Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 14:51:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Debeljuce od kojih zastaje dah  (Pročitano 51495 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
Mda, a zenska ljepota nije tu zbog muskarca jelte

Nisam rekao da nije, naprotiv. Smile

Citat
Uostalom, ja nisam primjetila da zene 'diskutuju' oko ljepote neke djevojke u kontekstu 'da li bi se ona svidjela muskarcu ili ne', vec u kontekstu 'da li se meni dopada takva figura/ljepota i sl'.
U tom smislu, objektivne su isto koliko i muskarci jer i oni imaju neku zamisao ljepote i zgodnoce kao i zene.

Znaci zene diskutuju o lepoti druge zene u smislu ne da li bi se ona svidela muskarcu, nego njima? A sta ima da se svidja njima, osim ako nisu... Smile Ok, zene komentarisu druge zene u smislu svog shvatanja lepote/zgodnoce.
Zene mozda znaju sta je lepo, ali znaju li sta je lepo u ocima muskarca, ili su ideali lepote apsolutni, nezavisni od oka posmatraca?
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Aman... većina vas muškaraca nema apsolutno nikakve kriterijume... Vi kada razmišljate o lepoti žene, vi razmišljate da li bi je natakli ili ne. A mi, žene, kada o tome razmišljamo/diskutujemo, prilazimo tome sa estetske strane...

Čast svim izuzecima.  Smile

edit: A ono što mi je, valjda sa godina, sve manje jasno jeste ta ženska opsesija svojim telom i izgledom. Okej, utiče na samopouzdanje, ali ako neko svoje celokupno samopouzdanje bazira na izgledu, onda taj ima gadan problem. Izgled je prolazna stavka u našim životima. I šta kad budemo imale 50, 60 godina? Hoćemo li i tad biti opsednute izgledom?

Kada bi i neko dostigao svoj ideal lepote, šta onda? Šta onda? Biće lep sam sebi i ceo dan će se gledati u ogledalo? Biće srećniji, uspešniji? Više će se muškaraca ložiti na nju? U čemu je tu poenta, ja ne razumem?

Ako sam depresivna i ceo svet mi se klima pod nogama, baš mi je važno imam li celulit i da li mi je pupak centralna osa tela. Glupost. Ne kažem da ne treba voditi računa o sebi, ali biti opsednut time je idiotski.
« Poslednja izmena: 14. Jan 2010, 18:28:31 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Citat
Ok, zene komentarisu druge zene u smislu svog shvatanja lepote/zgodnoce.

Upravo to

Citat
Zene mozda znaju sta je lepo, ali znaju li sta je lepo u ocima muskarca, ili su ideali lepote apsolutni, nezavisni od oka posmatraca?

Ne, zato sto nisu sveznajuce, a i nemaju svi muskarci iste ideale ljepote, kao sto ni sve zene nemaju. Zato se i diskutuje valjda.
Uostalom, koga je briga sta se vama svidja  Smile

Citat
Kada bi i neko dostigao svoj ideal lepote, šta onda

Ne mozes ideal nikad dostici, zene ce uvijek naci nesto novo oko cega trebaju biti nezadovoljne, tako da nema frke  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ne mozes ideal nikad dostici, zene ce uvijek naci nesto novo oko cega trebaju biti nezadovoljne, tako da nema frke  Smile
Onda su/smo žene ******.

edit by B@mbin@: vređanje ženskog roda zabranjeno Pravilnikom Burek foruma Smile

Smile

Nego, eto - recimo - htela sam malo da zategnem, recimo, butine. I zategnem ih, uz prolivanje krvi, suza i znoja. I eto, šta sad? Ja sam i dalje ista osoba, samo imam malo zategnutije butine. Šta sad, šta sad? I dalje nemam posao, i dalje mi je nizak pritisak, i dalje komšija sa drugog buši u 6h ujutru, i dalje moram da plaćam pretplatu za buđavi RTS...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Otkud znam sta, onda pocni da zatezes dupe pa polako, kad sve zategnes onda ces se ponovo morat vratit na butine jer su se dotad opustile i tako .. sizifov posao  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ja priznajem da bih bila srecnija kad bih imala struk obima npr 56 ili 60, ali kontam da bih onda sa druge strane bila nesrecna u nastojanju da to odrzim  Smile

Ako nista drugo, kontam da su debele osobe daleko srecnije jer jedu bez ikakvih problema... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
Aman... većina vas muškaraca nema apsolutno nikakve kriterijume... Vi kada razmišljate o lepoti žene, vi razmišljate da li bi je natakli ili ne. A mi, žene, kada o tome razmišljamo/diskutujemo, prilazimo tome sa estetske strane...

