Ajde Krvati smirela malo. Ne pravimo mi paradu nego vasi sunarodnici. Pomirite se sa cinjenicom da ste puni pedera, da vam je pederski lobi veoma jak jer u suprotnom parade ne bi bilo. Niste vi nista manje konzervativni nego mi......
jel to posredno priznanje da ces organizovati gey pride by st_faca
Ne, to je neizravna obavijest svima onima koji do eura i vize dolaze preko "bulje" da ne moraju navraćat u Split da bi upražnjavali svoj zanat.
Jednostavnije im je da se upute direktno u Zagreb.
A ti baš zapeo doć u Split... ako je zbog mene, ne trebaš... već ti rekoh da me ne zanimaju muški, samo žene
pa covece niko ti ne brani da odes u zagreb(ako vec nisi tamo) a ako vec toliko volis da ga primas mozes da napravis i u splitu paradu niko ti ne brani !!
mi hvala bogu takve parade nemamo a i pederi (za razliku od nekih) nam nisu toliko zastpupljeni u populaciji
« Poslednja izmena: 28. Jun 2008, 16:56:22 od Orfanelin »
Već daješ mozak? Značim "bulja" se toliko potrošila da je više nitko neće? Kad prdneš, čuje se samo huk? Ne smiješ sjest na barsku stolicu jer propadaš?
pa covece niko ti ne brani da odes u zagreb(ako vec nisi tamo) a ako vec toliko volis da ga primas mozes da napravis i u splitu paradu niko ti ne brani !!
Nisam tamo ni namjeravao otić. Ti stalno pričaš o rulji, i ti prodaješ mozak (jer nitko više neće tvoju "bulju) za eure kako bi dobio vizu i mogo otić u rulju...
I am not a complete idiot. Some parts of me are still missing.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Elmahico ne truj mladež bureka sa svojim neki filmićima koje gledaš kad si sam.... osim toga imaš Sex ~ Erotika ~ Lepotice - 18+ pa tamo postavljaj....