Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epidemija malih boginja u Srbiji, hiljade zarazenih, 10+ mrtvih  (Pročitano 96588 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Ја сам само покушао да ти помогнем. Ти имаш проблем на психолошком нивоу. Ниси једини, сви их имамо. Постоји једна књига коју би било корисно да прочиташ, "Четири есеја о доброти" од Светомира Бојанина, а ако нећеш, могу да ти препоручим једног психотерапеута са којим би могао да поразговараш. Дакле, никаква злонамерност, само да одеш код човека и да му испричаш како имаш несклад између унутрашњости и спољашњости и тенденцију да развијаш глобалне теорије завере и опште неповерење према медицини и науци.
« Poslednja izmena: 04. Jan 2018, 21:46:58 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Jan 2018, 21:48:51 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Ја сам само покушао да ти помогнем. Ти имаш проблем на психолошком нивоу
Projektujes se, ali verujem da ti pomaze kao mehanizam odbrane.
Citat
Ниси једини, сви их имамо. Постоји једна књига коју би било корисно да прочиташ, "Четири есеја о доброти" од Светомира Бојанина, а ако нећеш, могу да ти препоручим једног психотерапеута са којим би могао да поразговараш. Дакле, никаква злонамерност, само да одеш код човека и да му испричаш како имаш несклад између унутрашњости и спољашњости и тенденцију да развијаш глобалне теорије завере и опште неповерење према медицини и науци.
Sto ne vratis onih 500e ljudima? Pazi ko prica... Smile Kleptoman.
.....

p.s.
e, tugo moja!
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=11&dd=10&nav_category=12&nav_id=556627
« Poslednja izmena: 04. Jan 2018, 21:52:51 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Петсто евра?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
kolko sam ja skontao da bi najbolje bilo da vakcine budu stvar izbora ali ako ih neproivode farmaeutske kompanije
onda jedino ostaje da ih muckaju vidovite zorke i babe po pijacama
jebte me u bulju ako sam ja ista razumeo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Tu ni Jung ne pomaze...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
Ја сам само покушао да ти помогнем. Ти имаш проблем на психолошком нивоу. Ниси једини, сви их имамо. Постоји једна књига коју би било корисно да прочиташ, "Четири есеја о доброти" од Светомира Бојанина, а ако нећеш, могу да ти препоручим једног психотерапеута са којим би могао да поразговараш. Дакле, никаква злонамерност, само да одеш код човека и да му испричаш како имаш несклад између унутрашњости и спољашњости и тенденцију да развијаш глобалне теорије завере и опште неповерење према медицини и науци.

ne treba da cita tu knjigu nema tu nicega korisnog, mnogo je bolje za svakoga da procita zittije svetih otaca npr

covek je prilicno normalan, normalniji od mnogih ovde a verovatno i od 99% populacije

psihoterapeuti nisu kako ti mislis mudraci koji pronicu u dubinu ljudske duse, vecina njih ne moze da pomogne ni samim sebi

njegov problem je stop baca bisere pred svinje

i sto donekle preteruje u vezi aneinih macaka
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Чекај, хајде полако.

Да ли ти стварно мислиш да само специјално паметни људи капирају да је, на пример, Светска здравствена организација - профитна организација? Да фармацеутске компаније профитирају тако што саме "праве" потражњу како би изнеле понуду? Да је здравље привилегија богатих? Да је највећи део фармације управо плацебо? Да светом управљају "невидљиви", односно, јавности непознати власници највећих мултинационалних компанија? Да ратове вештачки изазивају ради сопственог профита? Да се људима потура генетски модификована храна?

Је л' ти, овај тешко натегнут човек којег браниш и још двојица или тројица овде заиста мислите да ту велику мудрост само ви капирате?

Јеботе, иди у продавницу здраве хране и тражи 100 грама кикирикија, даће ти намерно 95. Позови водоинсталатера да ти поправи славину, он ће намерно да је остави на крњи зуб не би ли се покварила после месец или два. Уплати приватни час из математике, он ће намерно 15 минута да ти "објашњава" нешто што га ниси питао.

Просто, већини људи је у генима подвала, у генима им је жеља за новцем, не може се против тога, зашто онда не би била и у науци, просвети, здравству..? Али то су такве, специфичне преваре. Он може да ти закине 5 грама на кикирикију, али не може 50, водоинсталатер не може да ти остави покварену славину, тај приватни професор не може да ти пређе само 3 задатка за сат и по времена. Најзад, фармацеутске компаније и СЗО не могу да измисле сваку епидемију. Могу једном у 30 година да "измисле" птичји грип, мада је и питање колико је он измишљен јер је реално постојао али људска епидемија генерално није, али не могу сваки, није свака вакцинација подвала, постоји толико примера опаких заразних болести и смртоносних епидемија које су успешно спречене или пак искорењене вакцинацијом. Ту исту вариолу нам је иста та "лоповска и профитерска" СЗО помогла да зауставимо.

Птичји грип је био срање, плашили су људе како се од њега умире, а обични травари су успешно лечили људе прополисом и маслачком, то се видело одмах да је надувано. А од малих богиња јеботе се заиста умире у мукама, да ли је могуће да то мора да се објашњава? Ниси ти одговоран само за твоје дете, ти си одговоран за апсолутно сву децу са којима је твоје дете у контакту јер може да им пренесе заразу, зар и то мора да се објашњава? Не може, просто не може да се гура та прича, ако је твоје дете саставни члан друштва - онда мора да се вакцинише. Да те вакцине заиста изазивају аутизам, па до сада би биле стотине хиљада деце оболеле од аутизма као последица вакцинације. А нема ниједног.

Ја не знам на ком језику више ово мора да се каже, на српском очигледно не иде.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
farmacija nekad i sad su 2 razlicita pojma

pricamo o szo koji je pederastiju skinuo sa liste mentalnih oboljenja?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.