Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 15:44:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Debeljuce od kojih zastaje dah  (Pročitano 51689 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 

Ja ne vidim da se klinke ugledaju na te anoreksicarke jer su vecina guzate i imaju stomacice .Barem kod nas .

I buce i anoreksicarke su krajnosti i nemam pojma sta mi je odvratnije videti  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Pod A: da ljulja..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Ma daj Anea - one su satro modeli - sve je to propaganda i sve se to radi da bi zenama bilo lakse sa njihovim sopstvenim viskom kilograma . A ove debeljuce nisu lose ,ali brate niko ne zeli da im one budu idoli .

I sta je tacno lose u tome?
I zasto da mi manekenka bude uzor?

Njihovo je da nose garderobu i tacka.

A stvarnost je takva da vecina zena u svetu ne nosi 36-38, vec 40-46.... One samo pokazuju kako garderoba izgleda na prosecnoj zeni...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Pa po meni je propagiranje isto da mi neko prica kako je Cameron Diaz sa njenom decackom gradjom zgodna i da mi nju neko protura kao uzor kako bi se trebalo izgledati  Smile  To je sve stvar ukusa, ali druga cinjenica jeste da se ukusi poturaju ljudima pod nos.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 25
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 4S

Evo zato ova debeljuca vezba, a i ne stidi se pokazati svoju raskos  Smile dok je ova druga skladna devojka potpuno zasluzeno u autu, bilo bi tragicno da je obratno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Onim devojčicama, devojkama i ženama koje su anoreksični modeli uzori... odnosno koje gledaju slike svojih uzora u novinama, pa pate, nakon čega ne jedu danima... mogu samo da kažem da su idioti i da im nikakav gubitak telesne težine ne može pomoći. Problem je u mozgu, ne u telu.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Kriva je modna industrija, koja takve anoreksicne modele zaposljava i postavlja ih na pijedestal zenske lepote (savrsenih proporcija). Ali savrsenih malo sutra. Uopste ne znam kako nekome moze biti lepa sacica kostiju sa najnovinim svemirski dizajniranim kostimima. Ali, ukusi su razliciti.

Ako zena ima proporcinalnu figuru, zgodna je i sa malo vise i sa malo manje kilograma od idealne tezine. Ove debeljuce imaju zgodnu, zenstvenu figuru i zato muskarci smatraju da su zgodne. Treba li zene da sude o njihovoj liniji? Sorry, ali mislim da zene nisu ni kompetentne, a ni objektivne kada govore o drugim zenama. Smile

IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Citat
Sorry, ali mislim da zene nisu ni kompetentne, a ni objektivne kada govore o drugim zenama. Smile

A muskarci su objektivni kad govore o drugim zenama?

Kako iko moze biti objektivan ako vec unaprijed govoris da ti se svidjaju ovakve ili onakve djevojke?
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
Sorry, ali mislim da zene nisu ni kompetentne, a ni objektivne kada govore o drugim zenama. Smile

A muskarci su objektivni kad govore o drugim zenama?

Kako iko moze biti objektivan ako vec unaprijed govoris da ti se svidjaju ovakve ili onakve djevojke?

Pa, jesu, objektivni su, jer je zenska lepota u ocima muskarca. Ko ce bolje prosuditi sta je muskarcu lepo, zena ili muskarac? Pod uslovom da je zenska lepota tu zbog muskaraca. Smile

Zene ce druge zene uvek uporedjivati sa sobom i cesto kritikovati one kvalitete koje same ne poseduju. Ne kazem da su zgodne ovakve, ili onakve zene, sve je to stvar ukusa, ali muskog ukusa.

Isto tako mislim da su za procenu muske lepote jedine merodavne zene.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Citat
Pa, jesu, objektivni su, jer je zenska lepota u ocima muskarca. Ko ce bolje prosuditi sta je muskarcu lepo, zena ili muskarac? Pod uslovom da je zenska lepota tu zbog muskaraca. Smile

Mda, a zenska ljepota nije tu zbog muskarca jelte  Smile

Uostalom, ja nisam primjetila da zene 'diskutuju' oko ljepote neke djevojke u kontekstu 'da li bi se ona svidjela muskarcu ili ne', vec u kontekstu 'da li se meni dopada takva figura/ljepota i sl'.
U tom smislu, objektivne su isto koliko i muskarci jer i oni imaju neku zamisao ljepote i zgodnoce kao i zene.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 15:44:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.