Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deca u Srbiji sve raspuštenija  (Pročitano 10262 puta)
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Ja imam dva sina, stariji je uopsteno dobro dete uz pricu sa kombinacijom batina meni je sasvim dovoljan pogled ili malo zustriji ton da skapira da je tu kraj o cemu god da se radi. S tim sto je vrtic ucinio svoje da i pored svega dobije napade histerije.
Ali zato mladji sin je antihrist licno i personalno...posto ima godinu dana ne znam bas koliko mu prica znaci posto tesko da ce me skontati ako mu krenem sa pricom zasto nije pozeljno stavljati prste u steker. Cak i one zastite skida bez problema...medjutim kada ga pruticem sibnem svaki put kada krene ka stekeru posle 7 dana su efekti bili vrhunski...steker moze samo da sanja.
Kod mene kombinacija price/kazne/batine/sve po potrebi daje odlicne rezultate i moze da dodje licno Sv.Petar da me kudi zabole me djokica.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Tacno. Deca se izmedju ostalog ponasaju onako kako se roditelji ponasaju.

Anea, pre neki dan prica jedna mama kako je tetka pitala onako u nekkoj prici :"Jeli mala a jel znas ti gde mama i tata drze novce?" a mala posto jos ne prica kao treba uzela tetku za ruku i odvela tacno na mesto gde stoje mamine i tatin pare. Te male Mire, iz njih 1000 djavola viri, ni ova mala se nije cula, rekao bi covek da nista ne konta niti prati kad ono...cvrc...sto rekla zena da je pitao neki stranac ubili bi me za 200e   Smile

Mozda ja gresim ali stroije vaspitavam sina nego cerku. Necu da lazem i da kazem kako na nju nisam slaba, ali mi nekako odvratno da mi on postane neka pickica koja od svakoga zazire, i koja je nesposobna da se snadje u zivotu.

Tetovirana vaspitacica? Pa sta onda? Da izvines i pogresno me ne shvatis ali i ti meni onako delujes zastrasujuce, sa tom tvojom kosom ... Smile
Ja sam tip zene koja voli vojnicki podsisane muskarce Smile
Opet, predrasude. Zasto zena da ne bude dobar uzor. Daleko su oni od lekcija o tetoviranju.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Nokia 6630, valjda
Sendi, ne govorimo o tome da se ti lozish na oficire sa mustacima i kecom na glavi...

Samo kazem da deca kopiraju svoje okruzenje...
ako ja primera uhvatim sok iz frizidera i navrnem direkt iz flashe i ona ce to uraditi odmah koliko 15 minuta kasnije.
ako se majka shminka pred njom, garant ce deset minuta kasnije i ona to traziti...
ako ima vaspitachicu sa gvozdjem u nosu i obrvi i tetovazama... pa... neki ljudi ne zele da im deca budu tetovirana, bar ne dok ne napune 21 godinu...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Moze a i ne mora da znaci  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
@sandra

Pa, jeste... slazem se...
I sam odnos u kuci utice na sve to...
Zato i kazem da bih nekima svoje generacije lupala samare... deca su samo produkt svega toga...

Mirna deca su najveci djavoli... klikeri samo rade... sede i slusaju... i sve vide... sve znaju... i sve upijaju...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Citat
@ Raca, ajd chikam te pusti dete od 4 godine u parkic bez nadgledanja...
Jbte, ja kad se setim, ceo dan nisam bio u kuci... ceo dan sa ostalim klincima iz ulice...
Jbte, tad prodje neki random chovek ulicom, sve nas pokupi i odvede da nam kupi sladoled...
Sad prvo shto nauchish dete da od stranaca ne sme ni bombonu da uzme, ne sme ni ruku da prihvati ako padne da se podigne...
Mora komp, ili jbg chekash vikend, pa parkici, pa shetnje, pa shta god... a to je zalosno... detetu trebash svaki dan, al ima ovo shto kaze sandi... nazalost primorani smo da radimo od jutra do sutra...

