Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:45:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deblji muškarci bolji ljubavnici?  (Pročitano 27187 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia 6630, valjda
A ja sve vreme naivno mislila da su ''desetke'' vaši cenjeni centimetri.  Smile

Jok bre to je uvek 24+
Nishta nisi nauchila? Srbi u proseku imaju 24+ cm...

toliko stepeni ima danas . da nisi nesto pobrkao  Smile

Ma jok, znam po sebi 24+  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia krntija
a ako vam se kojim čudom učinilo manjim, verujte nije, nego je samo bilo prohladno.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 6003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Apple iPhone
 Smile Slatko sam se nasmejala Smile ne zbog teme vec komentara  Smile Smile Smile Smile

Pa i 10-a je u najmanju ruku prosecna devojka koja je sasvim fina kada si njom ali je kucka prema tebi kad je startujes jer mora da bude kucka. Sta bi ti radio da te startuje 10 likova svaki put kad izadjes i svaki put sa istom pricom. Booooooooooring. Ona ce da rasiri noge jednom liku, a sad fora je da ti budes taj lik i da budes sa njom.
A druga stvar, koja je jako bitna jeste ova: Desetka na desetku ide... Smile

Treba jednostavno izabrati pravi trenutak... Ako je izasla sa drugaricama da se opusti, zabavi a vec ima nekog slatkolikog tipa koji gleda kosarku sa drustvom... mozes biti desetka, mozes izgledati kao Apolon, mozes joj prici sa bilo kojom originalnom pricom... prilazis joj u pogresnom trenutku... iskulirace te i to sa takvim zadovoljstvom  Smile Smile Pokusaj da tu desetku upoznas na neki drugi nacin... Desetka o kojoj ti pricas je sasvim korektna osoba, ocigledno vec ima sve sto joj je potrebno ali je ipak i ona od krvi i mesa i smrtnik kao i svi ostali... Pokusaj da joj pridjes kada ona to ne ocekuje... pokazi joj da ti je stalo do nje (i ne samo zato sto ces ispasti frajer ako je smuvas) primer.. tezak klise Smile ali moze da "upali" :  posalji joj cvece na posao ako znas gde radi sa svojim brojem telefona... stavi joj do znanja da si zainteresovan ali ne i navalentan... budi uporan ali ne i naporan... desetka nije desetka bez razloga treba biti originalan  Smile a o tome da desetka na desetku ide razlog si nesvesno naveo u ovom komentaru ...

Itekako ide. Evo neka se svaki tip sa foruma proseta kroz trzni centar:
1. sam
2. sa prosecnom devojkom
3. sa 10-om

Ja sam se setao x puta sa 9-om ajmo reci i tacno znam kako su me devojke gledale. Kada sam isao sam, nijedna me ne bi pogledala. U pitanju je zenska podsvest i to je jace od njih. Svaka 10-a podize drustvenu vrednost muskarcu i time ce mnogo lakse naci novu 10-u.

sa desetkom su jer jednostavno ne zele da ih neko "koristi" za podizanje drustvene vrednosti   Smile Smile Smile salim se Wink nema pravila ako muskartac ima to nesto sto drugi nemaju moze se ici do sedmice ne dalje Smile inace ce te ugusiti svojim kompleksima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia krntija
Ma Deki se utripovao da za osvajanje desetke treba uraditi nešto vanserijski. Digao ih je na pijedestal. Opusti se, njeno govno isto smrdi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k 850i
Ma Deki se utripovao da za osvajanje desetke treba uraditi nešto vanserijski. Digao ih je na pijedestal. Opusti se, njeno govno isto smrdi.  Smile
Smile I da dodam da je deki utripovan,umisljen kao niko,sve trce za njim,sve padaju na njega,svaka bi mu dala..

Aj okaci 2,3 10ke..siguran sam da lazes..I reci deki dal si musko ili zensko,jer uglavnom pises u muskom rodu,al pre par strana si pisao u zenskom rodu i kao da ti decko gleda kosarku

PS:svako moze da se nahvali na forumu,kad nikog nema da to potvrdi i ospori..

Ne bih da navodim joj+s jednog lika koji sere kao foka
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 6003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Apple iPhone
Da im zatrazimo adrese za FB profile (ali one prave) da proverimo ko je ko i kako izgleda  Smile  Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ma Deki se utripovao da za osvajanje desetke treba uraditi nešto vanserijski. Digao ih je na pijedestal. Opusti se, njeno govno isto smrdi.  Smile
Smile I da dodam da je deki utripovan,umisljen kao niko,sve trce za njim,sve padaju na njega,svaka bi mu dala..

