Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Danas sam dobio žešči nockout i pa ako ste raspoloženi za tešenje...  (Pročitano 21270 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Kad god ti bude frka, seti se da cesh sutra mozhda biti mrtav ... odlichan pristup ...  Smile

Eto, + udaris flasu Dzeka i razbijes se i kreces u lov. Smile

Thug uvek ima savete uz koje idu propratni stimulansi  Smile

Prvo ti napravi kaj klipi nadji neku devojcicu, pa posledrmaj po Dzeku. Koje si srece (iz tvojih postova) imas da se naloces Dzeka, opustis i tako nadjes neku devojcicu... zatim ces ponavljati recept posto ce ti delovati kao uspesan... na kraju ces zavrsiti kao alkos bez kuceta i maceta  Smile

Citat
udaris flasu Dzeka

cudo nije vutra  Smile

Ja pomislih isto  Smile Smile Smile

Ali, Thug je obazriv i ima pedagoski pristup... iscitao sve usao u problematiku i shodno datom trenutku prepisuje postepenu terapiju... kreces od Dzeka a vremenom kako stices samopouzdanje u terapiju ukljucujes i zelenilo  Smile
« Poslednja izmena: 17. Maj 2009, 15:02:47 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Citat
udaris flasu Dzeka

cudo nije vutra  Smile

Da, to sam hteo da napisem, ali Lolana mi preti zbog mladje populacije na forumu.  Smile

Kad god ti bude frka, seti se da cesh sutra mozhda biti mrtav ... odlichan pristup ...  Smile

Eto, + udaris flasu Dzeka i razbijes se i kreces u lov. Smile

Thug uvek ima savete uz koje idu propratni stimulansi  Smile

Prvo ti napravi kaj klipi nadji neku devojcicu, pa posledrmaj po Dzeku. Koje si srece (iz tvojih postova) imas da se naloces Dzeka, opustis i tako nadjes neku devojcicu... zatim ces ponavljati recept posto ce ti delovati kao uspesan... na kraju ces zavrsiti kao alkos bez kuceta i maceta  Smile

Citat
udaris flasu Dzeka

cudo nije vutra  Smile

Ja pomislih isto  Smile Smile Smile

Ali, Thug je obazriv i ima pedagoski pristup... iscitao sve usao u problematiku i shodno datom trenutku prepisuje postepenu terapiju... kreces od Dzeka a vremenom kako stices samopouzdanje u terapiju ukljucujes i zelenilo  Smile

Gle, ja stvarno ne znam kako drugacije da pridju devojci, ako je frka da pridjes strejt, ovako, ako si naduvan, iako te ispali, boli te patka, a ako si pijan, zaboravis i sta si je pitao i prilazis sledecoj.

Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
"Drkas se s pojmofi"  Smile

Jedno je kada neko ko vec regularno prilazi devojkama (kako ovo zvuci  Smile) uz to duva ili cirka... u ovakvoj situaciji to nije resenje, samo produbljenje problema. Sustina je da se sa svojim strahovima izbori svesno, kao on kakav je sada i da napravi promenu. Ovakav pristup bi bio isti kao kada bi coveku koji ima neverovatan strah ok kerova rekao da ce problem resiti ako ide ulicom od glave do pete obucen u odelo dresera, svaki milimetar zasticen od eventualnog ugriza ako do istog dodje. A sustina je da ovaj treba da prevlada strah od kerova a ne da se tapacira  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8

Jedno je kada neko ko vec regularno prilazi devojkama (kako ovo zvuci  Smile) uz to duva ili cirka... u ovakvoj situaciji to nije resenje, samo produbljenje problema. Sustina je da se sa svojim strahovima izbori svesno, kao on kakav je sada i da napravi promenu. Ovakav pristup bi bio isti kao kada bi coveku koji ima neverovatan strah ok kerova rekao da ce problem resiti ako ide ulicom od glave do pete obucen u odelo dresera, svaki milimetar zasticen od eventualnog ugriza ako do istog dodje. A sustina je da ovaj treba da prevlada strah od kerova a ne da se tapacira  Smile

Matori, ja mislim bas suprotno. Da ovaj lik treba prici nesvesno. Jer, koliko sam izvalio na ovih...7 strana, frka je prici svesno... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One

Matori, ja mislim bas suprotno. Da ovaj lik treba prici nesvesno. Jer, koliko sam izvalio na ovih...7 strana, frka je prici svesno... Smile

Da, dobro si razumeo i bas sustina jeste da to i uradi na kraju svesno. Covek sebe treba da menja a ne da nalazi olaksice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8

Da, dobro si razumeo i bas sustina jeste da to i uradi na kraju svesno. Covek sebe treba da menja a ne da nalazi olaksice.