Uvek imaš nekog ko može da ga izvede napolje, ako se baš radi od 07h do 22h. Postoje i obdaništa. Nije baš da se uvek radi od jutra do sutra.

Nisam bas kompetentan  Smile , ali ono sto vidim okolo moze da se svede na : Ponasaj se onako kako zelis da vaspitas dete. Znam bracni par koji se stalno svadja, ili bolje reci raspravlja, tipa :
- Ajde donesi mi to i to.
- A zasto ja, sto ti sam ne doneses ?
- Zato sto vidis valjda da ja radim nesto ...
- Pa i ja radim nesto ...
- Do sad si vec mogla da doneses ...
- Do sad si i ti mogao da doneses ...
I kad njihovo dete nesto zamolis, dobijes takav isti odgovor, a sto ja, cekaj da se zavrsi crtani, itd. I cude se kako druga deca slusaju, samo njihovo ne slusa  Smile
Deca u sebi imaju usadjen neki osecaj za pravdu  i jednakost, zato se nece buniti kad ga teras da radi, ono sto vidi da i ti radis, ali ce se osecati povredjeno kad mu branis nesto sto je drugoj deci dopusteno, i tu treba biti umetnik ...

Možda nisi kompetentan, baš kao ni ja, ali ovo je centar jednostavno.

Citat
Dete je takvo, ali nisu sva deca tako mirna...

Normalno da nisu, jer svako ima svoje metode vaspitavanja.

Citat
Ja sam odavno izdresirana. I koliko se secam, ti imas probleme sa svojim ocem. Ja nema ni sa jednim roditeljem iako su bili povremeno strogi, jer kao sto rekoh... lemali su me kada je bilo potrebno, a ne zato sto im se iste...

Hehe, nemam ja problema sa svojim ocem. Razgovaram sa njim najnormalnije i odnosi su nam vrlo dobri. Fora je što ti taj moj problem nisi razumela kako treba, jer imam samo traume iz detinjstva pošto je ćale bio jako strog sa autoritetom, a ja nisam voleo to. I mene je ćale lemao, što ne znači da sam ja za takav metod. Od kada sam da tako kažem malo veći klinac, sa ćaletom nikakvih problema nisam imao, sem kad gledamo utakmicu pa se ko po običaju ne slažemo.

« Poslednja izmena: 24. Jul 2013, 17:41:14 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Bas mi je drago sto ste izgladili svoj odnos. Opet, ja takve traume nemam.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Sendi, ne govorimo o tome da se ti lozish na oficire sa mustacima i kecom na glavi...

Samo kazem da deca kopiraju svoje okruzenje...
ako ja primera uhvatim sok iz frizidera i navrnem direkt iz flashe i ona ce to uraditi odmah koliko 15 minuta kasnije.
ako se majka shminka pred njom, garant ce deset minuta kasnije i ona to traziti...
ako ima vaspitachicu sa gvozdjem u nosu i obrvi i tetovazama... pa... neki ljudi ne zele da im deca budu tetovirana, bar ne dok ne napune 21 godinu...

Jednostavno sve sto ne zelis da ona radi - nemojte ni vi. Mama se sminka - sminkace se i ona kad poraste. Tetovirana teta - objasni joj kad ce t moci. Razgovor, razgovor, razgovor.
Mene je moja Jana pita kad ce moci da lakira nokte u crveno kao ja, prvo sam tmorala da joj objasnim, a onda da nadjem u apoteci deciji lak za nokte i da joj mazem.
Jbg prilagodjavas se, trazis kompromise, pratis pricu , nemamo drugu opciju.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Bas mi je drago sto ste izgladili svoj odnos. Opet, ja takve traume nemam.

Nema to nikakve veze sa ovim o čemu se priča. Ja sam lepo vaspitan fala Bogu, ali, iako sam dobijao batina, nisam njima tako vaspitan.
« Poslednja izmena: 24. Jul 2013, 18:06:37 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Ja ako budem imao decu, bog pomogao svima okolo.  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.