Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 07:45:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Darvinizam i raziam  (Pročitano 39967 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
A otkud ti znas da si Srbin? Jel mozes da mi dokazes da je bar jedan stanovnik Srbije cistokrvni Srbin i da zbog toga on ima prednost nad nekom drugom rasom. Samo nemoj da koristis opet one kvazi-naucne cinjenice koje imaju veze sa naukom kolko i baba sa nanotehnologijom.

Pazi ko mi kaže da li sam Srbin ili ne?! Crnac!? Smile   A kako si ti došao do podataka da ja nisam Srbin! Za tvoji informaciju ja znam svoje korene predaka do 8 kolena u nazad i znam jako dobro da su svi bili Srbi i da se nisu mešali sa drugiima, jer da su se mešali sa drugima ja verovatno ne bi bio belac i ne bi imao plavu kosu i plave oči što su odlike čiste bele Arijevske rase, tako isto znam da su ti moji preci bili u ratničkom duhu i da su se svi borili za ovu moju državu i ratovali za nju kao što se i ja isto borim i ratovaću sutra za nju jer ja isto volim svoju državu i svoj Srpski narod i boriću se svim silama za njih to mi je najveća čast i dužnost prema njima, neću bežati iz nje kao neki "Srbi" koji su pobegli i odrekli se svog Srpskog porekla i seru ovde po svim Srbima, ja se niisam odrekao svog Srpskog porekla i niti ću, znam tačno ko su mi preci i odakle su! I ponosim se zbog toga!!

A o, kako kažeš, "kvazi  nauci" mi pričaš a nisi ni pročitao moje tekstove, te tekstove koje sam ja ovde postovao nisu moja izmišljotina niti Darvinova  niti bilo kog naučnika, te zakone je pisala priroda mnogo hiljada godina pre nas i mi smo ih samo preneli u izvornom obliku. Ti prirodni zakoni su važili mnogo pre nas, važe i dan danas i važiće dok je sveta i veka to se ne može promeniti nikakvom naukom niti protiv teorijom!

A  ko si ti pa da presuđuješ da li je to "kvazi nauka" ili nije !' ajde nađi mi članak gde nisam u pravu, navedi moj citat i reci gde sam pogrešio i ja ću ti obrazložitzi zašto je to tako!! Pročitaj pažljivo moje postove pa pronađi grešku ako možeš!

Vidim ja da tebe ovde boli što se ovde favorizuje bela rasa a ne crna, ali šta ćeš, to je priroda mnogo pre nas zacrtala i tako je i dan danas i tako će isto biti za uvek ni to se ne može nikakvim teorijama osporiti niti kakvom naukom, razlike među rasama postoje i to se nikako ne može promeniti, to je prirodni zakon!! A ti ako ne znaš da živiš u skaldu sa prirodom i da se povinuješ prirodnim zakonima kao crnac ja ti tu ne mogu pomoći, onda uzmi ubi se ne znam šta drugo da ti kažem, jer ako budeš živeo protiv prirode, sigurno će te ona isto kazniti, jer priroda je jako surova ako se ne živi po njenim zakonima, a ti se pomiri sa tim da si crnac i da si ispod bele rase i gotovo i živi kao crnac, a ja ću živeti kao belac ponosno što sam beli čovek jer to je priroda tako udesila i ni ja ni ti niti bilo ko drugi ništa ne možemo protiv toga!!! To je sušta realnost i kraj priče!!

A što se tiče prednosti bele rase nad drugim rasama, pitam ja tebe gde ste vi crnci unapredili ovo čovečanstvo i u kojoj sferi života ste dominirali, jedino što ste se proslavili to je u trčanju i nigde više ali to nije napredak čovečanstva!! Sve što vidiš što je stvoreno na ovoj planeti od igle do lokomotive sve je to velika zasluga belog čoveka i bele rase, apsolutna većina naučnika i stvaralaca koji su se proslavili u svetu u nauci i u svemu su bili belci to je opšte  poznato!
Na tvoju žalost i to je zasluga prirode da odredi ko će biti stub i kičma čovčenastva i koja će biti najpametnija i stvaralačka rasa na planeti pa je baš za to odredila belu rasu! To je isto prirodni zakon i opet ni ja ni ti niti bilo ko drugi ne možemo i niti ćemo moći da išta da promenimo!!

