Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dara ode sa 28 tek...zar zbog ljubavi umrijeti?  (Pročitano 22250 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.14
mob
I-mate 30 Pro
Prvo odakle ti to da sam ja uopste vernik ?!

Jel ti pratis o cemu ja pricam ?

Sam suicid nije delo zdravog coveka.

Jel ti ova prosto prosirena recenica jasna ???
Normalan covek trazi resenje ima usadjene razne mehnizme odbrane,volju za opstankom,instinkt za prezivljavanje.

Bolesna osoba kao sto je Dara,nije digla ruku na sebe jer je dragi ne voli.To jeste razlog njene smrti ali to je njen razlog.
Prvi razlog je verovatno velika depresija koja je trajala danima i koju niko nije primetio ocigledno.
Takvoj osobi jedino pomaze psihijatar i doza lekova dnevno.
Toj osobi tesko da mogu da pomognem ja,jer nisam strucan,postoje ljudi doktori koji to lece.

Ukratko...covek je zivotinja koja treba da se bori...a ako resi drugacije on je lud...jel je sve nas koji zivimo i borimo se zeznuo.... Smile Smile Smile

Inicio,na konto toga da l je nekom lijepo ili ne u okolini-globalno gledano,ti si gradjanin svijeta. kad suziš,ti si sa tog kontinenta,iz te države,tog grada,ulice.. ako ti klima ne prija,mijenjaj je,izbjegavaj ljude koji te povrjedjuju.. nije sramota tražiti pomoć,kad vidiš da nestaješ,da te nešto ispija. Često bude da neko osjeti da je kao štetni insekt,koji razara okolinu i kao-bolje da ja odem. U pravu si,češće je zbog toga što mu okolina šteti nego on njoj,ali oba razloga postoje.

Ali...covek se vezuje...znaci ima taj emotivni deo koji mu ne dozvoljava da se "otkaci" sa tog mesta koje ga ispija...znaci ta njegova emocija ga tu drzi...sad ...da li je to strah...ili nesto drugo...nebitno je...on je resio da nema izlaza...apsolutno je nebitno da li je on upravu...to je njegova odluka...i to je za postovanje...ja to tako vidim... Smile

A ima tu i jos nesto...ko ima pravo da drzi nekog u zivotu ko ne zeli da zivi...da ga kljuka lekovima koji mu naprave koktel od mozga...to je jos vece mucenje za tu osobu...zato ja ne razumem...kad ljudi mogu tako olako da daju kvalifikacije tudjim zivotima...i da biraju umesto njih.... Smile

Let it go....

« Poslednja izmena: 05. Okt 2012, 14:33:03 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia 
Tebi danas baš zabavno da debatuješ  Smile

Kažeš psihologija nije baš neka nauka sa jasnim metodom i slažem se sa tobom. Nije bila ni fizika u vreme Isaka Njutna. Mi ni do danas ne znamo suštinu gravitacije i odgovore na pitanje zašto nema antigravitacije i zašto su gravitacione silnice zatvotrene (saće da me proklinju moderatori). Ipak statistika , fiziologija, molekularna biologija i psihologija danas zajedno osvetljavaju postepenio uzročno-posledične veze.

Kad su u pitanju nestatistička stanja svesti kažeš nije u redu nekog nakljukati lekovima ako taj to ne želi i ako nioje opasan po druge. I sa tim se slažem ali prvo moramo znati da li taj ne želi lekove jer ih ne želi svojom slobodnom voljom ili je njegova volja neslobodna zbog promene stanja svesti.  Tek kad je sigurno da je odluka doneta slobodnom voljom onda je to vlastita odluka. Ali šta ćemo u ovom konkretnom slučaju sa oproštajnom porukom kojom Dara optužuje Sašu za njegovu slobodnu volju i nameće njemu balast krivice. Ona je svojim izborom postala opasna po druge koje je optužila za svoju smrt a to jeste atak na druge i njihovu slobodnu volju.
« Poslednja izmena: 05. Okt 2012, 15:07:41 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
I-mate 30 Pro
Cekaj...to sad znaci da je on lud od ludosti...znaci definicija bolesti je da je on bolestan...i od te bolesti on ne zeli da se izleci.... Smile

I posle kazu da sam ja uvrnut...pa ja sam bre malo dete .... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Inicio,osnova svih društvenih odnosa je,paradoksalno-sebičnost. Ti nešto uradiš za sebe,ispadne super jer daš max-i to pomogne drugom. Jer kad si ti sredjen,to se reflektuje na druge,isto tako kad je obrnuto.
Onaj ko ne da čovjeku sklonom suicidu da tek tako ode,u jednu ruku je i sebičan. A zamisli koliko te neko voli kad je toliko uporan da TI živiš?

