Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Danas sam dobio žešči nockout i pa ako ste raspoloženi za tešenje...  (Pročitano 21268 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
Citat
Zaista, toliko sam nesposoban da se i sam čudim kako me evolucija nije već dosad ubila kao nesposobnu jedinku...
Ovo, i slichne stvari kojima obiluju tvoji postovi. Nekako mi se chini da ljudi sa toliko niskim samopouzdanjem nerado prichaju o tome, vrlo retko to potenciraju kao shto ti radish.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Pa, meni lično bi najviše doprinelo kada bi neko rekao: e OVDE si pogrešio, nije trebalo da uradiš ovo i ono već ovako i onako.
Nema svrhe ako ti to sam ne vidis. A vidis, zato i jesi nezadovoljan.
Citat
A šta konkretno treba da preduzmem u tom pravcu?
Konkretno... da nadjes nacina da dobijes sve ono sto zelis, ili najveci moguci deo toga.
Pitajna koja postavljas su prilcino besmislena...

Evo.. prva poruka u ovoj temi...
Citat
koliko dugo treba biti uporan i da li će to uopšte dati neke rezultate
Kakvo je to pitanje? Kakvog to uopste smisla ima?
Kako neko od nas da ti kaze koliko dugo ti treba da budes uporan i da li ce to dati ikakve rezultate?
Mi koji smo u to uvedeni kroz par pasusa teksta, treba tebi da kazemo, koji si ucesnik?
Mi koji ne poznajemo tebe, treba da kazemo koliko vremena ima smisla boriti se za nekog koga takodje ne poznajemo?

To je tvoj zivot - tvoja odluka.
Vredi boriti se onoliko koliko ti mislis da vredi.

To je bar jednostavno uostalom...
Jel ima sanse?
Pridjes i pitas ima li sanse...

Pricas kako neces podneti intenzivnu kritiku...
To zvuci kao da si neka nedozrela balavica koja place po ceo dan...

Raspitujes se kod koleginica u vezi njenog misljenja... vidis da tu nema nista... pustio si da se to razvije do nivoa opsesije i do toga kad treba sve da pukne ako ne bude kako valja... Verujem da iz tebe zraci panika, izgubljenost, ocajanje... a neko takav i kada smogne snage da nesto kaze, to deluje tako da ga je jako tesko prihvatiti na nacin koji bi tebi odgovarao...

Lepo pitaj devojku... ako te odbije... trazi dalje...
Ako ces u situaciji u kojoj se nista nije desilo izmedju vas, u kojoj si ocigledno pogresno procenio devojku (jer da nisi tvoj start bi prosao), da patis mesecima i godinama ti pati...
To je tvoja odluka... idealizujes nekog i od odbijanja pravis tragediju stravicnih proporcija...
I kako neko tebi moze da pomogne ako ti to sam ne zelis?

Jel moze neko da ti da magicni recept? Ne moze.
Ili ce te hteti, ili nece...
To zavisi mnogo od nje i malo od tebe...
Ovakvog kakav si se ovde predstavio do sada, samo mazohista bi te izabrao...
Zvuci ruzno, ali je tako...

Ako te odbije... moras da menjas posao, overavas most ili plocnik... cemu to?
Niko nije vredan toga.
Narocito ne neko za koga defacto ni ne znas kakav je, jer gledajuci scenarije koje si naveo, tako mozes da prodjes samo ako ne poznajes neciju prirodu ni malo...
A pritom pricamo o osobama koje si ti idealizovao do iznemoglosti.

Nemas muda da uradis stvari koje treba da uradis... ali ces imati muda da overis neki trotoar...
Bolje to iskoristi za neke pametnije stvari...

I tu nema sta neko od nas da te prati za rucicu i govori ti sta i kako treba... 30 godina imas, neki u tvojim godinama imaju decu u osnovnoj... tvoje je dupe, ako hoces nesto da imas, red je da bar pokusas da to i dobijes...

