Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 16:28:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Darvinizam i raziam  (Pročitano 40144 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
"Бела куга" је куга БЕЛОГ народа. С друге стране, обојени се множе као скакавци.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Internets. Serious fucking business.

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2844
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung krsh
pa shta?

koliko vidim, belci su izgleda prvi zapocheli ono sranje o rasizmu!
ako josh neko stavi komentar kako je crncima manji mozak... bolje da ne pishem shta bi mu uradila, jer bi me bannovali... ljudi: najveci mozak na svetu imao je idiot!!!!
IP sačuvana
social share
http://img53.imageshack.us/img53/4131/boinggx6qy9.gif[/img][/url] If you can read this you don't need glasses
Anonymous... Because none of us is as cruel as all of us!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
pa shta?

Ништа, обојенима не смета...  Smile

Па? Сад је и истина неподобна?

ako josh neko stavi komentar kako je crncima manji mozak...

А ко је то уопште рекао? Једно је површина мозга, друго је величина.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
pa shta?

ako josh neko stavi komentar kako je crncima manji mozak... bolje da ne pishem shta bi mu uradila, jer bi me bannovali... ljudi: najveci mozak na svetu imao je idiot!!!!

Белци немају везе са расизмом то је етикета глобалиста!!

Како год окренеш окрени обрни,
црнци и даље остају црни,
како год окренеш, хтели не хтели
белци и даље остају бели!!

« Poslednja izmena: 10. Mar 2007, 22:27:52 od gebels »
IP sačuvana
social share
заспала Србијо пробуди се!!!!!!

за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина

Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода;
највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2844
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung krsh

to shto je napisano bold znachi da nisam sasvim sigurna.

povrshina, velichina, svejedno! vazhno je da su svi, koje god boje bili, ljudska bica, i zasluzhuju da se tako s njima postupa!!! npr. ako se neko dete rodi retardirano, niko ga nece ubiti zbog toga(bar se nadam... ima i takvih idiota shto napadaju hendikepirane i mentalno obolele)
IP sačuvana
social share
http://img53.imageshack.us/img53/4131/boinggx6qy9.gif[/img][/url] If you can read this you don't need glasses

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

to shto je napisano bold znachi da nisam sasvim sigurna.

povrshina, velichina, svejedno! vazhno je da su svi, koje god boje bili, ljudska bica, i zasluzhuju da se tako s njima postupa!!! npr. ako se neko dete rodi retardirano, niko ga nece ubiti zbog toga(bar se nadam... ima i takvih idiota shto napadaju hendikepirane i mentalno obolele)

Па пођи прво од себе, да ли би ти чувала таквог ретардираног човека, а да ти прави нон стоп проблеме као и што прави, да нон стоп мораш да га пазиш да га одржаваш чак и у најзрелијем добу. Такве особе су огроман финансијски и морални терет за породицу која га издржава и друштво у целини.
Зато треба увести еутаназију и Србију (убиство из милосрђа) да се такви ретарди не би мучили у животу и да неби мучили још 10 људи око себе! Од њих и онако нема ништа, не може од њих бити прави човек и зашто да се муче кад им није обавезнозато је ту еутаназија да му скрати муке! Smile
IP sačuvana
social share

највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
darvin je sve lepo objasnio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2844
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung krsh
kako god... spava mi se i mrzi me da kucam... nastavicemo diskusiju sutra, ok?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prvo moras znati GEBELS da nauka na dobrom putu da resi ovaj problem zahvaljujuci dobinicima Nobelove nagrade Watson i Crick koji su eto vidis utvrdili GENETSKI KOD jos davne 1953 god dragi moj srbine i nisu ih vodile ideje eugenike ,smrti vec je jednom dete bilo upravo retardirano .Licno neznam da li ce se kod nas ovaj broj povecati posle zadnjeg rata samo znam da se broj spontanih pobacaja povecava srbine moj srbinovicu ???
Kako to spreciti srbine moj srbinovicu ???
Ali molio bih diskutante da se drze teme Rasizam i Darvinizam ,Nacizam ,Komunizam 
A sto se tice plasenja sa  vampiri  tipa SOROS, ROKFELER,  ZBIGNJEV i ostale karakondjule nemaju si oni vreme za nas sto bi reko SPIC u BELU LADJU  ako u ovu zemlju nepobedi zdrav razum za 5 % gadno nam se pise srbine moj srbinovicu..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Prvo moras znati GEBELS da nauka na dobrom putu da resi ovaj problem zahvaljujuci dobinicima Nobelove nagrade Watson i Crick koji su eto vidis utvrdili GENETSKI KOD jos davne 1953 god dragi moj srbine i nisu ih vodile ideje eugenike ,smrti vec je jednom dete bilo upravo retardirano .Licno neznam da li ce se kod nas ovaj broj povecati posle zadnjeg rata samo znam da se broj spontanih pobacaja povecava srbine moj srbinovicu ???
Kako to spreciti srbine moj srbinovicu ???
Ali molio bih diskutante da se drze teme Rasizam i Darvinizam ,Nacizam ,Komunizam 
A sto se tice plasenja sa  vampiri  tipa SOROS, ROKFELER,  ZBIGNJEV i ostale karakondjule nemaju si oni vreme za nas sto bi reko SPIC u BELU LADJU
 ako u ovu zemlju nepobedi zdrav razum za 5 % gadno nam se pise srbine moj srbinovicu..

Бела куга влада то је немимовно. Нисам сигуран али прошле и ретпрошле године статистике показују да је број умрлих Срба био  преко 40 000 што јасно показује представу о томе да ћемо за нјвише 20-30 година изумрети као нација!! То су катастрофални подаци!! Док се број других нација рапидно повећава!!   
Али за то је крива наша издајничка власт која ништа не ради по том питању! А  са нашом издајничком влашћу иду и оних петоро људи глобалиста које сам смпоменуо, ти људи су корен и срж свих пробленма у нашој држави, они владају у позадини док наши политичари беспоговорно извршавају сва њихова наређења! Док тај срж (корен) проблема не решимо нама неће никако бити боље јер они имају за циљ наше Српско затирање и уништење! Што и раде већ вековима кроз историју са нама!

Ево ти линк па погледај колико Срба умире годишње  www.stvarnost.com    ово је иначе линк нашег покрета за борбу против Беле куге у Србији!

А што се тиче генетике и дешифровања генетског кода па боље да то нису никад ни урадили кад ће то и онако да злоупотребе и да направе топовско месо клонирањем људи за будуће освајачке ратове. Зар то неће бити велика несрећа! То је већа несрећа него Еутаназија која елиминише ретардиране особе!
« Poslednja izmena: 11. Mar 2007, 00:27:21 od gebels »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 16:28:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.