Ono, jes', muškarci su operisani od smisla za estetiku...

Te žene koje bismo mi radije ... od nekih drugih žena, ne moraju obavezno biti lepe, već samo poželjne, a ta dva pojma makar meni nisu obavezno i identična, može žena biti anđeoske lepote, pa opet manje poželjna od neke druge, manje lepe, ali droljastije, provokativnije, seksipilnije, itd. A i ukusi su različiti, nekima je recimo JK seks simbol...( )...

Citat
Nego, eto - recimo - htela sam malo da zategnem, recimo, butine. I zategnem ih, uz prolivanje krvi, suza i znoja. I eto, šta sad? Ja sam i dalje ista osoba, samo imam malo zategnutije butine. Šta sad, šta sad? I dalje nemam posao, i dalje mi je nizak pritisak, i dalje komšija sa drugog buši u 6h ujutru, i dalje moram da plaćam pretplatu za buđavi RTS...  Smile

Mislim kako nijedna od tih stvari nema veze sa tvojim butinama. Grandmothers and frogs... valjda si zgodnija, imaš više samopouzdanja, zdravija si..sve je to možda za nijansu bolje, ali je bolje Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
sizifov posao  Smile
E, baš to. To sam i ja htela da reknem. To je poJenta.
______

Mislim kako nijedna od tih stvari nema veze sa tvojim butinama. Grandmothers and frogs... valjda si zgodnija, imaš više samopouzdanja, zdravija si..sve je to možda za nijansu bolje, ali je bolje Smile
Gradmothers and frogs... baš tako. Ali, ja i dalje ne razumem. Valjda zato što nikad nisam patila zbog svog izgleda, već prihvatila stvari takve kakve jesu, uz znanje da je to užasno privremeno i da ću moći već u 40-oj da se obesim za suvu brezu ako mi izgled bude osnova samopouzdanja.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Gradmothers and frogs... baš tako. Ali, ja i dalje ne razumem. Valjda zato što nikad nisam patila zbog svog izgleda, već prihvatila stvari takve kakve jesu, uz znanje da je to užasno privremeno i da ću moći već u 40-oj da se obesim za suvu brezu ako mi izgled bude osnova samopouzdanja.  Smile

Možda si samo perfekcionista, pa popravljaš ono što ne treba popravljati, ili možda treba...ali malo, zanemarljivo malo. Smile
Možda nisi bila u koži onih kojima je to zaista veliki problem...Koliko god čovek bio uspešan i ostvaren na drugim poljima, uvek će dobra linija i očuvan izgled imati uticaja na samopouzdanje, jer nas drugi gledaju, osim kroz prizmu naših ličnosti i kroz te stvari, kroz njih se između ostalog pokazuje i naša mogućnost i spremnost da vodimo računa o sebi, o svom zdravlju, da se odričemo, da ne preterujemo, kroz to se pokazuju neke loše navike...
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Ma daj Anea - one su satro modeli - sve je to propaganda i sve se to radi da bi zenama bilo lakse sa njihovim sopstvenim viskom kilograma . A ove debeljuce nisu lose ,ali brate niko ne zeli da im one budu idoli .

I sta je tacno lose u tome?
I zasto da mi manekenka bude uzor?

Njihovo je da nose garderobu i tacka.

A stvarnost je takva da vecina zena u svetu ne nosi 36-38, vec 40-46.... One samo pokazuju kako garderoba izgleda na prosecnoj zeni...

Ko kaze da bilo ko treba da ti bude uzor ?
Ja evo nemam uzore - ja sam sama sebi uzor ,valjda znam sta i koliko mogu .
Manekenke i ne trebaju biti uzori jer njihovo zanimanje u vecini slucajeva vodi ka depresiji .Iz tih razloga sam i odbila nekoliko ponuda za taj poziv. Ja ne bih mogla podneti da me neko gleda kao lutku sa naslovne strane ,a da ne cuje sta pricam .Koja trauma jbt  Smiley 1

A ovo si lepo rekla da je njihovo da nose garderobu i tacka .

Citat
Koliko god čovek bio uspešan i ostvaren na drugim poljima, uvek će dobra linija i očuvan izgled imati uticaja na samopouzdanje, jer nas drugi gledaju, osim kroz prizmu naših ličnosti i kroz te stvari, kroz njih se između ostalog pokazuje i naša mogućnost i spremnost da vodimo računa o sebi, o svom zdravlju, da se odričemo, da ne preterujemo, kroz to se pokazuju neke loše navike.

Tacno tako - jako lepo receno  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jan 2010, 20:25:33 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 14:51:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.