Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Danko Lazovic-vodeci strelac holandske lige!  (Pročitano 23463 puta)
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
Smem da se kladim da Danko nece biti medju prva 5 na kraju.

P.S. Naslov je zasluzio da bude preimenovan u  "Danko Lazovic-je bio nekad vodeci strelac holandske lige!"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Dobro Mlinko pusti me da raspravljam sqa ljudima koji se razumeju u fudbal . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
smiri se malo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Idi otvori temu oCristijanu Ronaldu pa tamo prosipaj svoju fudbalsku "pamet"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Citat
@Sf Lazovic je prosle nedelje imao 10 golova pored svog imena tako da ne znam odakle ti ta lista
Nekako vise verujem Reutersu nego tvojoj statistici.. kazem brojke su za 9.12. ne znam tacno stanje danas.
Citat
Niko nije rekao da su Inzaghi i Kezman isti ali obojica nisu neki tehnicari ali imaju neverovatan osecaj za gol.. .
Ne, Inzaghi ima osecaj za gol, Kezman je trenutno jedan malo iznad prosecan napadac u prosecnoj evropskoj ligi.
Respect, ali pruzio je daleko manje nego sto se ocekivalo.
Citat
Inace to za crvene kartone je glupost i to mu se desilo samo dvaput
I oba puta na identican apsolutno idiotski nacin. I oba puta kad je bilo najvaznije da se to ne desi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Ovo je od prosle nedelje:

15 Afonso Alves (Heerenveen)
12 Danny Koevermans (AZ Alkmaar)
11 Jefferson Farfan (PSV Eindhoven)
10 Blaise N'Kufo (Twente Enschede)
9 Shota Arveladze (AZ Alkmaar)
[color=Red]9 Danko Lazovic (Vitesse Arnhem)

p.s. Porediti Inzaghija i Kezmana... postoji znacajna razlika.. Inzaghi kao po pravilu uvek kada je najteze bude najveci.. Kezman kada je najteze dobije crveni.
@Sf Lazovic je prosle nedelje imao 10 golova pored svog imena tako da ne znam odakle ti ta lista,a ove vec ima 12 tako daje ja mislim treci. . .
Niko nije rekao da su Inzaghi i Kezman isti ali obojica nisu neki tehnicari ali imaju neverovatan osecaj za gol.. .Inace to za crvene kartone je glupost i to mu se desilo samo dvaput sem toga Kezman je Poznat kao Big-Game Player,u svakom klubu u kojem je igrao uvek je bio najbolji na derbijima:Partizan(seti se sta je radio ciganima)PSV(glupo je nabrajati koliko je golova dao Ajax-u i Feyenord-u)Chelsea(Dao je gol Liverpoolu u finalu kupa)Atletico Madrid(Dao je golove i Realu i Barsi.. . .) a sad je dao go Galati u velikom Turskom Derbiju. . .toliko. . .
@Rojrodzer Svi znamo zasto lazovic nije igrao u Feyenord-u. . .A protiv njih je ove sezone dao odlican gol,da vidis kakva je bila faca treneru,jasno je da su pogresili. . .
[/color]
Ti si car... Smile Smile =D>Big game player Smile
U Feyenoord-u su strasno pogresili,ti si to zakljucio po faci trenera..... Smile Smile Smile...odavno nije bilo smesnijeg posta na Bureku
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E65
Koj ti je moj Smile
Pustam fudbalskog znalca Smile da progovori posto mu ja ocigledno smetam Smile

Smile Smile Smile  poseti  Psiholog online ~ Burek savetovaliste  imaju pametne savete tamo. tamo ti mogu pomoci  Smile i jos nesto da li si primetio da ti se ssvi smeju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Koj ti je moj Smile
Pustam fudbalskog znalca Smile da progovori posto mu ja ocigledno smetam Smile

Smile Smile Smile  poseti  Psiholog online ~ Burek savetovaliste  imaju pametne savete tamo. tamo ti mogu pomoci  Smile i jos nesto da li si primetio da ti se ssvi smeju Smile

Smile Smile Smile Smile Smile
Ti sa partizanom u srcu izvini ,ali Mlinko me je zasmejao do suza Smile
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
@sf ne moras meni da verujes popgledaj negde na net-u kad budes imao vremena. . .prvi put kad je dobio crveni jebviga zaleteo se kao majmun bio je mlad i neiskusan. . .Drugi put mu se jednostavno smucilo da nas argentinci ponizavaju dobacivajuci se loptom u krug po 5 minuta. . .a vec je bilo 3 ili 4 prema 0. . .oces da kazes da je kezman osdtao u igri da ne bismo primili jos dva gola?Za debakl na svetskom je kriv trener,nedostatak kreativnog igraca(Sasa Ilic),neigranje Zigica i povreda Vidica. . .Kezman nikako. . .
@Rodzer ja ti lepo izlozim statistiku i kazem zasto ga zovu BigGame Player a ti se smejes i govoris da je to glupo,ne znam sta ti to znaci. . .
Niko nije sudio po faci trenera nego je meni licno bila zanimljiva. .  .A kreopz Holandsku stampu se provlace vesti o velikoj gresci Feyenord-a. .  .
@Mlinko idi da probas da napravis istu frizuru ko C. Ronaldo. . . Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E65

@Mlinko idi da probas da napravis istu frizuru ko C. Ronaldo. . . Smile

100% kompleks.
A si posetio Psiholog online ~ Burek savetovaliste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.