« Poslednja izmena: 12. Mar 2007, 09:47:47 od gebels »
IP sačuvana
social share
заспала Србијо пробуди се!!!!!!

за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина

Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода;
највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Bosch ima centrifugu
DA li sam ja i na jednom mestu rekao da ti nisi srbin - ustvari mozda i nisi posto ne znas da citas ono sto je napisano. Pitao sam kako znas da jesi? Postoji velika razlika izmedju dve stvari. Kazes 8 generacija - a ko ti garantuje da ti se baba iz 9 generacije nije jebala sa nekim ciganinom na vasaru? Sad bi Reloader rekao - do sad mi se krv iscistila....

Kvazi naucnike koje si citirao kada bi danas pokusao da citiras i u jednom naucnom casopisu bio bi razapet na krst i ne bi postojao kao naucnik a da ne kazem sto bi najverovatnije zavrsio u zatvoru i bio izbacen sa fakulteta.

Sad ces ti da kazes da je to zavera jevrejskog lobija, liberalni cionizam, masonska loza, kalimero i brzi gonzales.

CAk i da je sve to sto tvrdis apsolutno tacno - kakve to veze ima sa tobom i tvojim zivotom. Zasto je to saznanje tebi potrebno i da li mislis da bi isto tako razmisljao da si crnac ili bi nalazio naucnike (koji postoje) koji tvrde da je crna rasa superiornija. Ono sto ti ja savetujem je da se dobro zapitas zasto se osecaj uplasenim i ugrozenim, sta te plasi tebe licno - ne velike i grandiozne price o propadanju bele rase. Licno tebe sta plasi - sam sebi postavi pitanja i nadji na njih odgovore - u njima ces otkriti sve. Ne treba ti osecaj superiornosti na globalnom planu dok si kao individua nepostojece zrno peska koje svako gazi .
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
verovatno ne bi bio belac i ne bi imao plavu kosu i plave oči

Pa i zvucis kao plavusa Smile.

Evo jedan Sopenhauerov citat, mozda se prepoznas: The cheapest sort of pride is national pride; for if a man is proud of his own nation, it argues that he has no qualities of his own of which he can be proud; otherwise he would not have recourse to those which he shares with so many millions of his fellowmen. The man who is endowed with important personal qualities will be only too ready to see clearly in what respects his own nation falls short, since their failings will be constantly before his eyes. But every miserable fool who has nothing at all of which he can be proud adopts, as a last resource, pride in the nation to which he belongs; he is ready and glad to defend all its faults and follies tooth and nail, thus reimbursing himself for his own inferiority.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
DA li sam ja i na jednom mestu rekao da ti nisi srbin - ustvari mozda i nisi posto ne znas da citas ono sto je napisano. Pitao sam kako znas da jesi? Postoji velika razlika izmedju dve stvari. Kazes 8 generacija - a ko ti garantuje da ti se baba iz 9 generacije nije jebala sa nekim ciganinom na vasaru? Sad bi Reloader rekao - do sad mi se krv iscistila....

Kvazi naucnike koje si citirao kada bi danas pokusao da citiras i u jednom naucnom casopisu bio bi razapet na krst i ne bi postojao kao naucnik a da ne kazem sto bi najverovatnije zavrsio u zatvoru i bio izbacen sa fakulteta.

Sad ces ti da kazes da je to zavera jevrejskog lobija, liberalni cionizam, masonska loza, kalimero i brzi gonzales.

CAk i da je sve to sto tvrdis apsolutno tacno - kakve to veze ima sa tobom i tvojim zivotom. Zasto je to saznanje tebi potrebno i da li mislis da bi isto tako razmisljao da si crnac ili bi nalazio naucnike (koji postoje) koji tvrde da je crna rasa superiornija. Ono sto ti ja savetujem je da se dobro zapitas zasto se osecaj uplasenim i ugrozenim, sta te plasi tebe licno - ne velike i grandiozne price o propadanju bele rase. Licno tebe sta plasi - sam sebi postavi pitanja i nadji na njih odgovore - u njima ces otkriti sve. Ne treba ti osecaj superiornosti na globalnom planu dok si kao individua nepostojece zrno peska koje svako gazi .