Odbijanje je potpuno prirodna i normalna stvar... nesto sto se desava i sto ne sme da ostavlja posledice o kojima ti pricas... moze da se pati za nekim koga si imao, nekim sa kim si nesto vredno podelio, nekim koga si izgubio... ali da bi izgubio prvo trebas da imas.. pravu realnu opipljivu osobu... koja zivi pravi realni zivot a ne onu bajku koju si ti u glavi iskonstruisao...

Uradi nesto. Zajebi analiziranje i slobodne procene. Los si u tome. Ne mozes ni da budes dobar kad ti je iskustvo ravno nuli.

Uvek ti ostaje mogucnost da se sklupcas negde i umres...
To nije nesto sto ljudi rade, ali ako bas insistiras na tome, mozes to da uradis.
Ili mozes da za promenu budes musko pa pocnes da zivis zivot dostojan kicmenjaka.
« Poslednja izmena: 17. Maj 2009, 01:22:22 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
...skroz neobavezno caskanje,***
...skupi m*da pa kud puklo da puklo,bar ces znati na cemu si a ovako samo tapkas u mestu i patis...

Sve jasno sve razumljivo samo još ne znam kako da skupim m*da, da nađem pravi trenutak da je pozovem i još nisam uspeo da smislim o čemu ćemo da ćaskamo (ili bi smo), mislio sam da ovo pitam u nekoj drugoj temi ali kad smo već tu... (nisam "lovac" da pričam neke "lovačke" priče, o poslu nema šanse da pričam, viceve ne voli, ...)...

Evo jedan jednostavan savet za koji mislim da je ok, a devojke/zene na forumu neka me isprave ako gresim, jbg mozda imam samo los trip.

Kada vec dodje do "kafe" (necu jos i u taj deo da zalazim  Smile) nemoj da razmisljas o cemu pricati kad vec imas takvu "frku"... verujem da mozes ako nista da zapocnes po koju temu sa po kojom recenicom a onda pusti nju da prica (u nadi da je raspolozena kad je vec izasla sa tobom)... klimaj glavom, i ako smara neka prica pravi se da je zanimljivo i da te zanima... nemoj samo da klimas glavom vec se ponekad i slozi sa njom, reci kako je u pravu, kako slicno razmislja itd. Zene vole muskrace koji znaju da slusaju (do mere do koje nisi samo neki zid) a i tebi ce biti mnogo lakse dok ne krene sve nekim svojim tokom pa se osetis lagodnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Да @изгубљени случај којим случајем има сестру, не би се толико плашио жена.
Направио је целу фаму од једноставних ствари, као што је исказивање симпатије и необавезни флерт уз кафу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
Hajde da ti ja predložim nešto. Umesto da baciš oko na najbolju ribu za 10, a onda se skameniš od frke da će ti u drugoj rečenici najbolji drug napraviti neprijatnost pogledaj malo okolo. Primeti neku vedru devojku koja zaslužuje 7, deluje pristupačno i komunikativno i onako osrednje ti se dopada, pa priđi da pričaš sa njom.

Može se desiti da se lepo ispričate i da ti ne bude privlačna za ponovni susret. Može se desiti da poželiš da je otpratiš kući i vidiš ponovo. Ali neće ti se desiti da se nađeš u neprijatnoj situaciji da ne znaš šta reći jer će ona pričati. I neće ti vršnjak praviti probleme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Још ћемо му ми на крају девојке налазити...
Одустанимо на време!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N97
Kad god ti bude frka, seti se da cesh sutra mozhda biti mrtav ... odlichan pristup ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Molim Vas stisnite "Reset" dugme!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6120
Dakle, klik u glavi!
Ok, javim kad se nešto pozitivno desi...
IP sačuvana
social share
I kad si blizu i kad si daleko,
na tebe uvek misli neko.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Kad god ti bude frka, seti se da cesh sutra mozhda biti mrtav ... odlichan pristup ...  Smile

Eto, + udaris flasu Dzeka i razbijes se i kreces u lov. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
udaris flasu Dzeka

cudo nije vutra  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.