Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Okt 2025, 09:59:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 425
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dara Bubamara  (Pročitano 2930981 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SVET
Dara Bubamara jača od fudbala

Uprkos fudbalskoj utakmici između Partizana i Arsenala koja je sinoć igrana u Beogradu, Dara Bubamara održala je uspešnu promociju svog novog albuma na beogradskom splavu "H2O". Popularna Novosađanka prvi put je, posle sedamnaest godina karijere, prezentovala medijima, prijateljima i kolegama na ovakav način svoje nove pesme. Već oko 22 časa splav bio je ispunjen do poslednjeg mesta ljudima koji su želeli da u živom izvođenju čuju Darino novo izdanje. Promociji Bubamarinog jedanaestog albuma prisustvovao je veliki broj javnih ličnosti, među kojima su bili Ilda Šaulić, koja je došla u pratnji sestre Sanele, Ana Nikolić, Đole Đogani, Anabela i Mladen Radulović, Mirza Hamzić, Željko Šašić, Marina Tucaković, Boban Rajović, Jovana Tipšin i mnogi drugi. Darin suprug Milan Kesić celo veče je proveo u društvu prijatelja, ne skrivajući raspoloženje zbog dobro organizovane promocije. U ulozi voditelja našao se voditelj "Granda“ Tihomir Tepić, što je kuriozitet, jer je opšte poznato da Dara nije u dobrim odnosima sa ovom produkcijskom kućom. Posle uvodne reči voditelja, Dara je uz pratnju benda i plesačica otpevala sedam novih pesama, posle čega je nastavljena žurka koja je trajala do sitnih sati.
- "Presrećna sam što su moji prijatelji i saradnici uvek uz mene i znam da će svako od vas pronaći svoju omiljenu pesmu. Ja sam prezadovoljna, a nadam se da će publika biti još zadovoljnija. Sve što sam uradila dugujem svom suprugu i sinu Konstantinu", kroz osmeh je rekla Dara. Klubom su se orile pesme "Sangrija", "Ona te pali", "Ti i ja minus ona", "Mili moj"... Svaku od numera atraktivne igračice ispratile su adekvatnom koreografijom, a premijerno je prikazan i spot za pesmu "Ćao amore". Dara je potvrdila titulu "nestašne devojčice", koja, ako je suditi po atmosferi i raspoloženju u klubu, nikada nije bila srećnija i zadovoljnija.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne nedei da mi pripomnq6 ne nedei da me poglejda6

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 606
Zastava sofia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6001
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 508
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 508
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
busty dara  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

YouTube        - Dara Bubamara ft  Big Ali ¤ Sangrija ( Official video HD ).mp4_000013080.jpg
(347.53 KB, 1280x720)
YouTube        - Dara Bubamara ft  Big Ali ¤ Sangrija ( Official video HD ).mp4_000013200.jpg
(334.33 KB, 1280x720)
YouTube        - Dara Bubamara ft  Big Ali ¤ Sangrija ( Official video HD ).mp4_000013240.jpg
(345.16 KB, 1280x720)
YouTube        - Dara Bubamara ft  Big Ali ¤ Sangrija ( Official video HD ).mp4_000042320.jpg
(289.03 KB, 1280x720)
YouTube        - Dara Bubamara ft  Big Ali ¤ Sangrija ( Official video HD ).mp4_000144440.jpg
(357.02 KB, 1280x720)
YouTube        - Dara Bubamara ft  Big Ali ¤ Sangrija ( Official video HD ).mp4_000158640.jpg
(304.1 KB, 1280x720)
YouTube        - Dara Bubamara ft  Big Ali ¤ Sangrija ( Official video HD ).mp4_000161440.jpg
(243.17 KB, 1280x720)
YouTube        - Dara Bubamara ft  Big Ali ¤ Sangrija ( Official video HD ).mp4_000171280.jpg
(266.33 KB, 1280x720)
YouTube        - Dara Bubamara ft  Big Ali ¤ Sangrija ( Official video HD ).mp4_000171560.jpg
(264.45 KB, 1280x720)
YouTube        - Dara Bubamara ft  Big Ali ¤ Sangrija ( Official video HD ).mp4_000172520.jpg
(253.61 KB, 1280x720)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
HELLO
Dara Bubamara snimila dva spota u
jednom danu

Dara Bubamara snimila je dva spota u jednom danu i to za pesme “Mili moj“ i “Izađi sam“. Zanimljivo je da je zbog što autentičnije glume naučila da svira klavir.
- Spotove smo snimali u Kulturnom centru u Rumi u režiji Studija ‘Berar’. U jednom od spotova videće se i kako ja sviram klavir, a obe pesme biće snimljene anplagd - rekla je Dara za “Kurir”.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
KURIR
POMIRILE SE JK I DARA!
Nakon višegodišnjeg medijskog rata pevačice ponovo u ljubavi

Prestao je estradni rat između Jelene Karleuše i Dare Bubamare.
Njihov višegodišnji sukob obilovao je uvredama i tužbama. JK je tražila na sudu tri miliona dinara zbog uvrede časti i ugleda, a sve je počelo Karleušinom izjavom da se Bubamara pojavljuje na javnim mestima u njenim iznošenim krpicama.

Međutim, sada se sve smirilo. Jedna dugoj poslednjih dana upućuju pohvale. Istina, Radojka Adžić prednjači u deljenju komplimenata svojoj do juče omraženoj koleginici.
- Jelena i Dara su se srele pre nekoliko dana na Pinku, na snimanju jedne emisije. Karleuša je slučajno sela na Darino mesto, pa je organizatorka uplašeno reagovala: „Jelena, tu je Rada sedela, čisto da znate“. Na to upozorenje dobila je šaljiv komentar: „Pa šta. Ne smeta mi. Pst, još ćemo nas dve do kraja biti najbolje drugarice“ - otkriva naš sagovornik, koji se zatekao na licu mesta.

Da su sekire zakopane, potvrdila nam je i Dara Bubamara.
- Drago mi je da smo spustile loptu. Mislim da ni narodu više nije interesantno da sluša naša prepucavanja. Mnogo smo se gotivile i iz te ljubavi moralo je doći do svađe zato što smo istog temperamenta. Sada je to iza nas, obe smo odustale od tužbi i furamo dalje - rekla je pevačica za Kurir.

Sudeći po izjavama, uskoro bi nas ove dve blondine mogle obradovati duetom čiji bi naziv mogao da bude „Ko se svađa, taj se voli“.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 3390
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
http://www.mediafire.com/?cam4lapguptw5q5

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

DARA PODGOJENA_idx.jpg
(493.25 KB, 1600x1282)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3522
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1491
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
busty dara  Smile

Uuuuuu odakle su ovi screen-ovi  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 105
Zastava Philippines
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Tel.Me 
au, kolka je Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 425
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Okt 2025, 09:59:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.517 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.