1. Za pretke imam rodoslovno stablo a i raspitao sam se, angažovao i saznao ko su mi preci, ali većina ljudi ne zna odakle potiču i znaju da seru o drugom ko zna!! A dali si se ti zapitao možda i dali znaš odakle je tvoje poreklo! Možda je sa neke grane!

2. To nisu "kvazi - naučnici" nego su to pridodni zakoni koji su oduvek u funkciji i koji će biti zauvek u funkciji! Protiv prirode se ne može! Ona je jača od svih nas! Ona upravlja sa svima nama!

4. Ja se ne  plašim ničega na svetu nego sam ponosan na svoju belu rasu iz koje potičem i što je od uvek unapređivala čovečanstvo i što je stub i skelet čovečanstva po prirodnom zakonu! Ja živim u skladu sa prirodom i nemam se čega plašiti, ali ti izgleda ne živiš u skaldu sa prirodom i izgleda hoćeš da postaneš belac ali to nećeš moći nikako jer BELCI su BELCI a crnci su crnci isto prirodni zakon! To nije nikakva "kvazi-nauka" toje sve čista priroda!
To moraš jednostavno da prihvatiš kao realnu činjenicu!

5. Da sam kojim slučajem crnac ne bi bio ovo što sam danas, nego neko drugi, ali pošto jesam BELAC ja sam ovo što jesam i NEMOGU i NEĆU se promeniti i to je prorodno!

6. Svi bi voleli da ugaze belu rasu jer je ona stub i kičma čovečanstva ali to neće moći bela rasa će se dići iz pepela kao mnogo puta do sada, neće dozvoliti priroda da bela rasa nestane, koja je sve to reguliše! A tu je i nas mogo belaca koji se borimo da očuvamo belu Arijevskku rasu i uspećemo u tome!

7. Ja razumem tvoje komplekse zato što si crnac i što si ispod BELACA! Ali to je priroda i moraš to prihvatiti  kao jedino i pravo objašnjenje! To nije ništa izmišljeno to je jednostavno tako od kada je sveta i veka i biće zauvek!

IP sačuvana
social share

највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
verovatno ne bi bio belac i ne bi imao plavu kosu i plave oči

Pa i zvucis kao plavusa Smile.

E blago tebi!! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Bosch ima centrifugu
I dalje ne shvatas poentu - cak i da ti crtam tesko da bi shvatio.

Priroda na koju se pozivas je samo tvoja prioroda i slobodno uzivaj u njoj ali to nije priroda u kojoj ja zivim.

Ne zanima me ni tvoje rodoslovno stablo ni tvoje babe ni tetke. Poenta je u pitanju sta tebi licno znaci i kako na sustinu tvog zivota utice to sto si crn, plav, zut ili zelen. Da li mislis da je sustina tvog zivota da ides okolo da ubijas crnce? U tom slucaju svaka cast - samo napred. Da li si se ikada zapitao koja je svrha tvog zivota - da budes grana porodicnog stabla ili da mozda nesto naucis o sebi i drugima.

Ono sto ja znam o prirodnim zakonima ovako neobrazovan i tek sisao sa grane, je da se sve na ovom svetu desava sa razlogom. A na nama je da shvatimo te razloge. Ne postoji nista sto se desava greskom ili bez razloga niti se desava bilo sta sto bi narusilo prirodnu ravnotezu stvari. Zasto onda postoje ljudi razlicite boje koze? Tvoje ne prihvatanje stvari koje su neminovne radjaju bes, strah i mrznju koja se kod tebe vrlo lepo vidi - zato ti opet kazem - pitaj samog sebe sta je to sto te plasi i sam sebi odgovori. To sto si belac je tvoja priroda i naravno da ne treba da je menjas - a zasto zelis da menjas prirodu drugih ljudi - zasto crnci nemaju svoje prirodno pravo da budu crnci - sta je tolko strasno kod njih pa da oni nisu prirodni. Ako zajedno postojite - zajedno ste deo iste prirode i postiji dobar razlog zasto je to tako. Ispravljanje krivih drina koje nisu krive ne vodi nicemu osim zivotu u patnji, a ti si duboko zagazio u istu kolko vidim.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
@ decky999

Alo čoveče izgleda da ti uopšte ne znaš šta je priroda!! Šta ja onda pričam sa tobom!!