U pravi si...ali, zar ovaj sebe nije uspeo da promeni na 7 strana? Mislim da treba da pozovemo Kazanovu da coveku objasni neke stvari, jer mislim da nema pomoci ovako.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One

U pravi si...ali, zar ovaj sebe nije uspeo da promeni na 7 strana? Mislim da treba da pozovemo Kazanovu da coveku objasni neke stvari, jer mislim da nema pomoci ovako.

Tesko da ce njega diskusija (bilo ovde bilo live) da promeni. Ovo jedino moze da mu posluzi da dobije neke savete, da shvati da verujemo svi da je svako za to sposoban i da ima neku moralnu podrsku. Na kraju, opet je on taj koji to prvo mora da prihvati pa onda i da dela.

Inace, valjda i sam znas da u nekoj situaciji milion ljudi moze da ti kaze istu stvar i da ti shvatas da je tako ali da ne pomaze. I tek kada sam to isto shvatis i uradis, vidis da su bili u pravu... ali zivot je cudna zivuljka, u 99% sluucajeva ne poslusamo ljude vec se naknadno sami uverio u isto i kazemo "gle stvarno, bili su u pravu".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Jeste, ali ovo nije problem u porodici, poslu, vec u devojci? Koliko to moze zajebano da bude...

U tim slucajevima kada se ja zapitam ''E bili su, bila je, bio je u pravu'' to su obicno problemi vezani oko faksa, kuce, ili neceg treceg. Sto se tice devojke, u redu je da pitas za savet ako si sa njom u vezi imao svadju ili nesto trece, pa pitas nekoga starijeg koji je iskusniji u tim situacijima od tebe.

Ali, zar muvanje devojke ne dolazi zajedno sa godinama? Svako od nas ima svoj sarm i svoj smek preko koga ide kada muva devojku i mislim, sve sto je stariji da taj sarm i smek sve vise dobijaju. Stoga, kada imas 23, 24, mnogo ti je lakse da pridjes devojci, cak i ne razmisljas o tome, samo insiktivno prilazis.

Ovo je problem coveka od 15 godina. Realno, bez ljutnje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N97
Jack uvek treba popiti ...  Smile ... kome je dozvoljeno naravno .. Smile.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Molim Vas stisnite "Reset" dugme!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6120
Pročitao sam sad jedan kratak dokument, mali je ali ne smem da ga prikačim da ne bi bilo kršenje autorskih prava i sl. ako želite, pronađitte ga pod nazivom "Wayne Ross - The Complete Guide To Handling Women" (.pdf) uglavnom skontao sam da je moja greška u tome što nisam odmah u startu prišao i ovoj a i ranijim devojkama koje su mi se svidele, bez nekih konkretnih očekivanja tj. bez ikakvih očekivanja u stilu: "jao što je dosadno, da li si raspoložena za priču, nadam se da će tako brže proći vreme..." (pomalo iskarikirano) a posle ako se desi neka iskrica desi se, ako ne nikom ništa, barem nisam visio pred glupim kompom i kukao tastaturi.

Umesto toga ja sam dozvolio sebi da ih upoznam a da im se ne približim, da se zaljubim do nivoa da kažem to je ona prava bez ozbiljne povratne komunikacije, da napravim od njih 'savršenstvo bez mane' a ustvari su obični ljudi u pitanju, samo suprotnog pola od mog ... eeee, kakve izgubljene prilike c-c-c.

Ovo saznanje je poprilično zakasnilo... neka me neko lupi po glavi.

P.S. Ima svega 16 stranica taj pdf s tim što prve 2-3 smore.
Inače ona ideja o vožnji helihopterom mi se jako svidela, pa za neke buduće prilike, znate li možda organizuje li neko to kod nas (Beograd - Novi Sad)?
« Poslednja izmena: 18. Maj 2009, 00:33:26 od Izgubljeni slučaj »
IP sačuvana
social share
I kad si blizu i kad si daleko,
na tebe uvek misli neko.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.