Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Danko Lazovic-vodeci strelac holandske lige!  (Pročitano 23462 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
@Milnko ova tema nije predvidjena za prepucavanja. . . Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
@sf ne moras meni da verujes popgledaj negde na net-u kad budes imao vremena. . .prvi put kad je dobio crveni jebviga zaleteo se kao majmun bio je mlad i neiskusan. . .Drugi put mu se jednostavno smucilo da nas argentinci ponizavaju dobacivajuci se loptom u krug po 5 minuta. . .a vec je bilo 3 ili 4 prema 0. . .oces da kazes da je kezman osdtao u igri da ne bismo primili jos dva gola?Za debakl na svetskom je kriv trener,nedostatak kreativnog igraca(Sasa Ilic),neigranje Zigica i povreda Vidica. . .Kezman nikako. . .
@Rodzer ja ti lepo izlozim statistiku i kazem zasto ga zovu BigGame Player a ti se smejes i govoris da je to glupo,ne znam sta ti to znaci. . .
Niko nije sudio po faci trenera nego je meni licno bila zanimljiva. .  .A kreopz Holandsku stampu se provlace vesti o velikoj gresci Feyenord-a. .  .
@Mlinko idi da probas da napravis istu frizuru ko C. Ronaldo. . . Smile

E sad mi jos reci da pratis i holandsku stampu...
Fighter ti je izlozio cinjenice...Recimo ,Pantelic je trenutno mnogo jaci igrac od Danka,golove  u Bundesligi UEFA rangira mnogo jace nego iz Holandije,pa ipak ja ovde ne pricam da je on velicina,kao sto ti komentarises za Kezmana?!!
Kezman nije interesantan,pa onaj Spanac,na srecu to i primecuje,pa ga ne zove u reprezentaciju.
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
@partizan u srcu-mir mir mir niko nije kriv... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
@RojrodzerPa pratim fudbal pratim ono sto me zanima. . .Niko nije rekao da pantelic trenutno nije odlican,ali ja U Lazovicu vidim mnogo veci potencijal. . .Isto kao i u Joveticu jos pre 1 dana kad je dobio sansu kod rebera svima sam pricao da ce biti igracina a i sad to tvrdim i za njega i za Lazovica. . .
Lazovic jos nije veliki igrac daleko je od topga ali slozicete se da je na dobrom putu da to postane,I on i Pantelic su lude glave i prosli su dosta sranja u karijeri tako da mislim da zasluzuju sve pohvale za sadasnju igru i formu. . .
@Mlinko Ok nema frke : Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Drugi put mu se jednostavno smucilo da nas argentinci ponizavaju dobacivajuci se loptom u krug po 5 minuta. . .a vec je bilo 3 ili 4 prema 0. . .oces da kazes da je kezman osdtao u igri da ne bismo primili jos dva gola?Za debakl na svetskom je kriv trener,nedostatak kreativnog igraca(Sasa Ilic),neigranje Zigica i povreda Vidica. . .Kezman nikako. . .
Bicu direktan i potrudicu se da ostanem krajnje korektan jer me kezman i savo nerviraju od kad postoje jer su obojica primati.
To nema veze sa klubom jer Nadja i Duljaja obozavam, a cenim i mnoge druge igrace Partizana tj bivse igrace uglavnom...
Opravdao bih nekom od igraca koji su na tim utakmicama ginuli i da dobiju crveni, pa i da ga dobiju na glupost... ali Savi ili Kezmanu.. ni pod tackom razno...
Vukica i Ilica cenim jer su ok igraci ali da su morali postici vise u karijeri.. morali su definitivno...

