Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 19:22:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deblji muškarci bolji ljubavnici?  (Pročitano 27210 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia E

Znao sam da ce postojati oni koji nece shvatiti,hteo sam da pokazem da je razlika ogromna-novo vreme je doslo a narocito se u Bgd-u vidi,cool je ona riba koja je nafurana,umisljena,uvek iznad drugih,nedodirljiva zato ce te odbiti u drustvu
Sinak jebem ti ja onda to novo vreme da ti kazem odmah Smile

pa sto joj prilazis? volis cool nafurane umisljene uvek iznad drugih i nedodirljive ribe? Neka te odbijaju, onda za tebe i nije bolja opcija  Smile

problem je sto muskarci dok su veoma mladi prilaze devojkama na koje im se vizuelno dize ... svi znamo koliko je muski ukus uglavnom zavistan od kite i uglavnom nezavistan od sive mase... to se godinama menja, osim ako se ne promeni, a to je vec problem raznih ustanova  Smile

dakle, vremenom cete prilaziti devojkama koje vas zainteresuju necim drugim osim dopicnjakom, stiklom, butkom ili sisom i onda cete otkriti svu car normalnog razgovora sa zenskim bicem koje nije debil... i onda ce stvarno znaciti nesto recenica "odbila me je", do tad je sve to smesno ..
Znas kako Munka ja sam oduvek gledao one sa dopicnjacima, isturenim sisama, plavusama i tako dalje... mada nikada nisam muvao ni jednu od takvih jer znas dok covek shvati da izgled moze da prevari i u pozitivnom i u negativnom smislu prodju godine a moj je neki idiJotski stav bio da su sve one isuvise jeftine ako me razumes Smile, ja sam uvek gledao da na spram sveca bude i proplanak!
I moja neka politika je da ne ulazim u vezu dok ne upoznam malo bolje tu osobu i to treznu i na dnevnom svetlu, mozda je i to glupo mozda i tu gresim ali kao sto rekoh to je moja politika! Kad kazem vezu mislim na vezu vezu a ne na one gluposti kao smuvamo se veceras pa onda se ona pravi blesava narednih 4-5 dana da se vidimo i tako dalje da ne duzim Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k 850i

I moja neka politika je da ne ulazim u vezu dok ne upoznam malo bolje tu osobu i to treznu i na dnevnom svetlu, mozda je i to glupo mozda i tu gresim ali kao sto rekoh to je moja politika! Kad kazem vezu mislim na vezu vezu a ne na one gluposti kao smuvamo se veceras pa onda se ona pravi blesava narednih 4-5 dana da se vidimo i tako dalje da ne duzim Smile
Slazem se sa ovim
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa i 10-a je u najmanju ruku prosecna devojka koja je sasvim fina kada si njom ali je kucka prema tebi kad je startujes jer mora da bude kucka. Sta bi ti radio da te startuje 10 likova svaki put kad izadjes i svaki put sa istom pricom. Booooooooooring. Ona ce da rasiri noge jednom liku, a sad fora je da ti budes taj lik i da budes sa njom.
A druga stvar, koja je jako bitna jeste ova: Desetka na desetku ide... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Citat
A druga stvar, koja je jako bitna jeste ova: Desetka na desetku ide...

ne obavezno  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k 850i
Pa i 10-a je u najmanju ruku prosecna devojka koja je sasvim fina kada si njom ali je kucka prema tebi kad je startujes jer mora da bude kucka. Sta bi ti radio da te startuje 10 likova svaki put kad izadjes i svaki put sa istom pricom. Booooooooooring. Ona ce da rasiri noge jednom liku, a sad fora je da ti budes taj lik i da budes sa njom.
A zasto riba koja tako u drustvu iskulira,posle trazi br,da se vidi sa tim nekim
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
A zasto riba koja tako u drustvu iskulira,posle trazi br,da se vidi sa tim nekim

zato sto iako je 10-ka , glupa je ko 0 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Citat

ne obavezno Smile

Na svu srecu, ne ide to tako  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat

ne obavezno Smile

Na svu srecu, ne ide to tako Smile
Slazem se. Teorija je jedno a praksa je nesto sasvim drugo Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 11:18:26 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Citat

ne obavezno Smile

Na svu srecu, ne ide to tako Smile
Slazem se. Teorija je jesno a praksa je nesto sasvim drugo Smile

jedna opaska - ni ta teorija vise nije "podrziva" Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Pa da ali u teoriji bi 10-ka isla na 10-ku. U praksi je to skoro pa nemoguce  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 19:22:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.