Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deca se ubijaju zbog siledžija iz školskih klupa  (Pročitano 8522 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Kada sam ja isao u skolu najgore sto je neko mogao da uradi bilo je to da ode i da prijavi da ga je neko zajebavao, tukao ili slicno Smile
Mada to sa snimanjem stvarno moze da se resi samo tucom ili prijavljivanjem, s'tim sto se to prijavljivanje lako moze pretvoriti u tucu veceg obima Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
HTC One
U maltretiranju koje dovede do necijeg samoubistva mora postojati bar jedna veoma psihicki labilna osoba, ili onaj ko toliko maltretira da to dovede do toga ili onaj ko je maltretiran... po pravilu je to maltretirana osoba zato sto koliko god neko bio psihic i zeleo da nekoga maltretira, uvek u tom drustvu postoji nekoko ce ga smiriti, reci mu da iskulira, da je preterao ili ga prosto spreciti da to vise radi.

Medju decom, narocito u skoli uvek to postoji. Treba razlikovati podjebavanje od maltretiranja. Podjebavanje nikad ne prestaje, samo je razlika u tome dokle to ide i koliko ide na racun iste osobe. Kod nas smo se svi u krug podjebavali, nije bilo naivno ali daleko da je bilo od maltretiranja. Nekada se potrefi da je neko na meti po 10 dana, ali posle se predje na nekog drugog. Obicno neko da povoda za podjebavanje.

Maltretiranje je ipak nesto drugo... to mu dodje samaranje iz cista mira, sutiranje kada neko prolazi pored tebe, teranje da se nekom donesu pare ili da uzina, slanje po ovo ili ono, teranje da se nosi necija torba i slicno. Nazalost i togaje uvek bilo.Samo je poenta koliko daleko to ide dok se neko ne suprotstavi. Ako ne maltretirani a onda neko iz drustva. Najugrozeniji su oni koji su podlozni maltretiranju a ujedno nemaju nikoga u drustvu ko ih prihvata, to je najgora situacija. U suprotnom, uvek ima neko u drustvu ko je podjenako veliki "baja" kao i siledzija kome maltretirani nije trn u oku, razume ga i moze sa njim da se druzi. Taj ce ga zastititi.

Slazem se da treba uzvratiti, sto pre to bolje. Nasilje/tuca nije resenje ali ce postati neminovnost ako je maltretiranje konstantno, s tim sto ce i mnogo slabiji psihici da se navade na zrtvu ako to traje i oni naprave sliku o njemu kao slabicu koji sluzi samo za to.

Dva su razloga neuzvracanja:

1) Strah od batina... jbg, strah je razumljiv ali ne sme da ti ogranici zivot... ja sam se i nadobijao dobrih batina i delio ih... uvek ima i slabijih i jacih... i naravno da neces uvek proci kako se nadas  Smile

2) Stvarna fizicka nemogucnost da se suprotstavis...e to je ono kada si i spreman da se suprotstavis ali je cinjenica da ces uvek dobiti dobre batine... mnogo teza okolnost ali opet nije smak sveta... treba naci nacin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Samsung SGH-E590
Pa i nije ih polomio za cackanje. Da ih je on cackao, sedeci iza njih, opet pitam. Po cemu bi se razlikovao ?

A to zezanje, pa naravno da ce tako reci. Zezali smo se. Ako se zezao, zasto nije prekinuo kada mu je receno, vec nastavio i kao vezbao boksreske pokrete i na kraju ga udario ?
Pa nije prekinuo zato sto se tvoj sin primio i normalno je da ce da nastavi da ga zajebava ako se ovaj nervira.
I zasto on mora da se razlikuje po necemu od ostalih vrsnjaka? Zezanje u skoli je normalna pojava, zeza on tebe, zezas ti njega. Koliko tvoj sin ima skolskih drugova? Ako ih nema onda moras da prihvatis da nije problem samo u drugoj deci, vec i u tvom detetu(i ako je to tesko roditelju da prihvati).

Jbt odosmo u psihologiju! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Sony xperia
Ma sta kazes ? Nije prekinuo jer se ovaj primio ? I to u redu ? To je ok znaci. Ako neko ne zeli da je s tobom, onda se prima ? Jer mora prihvatiti tvoj nacin ? A sto oni ne prihvate nacin klinca ? Njihov je nacin bogom dan ?

