Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 15:58:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Darvinizam i raziam  (Pročitano 40139 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Verovao bih ja tebi, ali mnogo lazes... stavljas Darvinu u usta reci koje on nije rekao, i jos navodis delo u kome je on to navodno rekao, kao da niko nije procitao i nikad nece procitati to delo, pa da ne vidi da izmisljas. Darvinova teorija je teorija, nije lupetanje.

Pomenuo si da savremena nauka pokazuje neke stvari... daj link, ime knjige, autora... daj nesto, pa da vidimo sta to pokazuje, da vidimo koje su to podmetacine i lazi, da vidimo sta je istina, da vidimo argumente, dokaze. Lako je lupiti nesto i reci kako su svi koji u to ne veruju naivni... evo ja kazem da je Isus bio peder, nije se zenio, druzio se sa muskarcima... pa ti dokazi da nije bio  Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Rasista je covjek koji ubije crnca kad isti hoc kresnuti plavusu, da se ne bi rodio mulat a fasista to ucini profilakticki, odmah.

Не, расиста убије обоје, а фашиста ће то на класични начин, са рицинусом  Smile

Citaj pazljivo ono sto pisem ,ti u principu nisi nista rekao tako da ja tebi ne oponiram ,to radis upravo ti.Ja ti iznosim cinjenice koje ti trazis no izgleda da si ti na  KAPITAL-u  dok  POREKLO VRSTA od nesretnog DARVILA jos nije stiglo na red, ali mlad si ti nesekiram se ja i nezameram ti. Sto se mene tice ja  iznosim ono sto je zanimljivo za tvoje razmisljanje a nikako da si ti bilo sta napisao vezano za Darvila sem da mu verujes bezgranicno pa veruj sta ja tu mogu.

Не разумем на шта се односи овај пасус. Научи да цитираш људе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ RELOADER , dionysus

1871 GOD. -POREKLO COVEKA –odlomak u okviru knjige POREKLO RASA i tu iznosi ono sto izgleda mora da vam ponavljam iz posta u post ,recite vas dvojica meni da li smatrate da je vas daleki predak majmun i ako jest zasto neki majmuni ostadosse majmuni a neki nastavise sa evolucijom .
A kako pratite istoriju ,to vam dodje isto kao teorija da su sloveni sisli sa nekakvih planina i ovde rasterali starosedeoce i zaceli svoju kulturu i tako nastadose SRBI ???
A tako kazu u skoli za pacice male…

.
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
da li smatrate da je vas daleki predak majmun i ako jest zasto neki majmuni ostadosse majmuni a neki nastavise sa evolucijom .

Не, не сматрам да је мој далеки предак "мајмун". А ако јесте, ни један "мајмун" не остаде мајмун а еволуција и даље тече.

A kako pratite istoriju ,to vam dodje isto kao teorija da su sloveni sisli sa nekakvih planina i ovde rasterali starosedeoce i zaceli svoju kulturu i tako nastadose SRBI ???

А да чујемо твоју и да видимо доказе који је поткрепљују...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
1871 GOD. -POREKLO COVEKA –odlomak u okviru knjige POREKLO RASA i tu iznosi ono sto izgleda mora da vam ponavljam iz posta u post

The Descent of Man,  pronadji mi gde kaze stvari koje mu ti stavljas u usta!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evoluciona teorija, ima dugu i veoma prgavu istoriju primene na ljudske poslove : Kako se pomešala sa političkom filozofijom na prelasku vekova da bi formirala nejasnu ideologiju poznatu kao “socijaldarvinizam”, upala je u ruke rasista, fašista i najbezosećajnije vrste kapitalista, komunista.
Naizgled ove  ideje (fašisam i komunizam ) su  u biti suprostavljene i kao ideje koje pokušavaju da se unište ali dragi moj srbine ,srbinoviću isti izvor  krije se iza dve najmračnije ideje prošloga veka .
Ono sto karakteriše taj izvor je da on ne privlači pažnju na sebe uvek se pokazivao kao nevinašce i ostajao iza scene.Kako sam vec naveo za pažljive čitaoce to je materijalistička filozofija i DARVINIZAM kao aspekt te filozofije primenjen na prirodu.
A što se tiče dokaza polako ima ih ovo nije škola za pačiće male.
Ovo je nažalost dogma koju brane pripadnici odredjenih ideologija i ako  se pokazuje kao naučno neopravdana sa stanovišta moderne nauke.
I ako nisu svesni njene mračne strane mnogi naučnici ,političari i ini daju podršku ovoj dogmi.
RELOADER kako si najaktivniji u  diskusiji veži se i kreni dug je put treba neki klik da se desi znaš već gde pa za početak evo ti jedan lep pregled pa ko voli nek izvoli:

http://www.rae.org/revevlnk.html

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Evoluciona teorija, ima dugu i veoma prgavu istoriju primene na ljudske poslove : Kako se pomešala sa političkom filozofijom na prelasku vekova da bi formirala nejasnu ideologiju poznatu kao “socijaldarvinizam”, upala je u ruke rasista, fašista i najbezosećajnije vrste kapitalista, komunista.
Naizgled ove  ideje (fašisam i komunizam ) su  u biti suprostavljene i kao ideje koje pokušavaju da se unište ali dragi moj srbine ,srbinoviću isti izvor  krije se iza dve najmračnije ideje prošloga veka .
Ono sto karakteriše taj izvor je da on ne privlači pažnju na sebe uvek se pokazivao kao nevinašce i ostajao iza scene.Kako sam vec naveo za pažljive čitaoce to je materijalistička filozofija i DARVINIZAM kao aspekt te filozofije primenjen na prirodu.

Шта тек онда треба рећи за хришћанство ако тврдиш овако о Дарвинизму...

Ovo je nažalost dogma koju brane pripadnici odredjenih ideologija i ako  se pokazuje kao naučno neopravdana sa stanovišta moderne nauke.

Не чух твоју теорију? Лако је пљувати без иједне понуђене алтернативе...

RELOADER kako si najaktivniji u  diskusiji veži se i kreni dug je put treba neki klik da se desi znaš već gde pa za početak evo ti jedan lep pregled pa ko voli nek izvoli:

А шта ће мени ово?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
A što se tiče dokaza polako ima ih ovo nije škola za pačiće male.
I ako nisu svesni njene mračne strane mnogi naučnici ,političari i ini daju podršku ovoj dogmi.

A da ti odvojis par sati i upoznas se malo sa teorijom evolucije, umesto sto pricas napamet. Mozes odavde da pocnes http://talkorigins.org/faqs/comdesc/

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@dionysus
Zlatan daj ti kontra dokaze kad si toliko siguran ,sve sto je ovde izneto smoje strane je istina i samo istina a ti si se prepustio kritici svega postojeceg a Darvina se drzis ko pijan plota no polako tek smo poceli..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
“At some future period,not very distant as measured by centuries, the civilised races of man will almost certainly exterminate, and replace, the savage races throughout the world.  At the same time the anthropomorphous apes, as Professor Schaaffhausen has remarked (18.  'Anthropological Review,' April 1867, p.236.), will no doubt be exterminated.”
The Descent of Man
Nisam mogao da provalim stranu na kojoj se nalazi ali hvala ti za sajt zlatan si .
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 15:58:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.