Čovjek kom je nešto mutno u glavi,slabije vidi od onog ko je relativno ok. Tzv tunelski vid.

Rodjen si da živiš,da makar probaš.. ono što me nervira je koliko se često ljudi ogluše o nečije potrebe i probleme..i posle su u šoku,'jao baš je bio k'o svaki dan  Smile ?....ma važi  Smile

skoro saznamo da jedan čovjek ima probleme sa alkoholizmom,i to 3 godine..familija znala ali ih bilo blam od okoline  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Šta je ?  Smile

Inače,prijatno si me iznenadio ovim postovima u kojima si izrazio stav,nije bilo  '' Smile Smile'' ili  Smile...nego baš mišljenje i obrazloženje , cool je to
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

Da razbijemo monotoniju.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Kako je uopste moguce upravljati svojim emocijama ?!
To nije ruka ili noga da ih pomeras kako hoces.
Ako je neko ljut on je ljut pa je ljut,to sto moze da pretrpi nekom da ne slomi nos,to ne znaci da nije ljut.
Ako je neko zaljubljen,to ako ne patetise ili krije ne znci da nije zaljubljen.
Ponekad se osecanja i ne mogu sakriti..Kad se uplasis makar refleksno odreagujes.

Msm to tupljenje i te kurate filozofije postaju dosadne i napinju mnogo...
Tesko da je bilo ko dalaj lama i da je uhvatio univerzum za kitu..da bude srecan i kad je nesrecan,veseo kad je ljut,stabilan kad je uplasen i etc
Cak kapiram i da genetika igra jaku ulogu na covekove emocije i stil iznosenja istih

Vidi ga al je dečko pametan Smile viš da možeš kad oćeš Smile

Inače, tužna priča, jebiga. A i neki komentari su približno tom rangu.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02

Ali...covek se vezuje...znaci ima taj emotivni deo koji mu ne dozvoljava da se "otkaci" sa tog mesta koje ga ispija...znaci ta njegova emocija ga tu drzi...sad ...da li je to strah...ili nesto drugo...nebitno je...on je resio da nema izlaza...apsolutno je nebitno da li je on upravu...to je njegova odluka...i to je za postovanje...ja to tako vidim... Smile

A ima tu i jos nesto...ko ima pravo da drzi nekog u zivotu ko ne zeli da zivi...da ga kljuka lekovima koji mu naprave koktel od mozga...to je jos vece mucenje za tu osobu...zato ja ne razumem...kad ljudi mogu tako olako da daju kvalifikacije tudjim zivotima...i da biraju umesto njih.... Smile

Razumem te ja i tu tvoju pricu, ali nije ti to bas tako jednostavna logika. Zamisli da imas neku mladu osobu tipa 15-16 godina koja nema jos uvek skoro nikakvog pojma o zivotu. Recimo da se ona zaljubi, momak je ostavi i ona onako mlada i luda uzme i recimo, u stilu Ane Karenjine baci se pod voz. Onda zamisli malo drugaciji scenario, gde je neko spase da se ne baci i ubedi da ima jos uvek nesto od zivota(sto i jeste susta istina) i posle nekoliko dana(ili godina kada malo poodraste) ona kaze sebi "E, kakva budala sam bila sto sam htela da se ubijem...". Htedoh reci, nije ni taj koncept "pustanja niz vodu" uvek dobar. Donekle je u redu kada se tice starih i bolesnih ljudi koji se zaista muce sa zdravljem, ali nikako nije u redu kada se tice ljudi koji hoce da se samoubiju iz neke gluposti za koju ce mozda odmah sutradan oni sami reci da bi im to bila najveca greska u zivotu...

Inicio,osnova svih društvenih odnosa je,paradoksalno-sebičnost. Ti nešto uradiš za sebe,ispadne super jer daš max-i to pomogne drugom. Jer kad si ti sredjen,to se reflektuje na druge,isto tako kad je obrnuto.

Ne bih se bas slozio. Osnova drustvenih odnosa je socijalizacija coveka tj. covek zeli da se ostvari kroz drustvo ali isto tako zeli i prihvatanje od strane istog pa ce svoje neke sebicne ciljeve ponekad predudrediti sa drustvenim.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Marko,ja sam ekonomista,prvo što nas uče je logika čika Smita  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.