиљада људи. И то је урађено средствима локалне самоуправе.

Тако да не сери.

А ја могу до прекосутра та ди набрајам које су све велике фирме из Београда пропале, а пропало је готово све.
Simijon je spomenula decenije to sto si ti nazvrljao je sve gradjeno u proteklih 20 godina, ok zasto to nije gradjeno bilo gde u Srbiji zasto se ti hvatas za period vezan za godine niko od nas nije spominjao nikakve godine Smile
Ne treba vam toranj na Avali a? kako ste ga zvali simbol Beograda zar ne? pa ne treba ni meni koj ce kurac meni u Nisu toranj na Avali, i ne seri ti od mojih usta otimate pare za vas usrani toranj za vas usrani simbol grada ciju izgradnju placa cela Srbija i ti ces meni da kazes da ne serem Smile
Dok je Nis i ostatak Srbije u periodu krajem 90-ih imao nestasice zejtina i secera u beogradu je svega imalo da se kupi, da te nisam cuo da demantujes ovo Smile
Citat
Sve me strah da cete da ga osetite po usima pruzicete ruku u drzavnu kasu kao i do sada sto ste radili jer je taj most od nacionalnog interesa!

Citat
Jel? A sto nisu sagradjeni u Nisu Novom Sadu Kragujevcu, Krusevcu......

Citat
Нове школе и обданишта су изграђени на ободу Београда где се у последњих 15 година населило барем 150 хиљада људи.
Jel se ti zaptas nekad zasto su se ti ljudi doselili u Beograd??? verovatno zato sto se jako lose i teze zivi nego u ostatku Srbije Smile

I jos jedared centar svih tokova novca svih zbivanja kako kulturoloskih tako i druge vrste u Srbiji je Beograd dokle god se to ne promeni dokle god i ostatak Srbije ne oseti boljitak u svim segmentima imacemo ovakve rasprave nesuglasice i zelje za secesijom.
Ovoga trenutka da se raspise referendum za odvajanje Juzne Srbije i Niskog regiona od ostatka Srbije bez trunke dvoumljenja i razmislajnja bih zaokruzio DA, a ti razmisli malo zasto, toliko o tome!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia E
@
Feanor11985
Citat
Али то са вама провинцијалцима нема никакве везе!!! Београдске паре се ту краду а не "ваше"!

Objasni mi ti sta to po tebi nije provincija ajde zivo me zanima posto smo svi mi van beograda provincijalci to kad meni neko kaze zvuci mi kao da mi kazu da sam retardirani debil, objasni ti meni retardiranom debilu sta po tebi znaci biti a sta ne biti provincijalac?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Dok je Nis i ostatak Srbije u periodu krajem 90-ih imao nestasice zejtina i secera u beogradu je svega imalo da se kupi, da te nisam cuo da demantujes ovo

Smile

Citat
Ne treba vam toranj na Avali a? kako ste ga zvali simbol Beograda zar ne? pa ne treba ni meni koj ce kurac meni u Nisu toranj na Avali, i ne seri ti od mojih usta otimate pare za vas usrani toranj za vas usrani simbol grada ciju izgradnju placa cela Srbija i ti ces meni da kazes da ne serem

Торањ кошта пишљивих 10 милиона евра и углавном се финансира из донација и глупавих емисија на РТС-у где људи позивом финансирају његову обнову...

Citat
Sve me strah da cete da ga osetite po usima pruzicete ruku u drzavnu kasu kao i do sada sto ste radili jer je taj most od nacionalnog interesa!

Мељеш о том пружању руке а ниси навео ни један једини пример који није лупетање и непознавање теме...

Citat
Jel? A sto nisu sagradjeni u Nisu Novom Sadu Kragujevcu, Krusevcu......

Ти мора да нас зајебаваш?! Па Универзијада је у Београду човече...

Мој добронамеран савет ти је да се мало смириш и погледаш туђе аргументе а не да идеш главом кроз зид... Нема потребе за свађањем...

Citat
Objasni mi ti sta to po tebi nije provincija ajde zivo me zanima posto smo svi mi van beograda provincijalci to kad meni neko kaze zvuci mi kao da mi kazu da sam retardirani debil, objasni ti meni retardiranom debilu sta po tebi znaci biti a sta ne biti provincijalac?

Мени лично то значи неко ко није из главног града једне државе... Можда је то погрешно и пошто видим да те вређа нећу "вас" више звати тако... Извињавам се!

Битно ми је да ниси имао нешто друго осим тога да ми замериш...  Smile
« Poslednja izmena: 01. Mar 2009, 21:10:51 od Feanor11985 »
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Citat
Dok je Nis i ostatak Srbije u periodu krajem 90-ih imao nestasice zejtina i secera u beogradu je svega imalo da se kupi, da te nisam cuo da demantujes ovo

A zašto sam ja onda bila glupa da čelam kilometarske kolone, kupujem na pijaci od švercera i molim rođake iz Kenije da mi šalju mleko za bebu ako je sve to moglo da se kupi u Beogradu.

Dominik lupaš, otrovao si se nekim gnevom i jedom. Nekonstruktivno ti je to.

Što se tiče tornja Beograd nije tražio toranj, tražio ga je Koštunica. Ja bih ga momentalno poklonila Nišu ili bilo kome trećem jer je to promašena investicija. Samo neki ministar za kapitalne investicije je trebao da dobije pare za kliniku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 03:11:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.