A zasto da se ne razlikuje ? Da li to hoces svrstati huligane i one druge u isti kos ?

I po cemu tebi zakljucak da nema drugove ? To vec drugi put pominjes kao da zelis iznaci nesto sta bi opravdalo njihov postupak. I da nema drugove, iako ima, nije razlog za tako nesto. Mozda hoces reci da on nema pravo da bira sa kime ce se druziti, ali da zato imaju drugi imaju pravo ?

Zezanje jeste normalno i uobicajeno. Pokusaj ili samo maltretiranje nije zezanje. Napad nije zezanje. Izazivanje tuce nije zezanje.

Po tvome, prvi put nije prijavio, nadrkao drugog ti to ne pominjes. Izvodi se zakljucak da je to ok. Po drugi put je drukara sto je prijavio, nije se potukao. Da je cutao i pustio da ga maltretira, bio bi pickica. Ako nema drugova, problem u njemu sto ne zeli da ih ima u skoli. Iako ih ima a nagadjas da ih nema i sve vreme to potenciras.

Sve me ovo podseca na ono, moj dinar je ovoooooliiiiikiiiiiiiiii, a tvoj dinar je sitan. Verovatno kada tebi nesto ne odgovara, ti reagujes, pomeris se, ne zelis jednostavno receno, to. U krajnjem slucaju i potuces se ne zeleci da ti neko nesto namece ili maltretira. A ovde od drugog ocekujes suprotno. Po kom onda to merilu ides ?

Nego, dovoljno sa moje strane. Ajd' ziv bio.  Smile
« Poslednja izmena: 16. Okt 2011, 15:00:30 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Samsung SGH-E590
Ja sam napomenuo i da ne poznajem tvog klinca i da mi nije namera nikoga da vredjam.
Nema tu uredu/nije uredu, zivot nije fer i moras ga takvog prihvatiti.
A ti si napisao da su ga cackali, a to meni vise zvuci kao obicno podjebavanje, a ne kao neki akt huligana, pa nisu mu skakali po lobanji i terali ga da radi sklekove...

I uopste nisam imao nameru da zapocinjem ovu raspravu, ali jbg... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
као и већина интелектуалаца су п***е!

Najpoznatiji među njima: Gandi i Tesla.
Umesto da su iskoristili moć koju su imali i pobili sve koji im se ne sviđaju. Oni se povukli i kenjajli o nekom miru u svetu.
Тесла је био опчињен Србском ратничком традицијом, а ''гандијевске методе борбе'' довеле су до једног од највећих страдања човечанства у 20.веку:  Ако си писмен, читај о томе овде

На крају немам ја са тобом шта да дискутујем, који се то ''просветник радник'' супроставио насиље и по цену губитка посла или батина узео децу у заштиту???
Све п***а до п***е! Деца ће да се пате,а кукавице налик теби да их жале по форумима, писмима читалаца.... Забринути родитељ, забринути граЏанин...Позната малограЏанска неспособност да чине било шта!!!!

Ево како се један Србин бори против насиља, штитећи децу, у овом случају своје ученике (за разлику од београЏански лгбт-оваца):
http://forum.burek.com/odzaci-pet-dana-robije-t536730.msg9390231.html
Крвна освета је свети део Србске традиције који су нам одстранили јевропејци и модерници у лику жентурача и феминизираних мушкараца.

Haha...  Smile e,ovo je dobro.

I,jeli,sta bi bilo da su se svi Srbi pridrzavali te navodne tradicije svih ovih vekova? Smiley Ajde,razmisli.Koliko bi nas ostalo danas?

