Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 23:39:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Banovanje.....zasto?  (Pročitano 3988 puta)
18. Dec 2006, 14:21:08
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pre koji dan banovali su me sa sajta na kome sam provela mesece i upoznale neke dobre ljude.
Nikoga nisam vredjala,samo sam iznosila svoje misljenje,koje je nerviralo neke zenske clanice.Pa kako im je u ruci bila moderatorska,ai druge palice,lova ulozena u sajt pa otud i priviligejije-ja sam nadrljala.banovali su me kao da sam kakva klinka,a ne ozbiljna osoba,tek malo vise usamljena ili mozda ne umijem to sakriti.Nisam znala koliko je opasno i kaznjivo biti svoj,sa svojim misljenjem,na jednom forumu.Sta reci....?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Mislim da znam o kom se forumu radi..Nemoj se sekirash, to je nova moda na tom forumu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
 ocigledno si bila na pogresnom forumu  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Ono sto je sigurno, bez obzira na to da li se to nekome svidja ili ne, je da su ovde svi clanovi koji su banovani do sada, banovani sa debelim razlozima.
A dobrom delu onih koji to ni na koji nacin nisu zasluzili tolerisu se razne gluposti...
Za 4.5 godine svega 230 banovanih korisnika.. ovaj juce nam je doduse opasno pokvario prosek sa 8-9 banovanih naloga.. ali svejedno... ko god je iskljucen iskljucen je sa punim pravom, i ko god bude bio iskljucen ubuduce bice iskljucen jer je apsolutno presao sve granice koje se mogu tolerisati.

A sto se tice ovih sto su umislili da ce dizati revoluciju.. vrata su u gornjem desnom cosku, nemojte lupati, uznemiravate ozbiljne ljude, koji ozbiljno rade i nemaju vremena za gluposti i rasprave.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pre koji dan banovali su me sa sajta na kome sam provela mesece i upoznale neke dobre ljude.
Nikoga nisam vredjala,samo sam iznosila svoje misljenje,koje je nerviralo neke zenske clanice.Pa kako im je u ruci bila moderatorska,ai druge palice,lova ulozena u sajt pa otud i priviligejije-ja sam nadrljala.banovali su me kao da sam kakva klinka,a ne ozbiljna osoba,tek malo vise usamljena ili mozda ne umijem to sakriti.Nisam znala koliko je opasno i kaznjivo biti svoj,sa svojim misljenjem,na jednom forumu.Sta reci....?
dobrodosla Smile,
veruj mi ovo je odlican forum i mislim da ce ti se dopasti,a moderatori nisu losi,pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
dobrodosla Smile,
veruj mi ovo je odlican forum i mislim da ce ti se dopasti,a moderatori nisu losi,pozdrav Smile

ulizico  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 4s
haha

svaki dan najmanje 10 banova treba da budem po mom misljenju  Smile
previse njih dolazi na forum
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Citat
a moderatori nisu losi
Nije njihov posao da budu dobri, slatki, mali, lepi, umiljati.. njihov posao je da budu pre svega pravedni i korektni koliko god je to moguce. Nekad je to vise, nekad je to manje, nekad neko pukne jer mu je muka da ponavlja istoj grupici iste stvari svaki dan.
Osnovni problem je sto ljudi misle da se svi sa njima uvek moraju ponasati kao mama i tata.. ne moraju... mi se svakako trudimo da budemo prema svima sto je vise moguce ok, ali kada u toku par sati 20 ljudi opomenem za istu stvar i onda dodje dvadesetprvi koji i kada mu se skrene paznja nece nauciti lekciju nego ce krenuti da se raspravlja moze samo da dobije izuzetno drzak komentar.. koji ce opet biti realan i pravedan Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ova demokratija super funkcionise dok se ne pojave neki primeri, koji su bas za Lazu ...

Da li moderatori , imaju pravo da izbace nekog koga su vec banovali ili moraju da cekaju da opet napravi neki 'prekrsaj' ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Da li moderatori , imaju pravo da izbace nekog koga su vec banovali ili moraju da cekaju da opet napravi neki 'prekrsaj' ?
Svako ima pravo a drugu sansu.. ako je ne iskoristi biva izbacen opet...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 23:39:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Banovanje
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.