@mirjanammm i @yourtoiletpaper jedva cekaju da SF nekoga izbaci!!! Lepo vam je da se ulizujete gazdi??? Sto "klopka", pa on ako hoce moze da me izbaci kada hoce, njegov je forum!!!
annubis bre, sala, salimo se.
ako hoces ozbiljnije nesto, otvori temu, pa cemo raspravljati.
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
@yourtoiletpaper da li si takvu "klopku" spremio i za Titanika? Da li ti je sada bolje ili treba i ja da izletim da bi tebi bilo lepo???
Za to je dobio packu na private.. Sa druge strane.. Titanik je vaterpolisti napisao: "sta ti je ba...ti plivac? Ako nesto hoces ,reci javno i izbacujte...navikli ste uvek ostati sami u svojim jazbinama i terati svet oko sebe...i na kraju sta...jeb... se izmedu se.....pic e jedne pokvarene" Za to bi ga i onako banovao A ono sto je usledilo posle.. samo je potvrdilo da nisam pogresio.
Citat
Ja znam da nekome ovde smeta moje prisustvo i to samo zato sto nisam kao ove mirodjije koje jedva cekaju da se neko ovde banuje.
Prisustvo.. ne. Ponasanje.. da. Posebno to javno ispoljavanje mrznje prema Anei.. Njena glavna krivica je sto ti se nije obratila lepo.. a o tome sam vec pisao na prvoj strani. She is here to stay.. long after all of you are gone Nije savrsena , ali je bolja nego sto zasluzujete
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!