Jos ti pokusavas da to opises kao "sveti deo" tradicije.Osveta da bude sveti deo... I ti si mi neki pravoslavac.Pa pokrij se usima.  Smile Ja se smejem siptarima,a i arapima,kada rade to,a ovamo gledam jednog pravoslavca i hriscanina kako propagira to isto.  Smile Ne znam kako te nije sramota.

hkj, meni ljudi nikad nisu pricali da su imali problema, pricaju uvek lepe stvari koje su im se dogadjale ili ne pricaju nista Smile

Pa to ne znaci da se nisu desavale i lose.Samo sto su nekome postale smesne kasnije,a nekome su i dalje bolne.
Ma,idioti...  Smile  Smile

Trebalo je da postuju "svetu srpsku tradiciju" i pobacaju nuklearke po svetu.  Smile

E,to je pravo pravoslavlje.  Smile
Ја бих читао да сам на твом месту.
« Poslednja izmena: 16. Okt 2011, 18:33:39 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
HTC Wildfire S
Aman Nks-a, ostav' se ti Srba. Brini ti brigu o svom narodu.   Smiley
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
до пречестих сукоба долази јер се такво понашање толерише.

За дете је смрт да носи наочаре јер је ћора, да носи протезу, утеге за кичму, да има разроке очи, да има велике уши  а у пубертету тек...

опомена од директора, кад одрасте опомена од полицајца, а нигде родитеља да опомене кад је време за опомене и кад су оне још увек делотворне
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Ја бих читао да сам на твом месту.

I to sam i radio,i naisao na ovo:

Крвна освета је свети део Србске традиције који су нам одстранили јевропејци и модерници у лику жентурача и феминизираних мушкараца.

Ja kolko znam,ti za sebe kazes da si ponosan Srbin,i istinski pravoslavac.
Meni je,na primer,jedan od istinskih pravoslavaca uvek bio i ostao pokojni Pavle,kao najbolji primer kako pravi pravoslavac treba da se ponasa i zivi.Oni salabajzeri,vikend-popovi,sto behu aktivni i popularni 90ih,u vukojebinama,kada je trebalo da huskaju bracu jedni na druge i blagoslove tenkove i oruzje,oni mene ne zanimaju.Pavle je jedan od retkih koji je bio pravi primer Pravoslavca.Koji bi mogao ceo svet da uci razumu,mudrosti,skromnosti,i mnogim drugim stvarima.
Ja sam siguran da on,ni u ludilu,nije delio,dok je bio ziv,tvoj stav,da je krvna osveta,nesto tako debilno i destruktivno,deo srpske svete tradicije.Verujem da bi ti,na tu izjavu,rekao isto sto je rekao i Gandi - "Oko za oko" cini ceo svet slepim.
U stvari i jeste.Nije rekao to,ali je propovedao druge mudrosti i principe iz pravoslavlja - sve sto radis,sebi radis;kakve su ti misli,takav ti je zivot ;  i ostalo.

Nisi mi jasan,Niksa,uopste.

S jedne strane se predstavljas kao istinski pravoslavac i Srbin,pricas o casti,pravdi,postenju,tradiciji... a s druge strane,mrzis jedan grad,i svoje sunarodnike u njemu,i ovde pricas kako je krvna osveta deo svete srpske tradicije.

To ne da nije u skladu sa stavovima i uverenjima koje ti podrzavas,nego je cak i smesno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Sony 
За дете је смрт да носи наочаре јер је ћора, да носи протезу, утеге за кичму, да има разроке очи, да има велике уши  а у пубертету тек...

A, da psihološke torture su najgore. Njih se takođe dobro sećam. Ignore je za to najbolji lek. Mada opet, imao sam nadimak kojim su me deca zadirkivala, jer me je jako nervirao (ne bi da kažem koji, ima veze sa imenom). Naravno to što sam odrastao ne znači da su odrasli i ljudi koji su me zadirkivali. Pre možda godinu, dve, izlazim iz kuće, vidim ekipu koja igra fudbal. Došavši da se pozdravim sa jednim od igrača, dečko koji je pratio utakmicu, jedan od bivših siledžija koji je redovno podgovarao klinčuriju da me zadirkuje, a kada bi ih ja napao, došao bi da ih "brani", me je nazvao nadimkom. U tom trenutku nisam znao da li da se smejem ili da ga ignorišem, jer je situacija bila apsurdna, eto nas konja sa dvadeset i kusur godina, i njegovog ponašanja kao da ima deset. Mislim da je ova konstatacija sama po sebi dovoljna.

Inače za sve vas objašnjenje, vezano za onu priču o "nožu među kolena", dečak je nasilnika pogodio u deo gde hrskavica spaja koleno noge.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.