Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dara ode sa 28 tek...zar zbog ljubavi umrijeti?  (Pročitano 22291 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 111111
Ko kaze da nista ne moze da se ucini ?!

Pa ne mogu ja da kazem ludaku nekom ej nemoj da se ubijes ?! Koji bi efekat postigo.To je bolestan covek on ne razmislja kao zdrav.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Apple 15
A sta ako je bolestan od neizlecive bolesti i hoce da se capne?

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
tehnički-tvoj život,tvoja stvar

ljudski-ako nisi sam na svijetu,sebično je,a i nevezano za to-kukavički je čin. jer ljudi prolaze kroz razna sranja pa se bore,zarad nečeg većeg

Ne smije se nikom osporiti to pravo jedino ako je mentalno obolio,ako je u stanju da povrijedi nekog,da nasrće,ugrožava živote,ne sjeća se svojih bližnjih,drugi ga presvlače i kupaju,a to je super šta mu sve slijedi..i tako
« Poslednja izmena: 05. Okt 2012, 14:08:34 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 111111
Ne znam...ako je zdravog razuma i zeli da ga nema..neka ga nema.
Sto se mene licno tice ni tad ne bih mogao da ga pustim ... Ali opet to vec nije posledica bolesnog uma
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
I-mate 30 Pro
Ko kaze da nista ne moze da se ucini ?!

Pa ne mogu ja da kazem ludaku nekom ej nemoj da se ubijes ?! Koji bi efekat postigo.To je bolestan covek on ne razmislja kao zdrav.

Znaci ako te slusa onda je zdrav ako te ne slusa onda je bolestan.... Smile

Znaci one je unapred bolestan zato sto nece da se povinuje tvojoj ili bilo cijoj volji... Smile

Drugim recima...obey me i will love you....

Nema sta ...ti si pravi vernik.... Smile

Upravo...i ti tu uopste nisi bitan...i nemas nikakvu moc nad njim...zato sto i ne treba da je imas... Smile

ljudski-ako nisi sam na svijetu,sebično je,a i nevezano za to-kukavički je čin. jer ljudi prolaze kroz razna sranja pa se bore,zarad nečeg većeg

Prvo...sredina u kojoj se on nalazi...sebe amnestira za svoju krivicu...znaci...da je njemu tu bilo lepo...sigurno se ne bi ubio...to je jedan deo price...

Drugo...jel on picka...jel se izvukao..jel kukavica...pa sta ti cekas...jel to lako...izvuci se i ti...hoces da se boris...ostani...
« Poslednja izmena: 05. Okt 2012, 14:14:26 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Apple 15
Sto se mene licno tice ni tad ne bih mogao da ga pustim ... Ali opet to vec nije posledica bolesnog uma

Pa, cekaj... on time nista ne gubi... osim dostojanstva...
Moze da umre dostojanstveno i relativno srecno, a ne usran do grla i u najtezim bolovima...

Drugo je pitanje sto ti time zelis da sprecis osobu da ode iz tvog zivota, pa prema tome mislim da je spreciti samoubicu u nekim slucajevima cist sebicluk, ne njegov sebicluk... vec sebicluk okoline...

Ja imam ostar stav prema samoubicama jer mislim da samoubistvom gubi samo okolina. Oni koji pokusavaju samoubistvo, a nikako da uspeju ili pokusaju su vec slucaj za psihijatra... ali onima kojima to podje od ruke, ispunili su svoj san...

E, sad... sto ja mislim da je nezrelo izvristi samoubistvo zbog rasturene veze, to je vec nesrecan splet okolnosti...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 111111
Prvo odakle ti to da sam ja uopste vernik ?!

Jel ti pratis o cemu ja pricam ?

Sam suicid nije delo zdravog coveka.

Jel ti ova prosto prosirena recenica jasna ???
Normalan covek trazi resenje ima usadjene razne mehnizme odbrane,volju za opstankom,instinkt za prezivljavanje.

Bolesna osoba kao sto je Dara,nije digla ruku na sebe jer je dragi ne voli.To jeste razlog njene smrti ali to je njen razlog.
Prvi razlog je verovatno velika depresija koja je trajala danima i koju niko nije primetio ocigledno.
Takvoj osobi jedino pomaze psihijatar i doza lekova dnevno.
Toj osobi tesko da mogu da pomognem ja,jer nisam strucan,postoje ljudi doktori koji to lece.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Apple 15
Iz svega navedenog, Dara uopste nije bila bolesna... samo se malo zeznula u proracunu... mislila je da ce neko u poslednjem trenutku da je spasi..

Avaj... nije...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Inicio,na konto toga da l je nekom lijepo ili ne u okolini-globalno gledano,ti si gradjanin svijeta. kad suziš,ti si sa tog kontinenta,iz te države,tog grada,ulice.. ako ti klima ne prija,mijenjaj je,izbjegavaj ljude koji te povrjedjuju.. nije sramota tražiti pomoć,kad vidiš da nestaješ,da te nešto ispija. Često bude da neko osjeti da je kao štetni insekt,koji razara okolinu i kao-bolje da ja odem. U pravu si,češće je zbog toga što mu okolina šteti nego on njoj,ali oba razloga postoje.
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 111111
@anea

Tvoje misljenje je da se ubila iz ljubavi ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.