Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epidemija malih boginja u Srbiji, hiljade zarazenih, 10+ mrtvih  (Pročitano 96564 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
dete koje je rodjeno 6 meseci ranije, ceo zivot se jadno vuklo po bolnicama da bi na kraju umrlo?
zamisli, kako je to moglo da se desi...

ali mi svakako sad moramo da kupimo 100 hiljada miliona svake vakcine i da izbodemo bebe a bilo bi dobro i starije jer smo valjda do sad ustanovili da jebeni imunitet krda ne postoji ako stariji ne primaju boostere.

pricam pre neki dan sa parom koji treba dete da vakcinisu sa tim mmr smecem i naravno nije im svejedno...
kazu bliski prijatelji im imaju dvoje dece...starije dete uredno vakcinisano mladje nije i oba fasuju boginje (ISUSE BOZE, KAKO JE MOGUCE DA JE VAKCINISANO DETE OBOLELO?! Smile  ). decak koji je bio vakcinisan se po njihovim recima ''jedva izvukao'', drugi nista, uredno prelezao kao prehladu da je imao. naravno, jebe im se bas da bodu ovog mladjeg dalje sa kojecim nakon tog iskustva..
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15

dete koje je rodjeno 6 meseci ranije, ceo zivot se jadno vuklo po bolnicama da bi na kraju umrlo?
zamisli, kako je to moglo da se desi...

ali mi svakako sad moramo da kupimo 100 hiljada miliona svake vakcine i da izbodemo bebe a bilo bi dobro i starije jer smo valjda do sad ustanovili da jebeni imunitet krda ne postoji ako stariji ne primaju boostere.

pricam pre neki dan sa parom koji treba dete da vakcinisu sa tim mmr smecem i naravno nije im svejedno...
kazu bliski prijatelji im imaju dvoje dece...starije dete uredno vakcinisano mladje nije i oba fasuju boginje (ISUSE BOZE, KAKO JE MOGUCE DA JE VAKCINISANO DETE OBOLELO?! Smile  ). decak koji je bio vakcinisan se po njihovim recima ''jedva izvukao'', drugi nista, uredno prelezao kao prehladu da je imao. naravno, jebe im se bas da bodu ovog mladjeg dalje sa kojecim nakon tog iskustva..

Dete koje je rodjeno 6 meseci ranije bilo bi rodjeno u 3. mesecu, a posto se porodjajem smatra svaki prekid trudnoce posle 24 nedelje, dete "rodjeno" u 3. mesecu svakako ne bi bilo zivo, jer je to jos uvek nerazvijeni fetus i bio bi prirodni abortus bez ikakve sanse za zivot...

Poenta vakcinacije i imuniteta krda je upravo ta da se osobe koje su imunokompromitovane i ne mogu biti vakcinisane zastite od raznoraznih kliconosa... odnosno, da se sansa da stupe u kontakt sa njima smanji na minimum...

Posto ste vi moroni spustili tu granicu ispod 90%, sve ce vise biti teskih oboljenja i umiranja od bolesti koje su se smatrale skoro iskorenjenim...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
ma da ma da, najrazvijenije zemlje zapadne evrope i sveta, moroni, NEMAJU OBAVEZNU VAKCINACIJU, a imaju 200x vise putnika godisnje od srbije, ali ce neka tamo izdrkana tratincica da i dalje upire kako svi oni grese...
aj ne drobi mame ti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
u srbiji a i vecini zemalja bivseg komunistickog bloka, ta vakcinacija je samo poligon za korupciju politicara.
provizija mora da se uzme!!!
agenda mora da se progura!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Znaci vise demokratije i medicinskog obrazovanja a ne manje vakcinacija
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
ma da ma da, najrazvijenije zemlje zapadne evrope i sveta, moroni, NEMAJU OBAVEZNU VAKCINACIJU, a imaju 200x vise putnika godisnje od srbije, ali ce neka tamo izdrkana tratincica da i dalje upire kako svi oni grese...
aj ne drobi mame ti.

I moja majka je vakcinisana. Sto ce reci da su moji baba i deda inteligentniji od vas new age hipika.

To sto nije obavezna vakcijacija znaci da ljudi nisu maloumni retardi koji veruju u teorije zavere i odgovorni su prema sebi i svojoj deci.

Jebala vas ljudska prava. Nisu ni ona za svakoga, posebno ne za polupismenog drogiranog srpskog seljacinu.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Jebala vas ljudska prava. Nisu ni ona za svakoga, posebno ne za polupismenog drogiranog srpskog seljacinu.

ne moze tako licka cobanice.
ne moze neko da krsi moja ljudska prava zato sto neko drugi ne koristi ono sto mu je priroda (bog otac kakogod..) podario.
(mozak - za one koji se pitaju sta bi to moglo biti)
comprende? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Kako ne moze? Pa krse nam prava svaki dan
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
vec sam napisao, razumem ja da mnogi od vas ovde i najslabijoj sili koja vam malo pripreti odmah skidate gace da vas uzme otpozadi ali NISMO SVI TAKVI.
eto ja npr..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.