Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dečak preživeo udar 25.000 volti  (Pročitano 4087 puta)
Zvezda u usponu

uživaj u životu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 1979
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
mob
Nokia 6070
bravo za stefana!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
kako bre 15 puta pa jel uhvatis zicu il te sam drmne kako? bice samo malo
Pa ako ikad ista pravis sto je vezano za struju mora te udariti nije nista malo "utrnes"i to je to samo moras paziti kako diras zicu(uvijek treba dirati vanjskom stranom dlana) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
da to nam je pricao profesor fizike al kako brate samo malo utrnes, koliko to malo traje i koliko je to malo jako,
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Decko je jos u kriticnom stanju,dirnula me je akcija njegovih skolskih drugara,svaka cast!Zelim mu brzo ozdravljenje i bbarem malo vise srece u buducnosti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
da to nam je pricao profesor fizike al kako brate samo malo utrnes, koliko to malo traje i koliko je to malo jako,
Ako je ovo pitanje meni bilo namjenjeno evo odgovor-prvi i drugi put je bilo zesce ali ti se refleksno trznes i pomjeris ruku.
I ljudi koji su stariji sa kojima sam pricao kazu da nije nesto strasno samo treba biti oprezan Smile
A sto se tice bola,zaboli poprilicno jako ali brzo prodje nema posljedica Smile,jer se tebi zgrce misici pa tih par sekundi ne znas sta si uradio Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Jedno je 220V, 25 000V (NF) je sasvim druga priča, pa ne vidim čemu rasprava da li vas je 15x ili 115x "udarila"  struja iz gradske mreže.... Smile
Sad' samo treba da se pojavi Biba struja na temi pa da i on kaže koju pametnuSmile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49&#039;14&quot;N 20°27&#039;44&quot;E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
ne pratis
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Dečaku poklonili kožu

Zoran Mladenović (55) i Igor Đorđević (27) bez dvoumljenja su dali kožu dečaku Stefanu Stajiću, stradalom na pecanju od strujnog udara

VRANJE - Višestruki davaoci krvi Zoran Mladenović i Igor Đorđević operisani su 11. maja na VMA da bi pomogli Stefanu Stajiću, koji je posle strujnog udara zadobio opekotine opasne za život. Gradonačelnik Vranja Miroljub Stojčić organizovao je prijem za radnike "Simpa" Zorana Mladenovića i Igora Đorđevića.

Zoran Mladenović (55), zaposlen je u "Simpu" kao referent protivpožarne zaštite, do sada je krv dobrovoljno dao čak 130 puta, po čemu je rekorder u vranjskoj opštini.
- Kada sam saznao da je život Stefana Stajića u opasnosti i da mu je neophodna koža, nisam se nimalo dvoumio. Možete samo da zamislite kako je njemu jer mu je oštećeno čak 75 odsto kože. Apelujem na Vranjance da slede moj i primer Igora Đorđevića da svojom kožom spasu mladog Stajića i doprinesu njegovom uspešnom oporavku. Ovaj humani gest na neki način smatram svojom obavezom i srećan sam što sam pomogao Stefanu, koji je grafitnim štapom za pecanje riba zakačio dalekovod, izazvao strujno pražnjenje i zadobio teške opekotine kože - kaže Mladenović.

Veliku humanost i plemenitost potvrdio je i radnik "Simpove" tapetarije Igor Đorđević, kome su, kao i Mladenoviću, stručnjaci VMA sa obe butine skinuli kožu. Mada tek ima 27 godina, Đorđević je krv dobrovoljno dao čak 30 puta.

Posle operacije, uspešno se oporavljam i želim da se Stefan Stajić što pre oporavi i vrati normalnom životu. On je zbog opekotina po celom telu preživeo strašne muke. Svako previjanje oštećene kože obavlja se uz totalnu anesteziju. Biću srećan ukoliko se Stefan oporavi i nije mi žao što sam mu svojom kožom pomogao, i poručujem ljudima dobre volje da se pridruže akciji i budu donatori kože za Stefana Stajića - rekao je Đorđević.

Predsednik opštine Vranje Miroljub Stojčić zahvalio se Mladenoviću i Đorđeviću, za koje je rekao da su pravi promoteri vranjskog kraja kada je reč o humanosti i plemenitosti. On je najavio da će ovdašnja lokalna samouprava osnovati fond za pružanje pomoći Stefanu Stajiću.
Direktor Sektora za informisanje Siniša Mitić obećao je da će "Simpo" na najbolji način da se oduži ovim humanim ljudima, o čijem se radu i zalaganju na poslu u ovoj firmi govori biranim rečima. Prihvaćen je predlog novinara da lokalna samouprava zbog izuzetno humanog gesta Mladenovića i Đorđevića nagradi najvišim opštinskim sedmoseptembarskim priznanjem.

Glas javnosti
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49&#039;14&quot;N 20°27&#039;44&quot;E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
apeluju da slede primjer Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
А шта ти је смјешно ако није тајна?  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.