Ko se seca kako je Mateja (ovaj sto nosi ikonu i u svlacionicu danas) javno ponizio sopstvenu himnu zagrevajuci se i nudeci saigrace vodom dok se svirala na nasem najvecem stadionu ne moze da ga ceni.. nebitno sto to nije bila "nasa himna", ako su je drugi postovali... ako je ona bila zvanicna.. ko je on da to menja? kopile obicno retardirano.. mali perica.. ovaj je otisao u real i dobio sta je trazio, kezman u chelsea... postigao je vise od ognjenovica ali je i dalje samo prosecan napadac. A za to sto je radio dok se svirala himna nikad mi vise ne bi usao u zemlju a ne zaigrao za reprezentaciju, govedo seljacko.
Sto se Save tice.. majmun je morao odigrati 100 utakmica za reprezentaciju.. politicarcic... covek koji je pljunuo navijace kluba za koji je igrao ... kome je ceo stadion skandirao da je majmun.. umeo je da se nadje na pravom mestu.. ali da on bude nas jedini igrac sa preko 100 utakmica.. to je da covek odsece... sreca pa je deki mlad a mozda i moze to da stigne.. a i igor ako bog da..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Sf-Kezman tri puta prvi strelac Holandije,to je samo uspeo Van Basten i srebrna kopacka evrope-prosecan igrac?ne bih rekao. . .To za Himnu ne znam a i ne zanima me drzava je bila u opstem rasulu. . .Pitanje je dal bi pricao tako zqa Kezmana da je Zvezdin igrac?Ja mislim da ne bi. . .otkud Sava u ovoj prici?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Sf-Kezman tri puta prvi strelac Holandije,to je samo uspeo Van Basten i srebrna kopacka evrope-prosecan igrac?ne bih rekao. . .To za Himnu ne znam a i ne zanima me drzava je bila u opstem rasulu. . .Pitanje je dal bi pricao tako zqa Kezmana da je Zvezdin igrac?Ja mislim da ne bi. . .otkud Sava u ovoj prici?

Kezman je bio i ostao prosek.Van Basten je ime stekao u Milanu,da se zaustavio na tome da je tri puta bio najbolji strelac Holandije danas ga se niko ne bi ni secao.
Fighter je u pravu,Milosevic nije zasluzio toliko nastupa i dosta toga zaslugom politickim angazmanima,sreca pa ce ga Stankovic i Vidic prestici.
IP sačuvana
social share

Stella Rossa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Kezman tri puta prvi strelac Holandije,to je samo uspeo Van Basten i srebrna kopacka evrope-prosecan igrac?
dobro, ispod prosecan igrac, prosecni su igraci koji su u spaniji i italiji u losije plasiranim klubovima.
A to sta je bio, to moze da okaci na zid za decu.
Citat
To za Himnu ne znam a i ne zanima me drzava je bila u opstem rasulu. . .
Pa sto jedan sale djordjevic ili vlada vujasivnovic ili vanja grbic nisu izigravali debile dok se svira himna nego on?
Mani me tih prica...
Citat
Pitanje je dal bi pricao tako zqa Kezmana da je Zvezdin igrac?Ja mislim da ne bi. . .
Kontam da to sta ti mislis zaista nije bitno..
Citat
otkud Sava u ovoj prici?
Tema su napadaci..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
A sve to zato sto je prestigao Dzajica. . .Nebitno on ima toliko nastupa zasluzio ih ili ne. . .
Bio i ostao prosek?ne vredi. . .
Kontas da ti moje misljene nije bitno?Ne znam odakle takvo nadobudno ponasanje. . .i tema nisu napadaci. . .
« Poslednja izmena: 17. Dec 2006, 22:17:34 od partizan u srcu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
A sve to zato sto je prestigao Dzajica. . .Nebitno on ima toliko nastupa zasluzio ih ili ne. . .
Bio i ostao prosek?ne vredi. . .
Kontas da ti moje misljene nije bitno?Ne znam odakle takvo nadobudno ponasanje. . .i tema nisu napadaci. . .

Pa kad je bio bolji od Dzajica..... ](*,)Poslednjih par godina je igrao u reprezentaciji iz nekih nejasnih razloga,verovatno smo zato i bili mocni u Nemackoj.
Ali se za Dzajica i trideset godina posle zavrsetka karijere prica sa najvecim respektom ne samo u Srbiji, a Savu ce za dve godine zaboraviti i najnostalgicniji grobari.
IP sačuvana
social share

Stella Rossa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.