Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Danas leden dan u Srbiji, sutra temperatura i do minus 22  (Pročitano 52017 puta)
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
BiH: Spašen zavejan čovek

Podgorica -- Crnogorska granična policija spasila je Milorada Obradovića (54) iz Pljevalja, koji je bio zavejan na teritoriji Bosne i Hercegovine u blizini granice Crne Gore

Kako se navodi, Uprava policije je obaveštena da je Obradović krenuo pešice iz pravca Foče ka Crnoj Gori, ali je zavejan na nekih četiri-pet kilometara od crnogorske granice.

Ispostava granične policije Pljevlja je, nakon dobijene saglasnosti od državnih organa BiH za ulazak na teritoriju susedne države, uputila desetočlanu ekipu koja je sa radnicima preduzeća Gradir započela akciju spasavanja , saopštila je crnogorska policija.

Iako je sneg bio iznad metar visine, spasioci su, kako se navodi, uspeli da pronađu Obradovića i da ga evakuišu u Pljevlja.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
8:33 - Uvedena vanredna situacija u Srbiji

Vlada Srbije donela je danas na telefonskoj sednici odluku da u celoj zemlji uvede vanrednu situaciju.

Odluka stupa na snagu odmah po proglašenju.

18:20 - Vanredna situacija na području Kosovske Mitrovice

Štab za vanredne situacije opštine Kosovska Mitrovica proglasio je danas vanrednu situaciju na području te opštine usled otežanih uslova prouzrokovanih obilnim snežnim padavinama i veoma niskim temperaturama.

Otežano je snabdevanje pitkom vodom, osnovnim životnim namirnicama, toplotnom i električnom energijom kao i drugim energentima (ogrevnim drvetom i naftnim derivatima), a redovnim aktivnostima ne mogu se obezbediti uslovi za normalno odvijanje saobraćaja, radnih aktivnosti i snabdevanje građana, zbog čega je proglašena vanredna situacija.

18:12 - U Novom Sadu stanje redovno, ali se neće ići u škole

Nastava u novosadskim osnovnim i srednjim školama biće obustavljena u narednoj nedelji, dok će vrtići raditi redovno, saopštio je večeras Gradski štab za vanredne situacije.

Gradski štab je naveo da će se odluka Ministarstva prosvete o obustavi nastave u osnovnim i srednjim školama primenjivati i u Novom Sadu, iako u ovom gradu nije proglašeno vanredno stanje zbog vremenskih nepogoda izazvanih sneznzim padavinama.

Prema izveštaju dežurnih ekipa, stanje u Novom Sadu je redovno, glavne gradske saobraćajnice su prohodne i svi vitalni sistemi su stabilni, piše u saopštenju.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Kako jedu govna ......kakva zima sto ne kazu zasto se ne ide u skolu? Zato sto nemaju cime da greju decu! Secam se bilo je i -22 pa nije bilo vanredne situacije. Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Kako jedu govna ......kakva zima sto ne kazu zasto se ne ide u skolu? Zato sto nemaju cime da greju decu! Secam se bilo je i -22 pa nije bilo vanredne situacije. Smile
I saw that coming long time ago Wink

Jednostavno se ocekivalo tako nesto, samo je pitanje vremena Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Pa govore da nema gasa za grejanje, jer Rusi ponovo zavrcu slavinu... preporucli su da sve ustanove koje se greju na gas predju na mazut...
Problem je sto nema dovoljno mazuta..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Kako mislis Rusi zavrcu slavinu?
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Pa, jeste da nisam imala TV dva dana, ali sam zato slusala radio Beograd.. kazu da je na pomolu nova gasna kriza, jer je i dalje spor izmedju Rusije i Ukrajine, a preko Ukrajine ide gasovod na koji smo svi prikljuceni, plus smanjuju distribuciju gasa jer su i kod njih velike hladnoce...

Ono skladiste u Banatskom dvoru izgleda da i dalje nije napunjeno... ali .. sta ocekujes od Gasproma...

I ..da... sto lepo ne kazu da se struja uvozi zato to pumpamo citavo Kosovo?
A kada su oni poslednji put platili racune za struju... tamo negde 1976...
« Poslednja izmena: 05. Feb 2012, 18:55:11 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.52.7
mob
I-mate 30 Pro
I zato sto izvoze struju....delom finansirajuci eps...delom razne fondove...sto je kao pisanje u more... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Ja odkad pratim vesti mi nemamo dovoljno mazuta. Tako da mene nista ne moze iznenaditi. Kad smo pre neki dan sedeli i pricali skontali smo sta je to za stranca kriza a sta je za Srbina kriza. Kod nas kad je bilo najbolje kod njih je uzasno. Tako da ...parola :" Ne moze nas nista iznenaditi" Smile
Na prolece lepo da se poseje bastica, zalihe brasna, soli, secera , testenine....jedno prasence u obor. I vracamo se na selo. Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Pa, jeste da nisam imala TV dva dana, ali sam zato slusala radio Beograd.. kazu da je na pomolu nova gasna kriza, jer je i dalje spor izmedju Rusije i Ukrajine, a preko Ukrajine ide gasovod na koji smo svi prikljuceni, plus smanjuju distribuciju gasa jer su i kod njih velike hladnoce...

Ono skladiste u Banatskom dvoru izgleda da i dalje nije napunjeno... ali .. sta ocekujes od Gasproma...

I ..da... sto lepo ne kazu da se struja uvozi zato to pumpamo citavo Kosovo?
A kada su oni poslednji put platili racune za struju... tamo negde 1976...
Mislim da je skladiste banatski dvor u vlasnistvu drzave a ne NIS-a...

Nisam znao to za Kosovo, jel hoces da kazes da siptari ne placaju struju koju im mi saljemo?

Mislim tesko da ce nam zatvaranje skola preterano pomoci ako Rusi prestanu da salju gas... Smile
« Poslednja izmena: 05. Feb 2012, 19:04:58 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.