Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 11:34:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dati šansu ili ne?  (Pročitano 5332 puta)
06. Jun 2013, 00:48:27
Zodijak
Pol
Poruke 1
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Zdravo!
Imam 16 god.  Imam druga sa kojim se ponekad zezam (dakle, on i ja nismo SAMO drug i drugarica).  Skoro se stalno ljubimo kad se vidimo, ponekad se baš i mazimo ali ništa više od toga, bez seksa.  Ponekad mi je lepo ali kad mi misli odlutaju ne mogu baš da uživam.  Ne znam ni zašto to radim, možda nije u redu.  Skoro mi je rekao da bi hteo i nešto više, hteo bi da unesemo i malo emocija u to pošto ih on od skoro gaji prema meni.  Stvar je u tome što ja nisam strejt, trenutno sam čak i zaljubljena u jednu devojku.  No h8.  Ali nema ništa od toga tako da se time ne opterećujem i naravno, nisam ni potpuno gej ali ne verujem da mogu da se zaljubim u dečka.  On je stvarno ok ali nemam srca da ga odbijem jer mi je postao dobar prijatelj i znam da je imao dosta problema ranije jer su ga mnoge devojke odbijale i završavao je u prijateljskoj zoni prečesto.  Lepo je meni sa njim ali nije to to, ima hemije ali nije to potpuno jer je u mojim mislima sasvim druga osoba.  Ne smem ni da mu priznam to jer je homofob i mislim da ne bi razumeo.  Šta da radim? Hvala unapred, i molim vas bez osuđivanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
Можеш му признати да си помало лез под условом да му обећаш тројку чим смуваш и убедиш ту која ти у мислима ... убијаш тако две муве одједаред... он ће те чекати и бити вазда расположив и на стендбају, а моћићеш на миру да јуриш рибе...

вин-вин ситуација нема шта.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
bezv ga zavlacis, radi na tome da budes sa nekim ko te zapravo privlaci, bez obzira kog je pola

nije fer prema momku, ako vec trazi od tebe osecanja i kaze ti da je zaljubljen

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
pa malo se igraj s djevojkom u koju si zaljubljena...
..pa malo s drugom..
a onda se dogovorite pa opalite trojku..

meni je samo zao tvojih roditelja...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Opali trojku, ako tvoj tip odbije, onda je on gej  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Citat
Skoro mi je rekao da bi hteo i nešto više, hteo bi da unesemo i malo emocija u to pošto ih on od skoro gaji prema meni.

To ti je rek'o da bi te nekako kresnuo. Nista se ne sekiraj, nije stvarno zaljubljen. Samo ima losu taktiku Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Sudbina mnogih homofoba je da im neko blizak prizna da je gej

A jbg, u tim godinama dosta ljudi sumnja, svašta im prolazi kroz glavu ne samo po tom pitanju nego inače. Koliko njih razmišlja o samoubistvu, pa posle postane neko ko neizmjerno cijeni život?
Mnogim stvarima iz tog perioda se kasnije smiješ.
E sad, kako seksualnost nije nešto sa čim se da sprdati, a kako mi baš ne znamo cijelu priču jer ne nosimo tvoju glavu... ti vidi sa sobom šta i kako, vidi prvo na čemu si stvarno. Onda pričaj sa njim, bila gej ili ne, nisi fer ako ga, uprskos svim dobrim namjerama, držiš na nekoj uzici. Sve u duhu čuvenog : može bit', a ne mora
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
Opali trojku, ako tvoj tip odbije, onda je on gej  Smile

Slazem se...to moze i da funkcionise...ali ozbiljno...

« Poslednja izmena: 06. Jun 2013, 19:00:25 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Apple iPhone 6s
Jos si mlada, i ne znas sta hoces. Dvoumis se. Ljubljenje i mazenje nije isto sto i sex. Ako imas simpatije prema zenskim osobama, najverovatnije da ce to ipreovladati u tebi, nemoj da se stidis. Nadji zensku osobu koja ti odgovara i furajte zajedno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Ja mislim da treba da mu das da te overi Smile Shvatices sta je  prava stvar Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 11:34:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ansu Dati

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.