Aj okaci 2,3 10ke..siguran sam da lazes..I reci deki dal si musko ili zensko,jer uglavnom pises u muskom rodu,al pre par strana si pisao u zenskom rodu i kao da ti decko gleda kosarku

Neverovatno je da sam sve lepo napisao a da si ti sve pogresno u svojoj glavi zapamtio (ili je to normalno da ljudi pamte pnako kako njima odgovara)
1. Lepo sam naveo: u zadnjih 7 godina sam bio u 2 duge veze. Ne akcijam te nisam prilazio devojkama uopste sa namerom osvajanja; zato sam:
2. pitao usput za savet 'kako osvojiti 10-u ili 9-u' na ovoj temi jer je u neku ruku u skladu sa istom;
3. okacio sam sliku devojke koja je 10-a i govorio u zenskom rodu da vidim od vas kako bih ja trebao da pridjem devojci koja je 10-a i da se pritom razlikujem od prethodnih najmanje 3000 startova koje je devojka dozivela pre mene.
4. Sve sto sam dobio jesu otrcane fraze koje mi je bivsa (koja je 9-a) sto puta napljuvala da ih vise ne moze cuti poput one: 'Ne bih sebi nikad oprostio da ti sad nisam prisao' ili 'jao sto si lepa, ja sam pera kako se ti zoves?' ili 'bas imas lepe oci zelim da te upoznam?' evo jedan je, kaze ona, recimo i dobro krenuo: 'bla, bla, bla...ti si jedinstvena!' i onda kada ga ona pita: 'a zasto sam ja jedinstvena?' lik kaze: 'imas jako lepe oci!' i tu ga opet izduva. Smile
5. ovo sto predlaze la fee je isto proveren corak jer su i mojoj bivsoj stizale korpe i sa cvecem i sa vocem pa djoka.
Nadam se da sam sad bio jasniji... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k 850i
Ma Deki se utripovao da za osvajanje desetke treba uraditi nešto vanserijski. Digao ih je na pijedestal. Opusti se, njeno govno isto smrdi.  Smile

Neverovatno je da sam sve lepo napisao a da si ti sve pogresno u svojoj glavi zapamtio (ili je to normalno da ljudi pamte pnako kako njima odgovara)
1. Lepo sam naveo: u zadnjih 7 godina sam bio u 2 duge veze. Ne akcijam te nisam prilazio devojkama uopste sa namerom osvajanja; zato sam:
2. pitao usput za savet 'kako osvojiti 10-u ili 9-u' na ovoj temi jer je u neku ruku u skladu sa istom;
3. okacio sam sliku devojke koja je 10-a i govorio u zenskom rodu da vidim od vas kako bih ja trebao da pridjem devojci koja je 10-a i da se pritom razlikujem od prethodnih najmanje 3000 startova koje je devojka dozivela pre mene.
4. Sve sto sam dobio jesu otrcane fraze koje mi je bivsa (koja je 9-a) sto puta napljuvala da ih vise ne moze cuti poput one: 'Ne bih sebi nikad oprostio da ti sad nisam prisao' ili 'jao sto si lepa, ja sam pera kako se ti zoves?' ili 'bas imas lepe oci zelim da te upoznam?' evo jedan je, kaze ona, recimo i dobro krenuo: 'bla, bla, bla...ti si jedinstvena!' i onda kada ga ona pita: 'a zasto sam ja jedinstvena?' lik kaze: 'imas jako lepe oci!' i tu ga opet izduva. Smile
5. ovo sto predlaze la fee je isto proveren corak jer su i mojoj bivsoj stizale korpe i sa cvecem i sa vocem pa djoka.
Nadam se da sam sad bio jasniji... Smile
hvala na obj Smile

4. stavka je skroz tacna...kakve su to gluposti i provale..kao kad je moj drug prisao i kaze imas cigaru i ona mu da cigaru,a on ne zna da je upali Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia krntija
dakle ti nisi startovao desetku, a znaš šta ne može da upali. zanimljivo.
ne bih da se ponavlajm, čitaj moj prethodni post.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ok . sad jedno pitanje da vam postavim : ako smatrate da vam desetka donosi ugled u drustvu zar je onda ne posmatrate kao obican statusni simbol? kao auto ? kao stan ? Smile
zar to nije omalovazavanje zene ? Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:45:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.