Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deca se odaju drogi zbog problema u porodici i školi  (Pročitano 12294 puta)
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
pa i da se boris.
i ja sam za. brate lepo ko oce da kupi nek ode u posebnu radnju i nek kupi legalno cisto .a ne da juri dilera koji ce da mu uvali raznorazno sranje.
i decu niko ne tera da se drogiraju ona to sama zele.
i te price razvedeni roditelji ,problemi u skoli ....macku o rep..
ja sam dete razvedenih roditelja i imao sam problema u skoli pa se ne drogiram i znam jos gomilu ljudi koji to ne cine ....
drogiraju se deca bogatasa (ja zanam lika koji je poceo sa 14) , koja imaju sve u zivotu,svuda su bila ,sve probala al nisu drogu ...e aj da probamo i to cudo..
a roditelji im hvala bogu zauzeti zgranjem love .... i tako upropaste sebi zivot i ne samo sebi nego i svojoj porodici ...i ostanu retardirani i usporeni celoga zivota zbog rupa na mozgu ..
  To je tačno. Roditelji zauzeti drugim stvarima i ... Ali, ipak, možda bi legalizovao neke supstance, ne sve. Model Holandija. Tamo je samo par stvari legalno, ali ništa što vodi u klasičnu zavisnost i što preti smrtnim ishodom. Ne znam, škakljiva je tema. S druge strane, u pravu si. Dobar deo ljudi se slaže s tim. Ako je neko narkoman, sve će da uradi da dođe do droge(heroina), još neko na kraju treba da mu uvali mišomor i da crkne. Ali, stvarno je kofuzno, kad su tako opasne supstance u pitanju, da li ih dekriminilizovati... A to još niko zvanično nije uradio u svetu, digla bi se žešća prašina. Čavez hoće da legalizuje koku i eto kakve su reakcije. Reakcije nisu bez smisla, a i velike su to pare u pitanju.    Ali, recimokao Holandija, oni su smanjili broj narkomana legalizacijom marihuane i par supstanci a prema dilerima heroina su vrlo rigorozni.
    Sad, Kinezi kao  tradicionalni uživaoci i pa i proizvođači opijuma, rešili su da preduzmu krvave mere. Opet, zemlja je velika, ima pokrajina koje su strašne zabiti, nastaje haos. Međutim, oni koji su zagovornici ovakvog tretmana zaboravljaju da su Kinezi prilično ekstremni u još dosta stvari. Npr. u nekim nerazvijenim provincijama, bacaju žensku novorođenčad niz kamene litice. Valjda zbog frke oko gustine naseljenosti i siromaštva. Ali, verovatno tamo ni ruka zakona ne stiže...možda su zato rešili da zastrašuju "vešanjem na trgu-stadionu"... Ne znam...
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Međutim, oni koji su zagovornici ovakvog tretmana zaboravljaju da su Kinezi prilično ekstremni u još dosta stvari.

Исто тако се заборавља да у Холандији педофили имају своју странку.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
   Nisam to znao...moram to da proverim.  Smile
       Ali ako si citirao, citiraj onda ono najstrašnije, ne da mi montiraš ko rts 96. Znači, dragi moj dvaput, ja sam pisao o ubijanju novorođene ženske dece. Pedofili... loše. A ovo nije? Znači , sad ko i sa Rusijom i USA, kog više volimo. Ma daaaj
  Kako se zove ta stranka, mrzi me da tražim, daj ime pa da googlam.
   Znači saaamo što ti odgovara. Jedno si preskočio drugo ti se sviđa. eeej!
« Poslednja izmena: 17. Maj 2007, 22:20:26 od DJedai »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Исто тако се заборавља да у Холандији педофили имају своју странку.

kada zavrsimo sa unutrasnjim neprijateljima i i odstranimo pojave i jedinke koje sramote nasu ponosnu naciju, okrenucemo se drugim zemljama i tamo uvesti nase vrednosti : rad, red i disciplinu , holandija nece biti zaboravljena  Smile

Цитираћу Радована 3. ''претерано сереш Руменка'' Smile

Radovan nece biti zaboravljen, pustacemo ga svakog dana u 20:00 i reprizno (10:00 i 14:00)
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
    Hahah... inače , sad livingstonka odjednom izbrisala svoj poslednji post na temi ganja marš...hahah..jao bože. smehotres..izglda da se sažalila, neće da me veša
    ma radovan je baš "underground" predstava... trebalo bi ga češće puštati... u pravu si  Smile
« Poslednja izmena: 17. Maj 2007, 23:31:53 od DJedai »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Ali ako si citirao, citiraj onda ono najstrašnije, ne da mi montiraš ko rts 96.

Ништа не монтирам него се ви позивате само на оно што вам одговара. Позивате се на модерну и развијену Холандију и износите њен пример код легализације а не износите до које мере та ''мода и развијеност'' сежу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
moda i moderno su naravno iste reci  Smile,

do koje mere, sve to seze ?? ... posto mi ne znamo i nismo bili  Smile

opisi nam kako ti vidis tu prokletu zemlju , ja je vidim kao siromasnu, prljavu i jadnu naciju punu narkomana i homoseksualaca, zatucanih u svojim glavama, bez ikakvog dostojanstva  koju ce more potopiti zbog svih njihovih grehova
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Само ти  пуши, то ти шири видике.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
nekome vidike,nekome krajnike  Smile
zavisi sta se pusi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Само ти  пуши, то ти шири видике.  Smile

zorka jos jedna prosto prosirena recenica od tebe, svakim danom sve vise napredujes ....

a pusenje bilo kakve vrste cemo ukinuti.... ne smemo trovati nasu naciju.... niti fizicki niti moralno
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.