Prvo nauči šta je priroda pa onda dođi ovde da razgovaraš sa mnom, uzmi udžbenike za treći i četvrti razred osnovne škole pa nauči!
!

Ti izgleda ne možeš da shvatiši šta znači čoveku u životu bilološko poreklo, a možda i možeš samo kad bi se malo više potrudio! Ili to crnačka filozofija ne spominje!

Ja ti opet kažem da se ja ničega ne plašim i nemam nikakav strah zato što živim u skladu sa prirodom!!

A i kakve koristi ovo čovečanstvo ima od crnaca? Šta ste vi crnci toliko doprineli ovom čovečanstvu? Svako na ovom svetu ima svoju namenu ali koja je namena crnaca! Smile

Ja svo vreme pričam da razlike između crnaca i belaca postoje i da je to prirodno, ,crnci su ispod belaca to je prirodna činjenica to možeš koliko hoćeš to da izbegavaš i da osporavaš ali to je tako i razumem te u potpunosti što imaš kompleks što nisi belac ali šta ćeš tako ti je kako ti je! Kad nije bolje...

Voleo bi i ti da si belac ali to je nažalost za tebe nemoguće.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2007, 13:06:49 od gebels »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Bosch ima centrifugu
PA ne znam covece ja kad sam bio u 3-4 osnovne mi smo samo ucili pesme o drugu Titu mi nismo ucili tu tvoju prirodu. Moracu ipak malo da se edukujem pa cu onda da ti se obratim.

Mada se nesto pitam - kako da ti, kao tako superioran, uopste ulazis u bilo kakve diskusije sa mnom ubogim crncem? Zasto ti toliko zelis meni da se dokazujes? Valjda treba da se dokazujes sebi ravnima a ne nama inferiornim insektima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

Mada se nesto pitam - kako da ti, kao tako superioran, uopste ulazis u bilo kakve diskusije sa mnom ubogim crncem? Zasto ti toliko zelis meni da se dokazujes? Valjda treba da se dokazujes sebi ravnima a ne nama inferiornim insektima.

Pa i to što kažeš kad odarsteš samo će ti se kazati!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
ok, vi 'superiorniji' (za mene ste samo superiornije budale, onaj visi stupanj kretenizma i nista vise  Smile Smile ), koja je poenta vasih postova? Cemu sve to? To sto bez ikakvog razloga pricate gluposti po forumima i sirite banalnosti, napadjuci druge rase i druge vere. To nema ama bas nikakvog smisla, vi zivite u pogresnim ubedjenjima (nemojte me pogresno shavtiti, svako ima pravo na svoj izbor....samo nastavite  Smile ), vase teorije su prevazidjene, a vasi idoli su vec odavno pod zemljom (sto je vrlo dobra stvar).

pojedinci su vrlo kratko u zivotu, vrlo kratko postoje na planeti, tako da to vreme treba koristiti u kreativnije stvari, a ne u vase gluposti i licne frustracije, komplexe itd.

gebels,

ti si najobicnija buda.a. Mogao bih jos mnogo toga da kazem o tebi, ali potrebe nema.  Smile Smile Smile

sta ces ti konkretno, takav 'pametan'  Smile da preduzmes po pitanju crnacke 'inferiornosti'. Nista! zato sto si buda.a. Smile

da je to sto ti govoris istina i normalnost, fazizam i nacizam bi u 2. Ratu istrebio sve 'inferiornije', jer je to tako normalno, medjutim tu uopste nema normalnosti i samim tim je i svaki pokusaj stvaranja 'ciste rase' na startu, osudjen na propast, zato sto to jednostavno nije normalno. Svaki covek na ovoj planeti ima zajednickog pretka i u tome je poenta.

zato, prestani sa budalastinama i kretenizmom  Smile Smile Smile jer to retko koga zanima. Ima vas tu par indijanaca, koji ne znaju sta hoce (ista poruka za sve).  Smile

nikako da mi objasnis: podrzavas rasizam, a Srbin si, gde je tu logika, gde ti je mozak, sta se desava u tvojoj glavi? da imas i malo zdravog razuma i rezona, shvatio bi neke stvari.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 07:45:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.