Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Okt 2025, 22:55:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 425
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dara Bubamara  (Pročitano 2930797 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3522
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
lepo lepo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
KURIR
DARA BUBAMARA PROMOVIŠE ALBUM

Dara Bubamara promovisaće album prvi put u svojoj dosadašnjoj karijeri. S obzirom na to da je poznata kao pevačica koja ne pravi glamurozne promocije, ovaj put načinila je presedan i zakazala druženje s prijateljima i novinarima u utorak 28. septembra na splavu H2O.

- Moj novi album doživeo je reizdanje, sada sam ekskluzivac „Siti rekordsa“ i normalno je da prezentujem sve te novine, kao i pesme sa tog albuma. Zvanice će moći da vide i moj novi spot za pesmu „Ćao, amore - rekla je Dara
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
dara bAbamara - tako će se zvati za 30 godina  Smile
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
ne preteruj,vec za jedno 10 tak
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

MetallicA moj dobar drug!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
A sad se zove Dara Bumbarmara..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2454
Zastava NS
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia N70
Dara Babastara
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Popularna Novosađanka predstavila novi album
Dara jača od fudbala
Sreda - 29.09.2010
Uprkos fudbalskoj utakmici između Partizana i Arsenala koja je sinoć igrana u Beogradu, popularna pevačica Dara Bubamara održala je uspešnu promociju svog novog albuma na jednom beogradskom splavu.

Naime, popularna Novosađanka prvi put je, posle sedamnaest godina karijere, prezentovala medijima, prijateljima i kolegama na ovakav način svoje nove pesme. Već oko 22 časa ovaj popularni splav bio je ispunjen do poslednjeg mesta ljudima koji su želeli da u živom izvođenju čuju pevačicino novo izdanje. Promociji Bubamarinog jedanaestog albuma po redu prisustvovao je veliki broj javnih ličnosti, među kojima su bili Ilda Šaulić, koja je došla u pratnji sestre Sanele, Ana Nikolić, Đole Đogani, Anabela i Mladen Radulović, Mirza Hamzić, Željko Šašić, Marina Tucaković, Boban Rajović i mnogi drugi. Darin suprug Milan celo veče je proveo u društvu prijatelja, ne skrivajući raspoloženje zbog dobro organizovane promocije. U ulozi voditelja našao se voditelj „Granda“ Tihomir Tepić, što je kuriozitet, jer je opšte poznato da Dara nije u dobrim odnosima sa ovom produkcijskom kućom. Posle uvodne reči voditelja, Dara je uz pratnju benda i plesačica otpevala sedam novih pesama, posle čega je nastavljena žurka koja je trajala do sitnih sati.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SVET
Dara Bubamara: Saša Popović se
iskvario i 'ufurao'!

Dara Bubamara poručuje da je svim dušebrižnicima začepila usta kad je, uprkos odlasku iz „Granda", ostvarila veliki uspeh novim albumom. Dara kaže da joj nimalo ne smeta nadimak Debela Barbika, koji su joj dali Aca Lukas i Saša Popović! “Laska mi taj nadimak jer pokazuje da oni često razmišljaju o meni. Neka oni uživaju u CD-u Debele Barbike! Rado bih im i na svojim koncertima pokazala kako to Debela Barbika radi. Znate, ko gubi ima pravo da se ljuti. Svojom muzikom sve ću ih ućutkati!”, kaže Dara za “Press” i na konstataciju da je Saša Popović izjavio da je tražila nenormalne uslove i da te ju je zato izbacio iz „Granda", odgovara: “Laže! Samo sam tražila da dobijem novac od prodatih CD-ova. Poznato je da sam tada imala tiraž od 60.000 primeraka, a bilo mi je potrebno da pokrijem troškove snimanja albuma. On to nije hteo, umislio je da je sila, pa sam mu rekla - do viđenja, prijatno! Saša više nije onaj čovek koga sam upoznala pre deset godina u Novom Sadu, gde smo oboje rođeni. U međuvremenu se iskvario i 'ufurao'! Prva sam ga napustila, pokazala sam da imam svoje ja i na tome su mi mnogi čestitali”. Na pitanje da li bi se vratila u „Grand" ako joj ponudi najbolje uslove, i da li je tačno da od napuštanja “Granda” ima manje nastupa, Dara kaže: “To je smešno, nikada više nisam radila! Posle 'Granda' mnogo mi je bolje, čak mi ni svetska ekonomska kriza nije smanjila broj nastupa. Sada mnogo više radim velike koncerte. Dara je jedna, a izdavači su prolazni. Zadovoljna sam uslovima koje mi je KCN ponudio, ali sledeći album objaviće onaj ko ponudi više.Što se tiče povratka, nikad ne reci nikad, ali mislim da se ne bih nikada vratila tamo. Poznata sam kao žena čvrstog karaktera i ne ližem tamo gde sam pljunula! Tako je bilo i posle svađe sa mojom grupom, pa i Brajom koji mi je za novi album, bez obzira na sve što se dogodilo, ponudio nekoliko pesama, koje mi se nisu dopale”. Na pitanje kako joj se dopadaju “Zvezde Granda", Dara kaže: “Ne mogu oni da rade i imaju nastupe kao Ceca, Brena i Dara, jer nas nije stvorio ni Saša ni SMS glasanje. Dosta je te dece koja dobro pevaju, ali ne mogu da napune hale. Od svih njih možda su samo mala Rada, Tanja i Slavica tražene, ali sa ostalima je katastrofa. Neka Saša na jednu stranu stavi 10-15 'zvezda Granda', a mene na drugu stranu, pa ćemo da vidimo ko će bolje da prođe!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 425
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Okt 2025, 22:55:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.346 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.