I am not a complete idiot. Some parts of me are still missing.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
ajde trk do zagreba covece ni viza ti cak ne treba
Ne trebaš me zvat na sastanak... mene muški ne zanimaju... samo žene, doktore... samo žene...
nemoj da se stidis covece ovu priliku ti ovi tvoji ne treba da propustate mada ce sigurno i sledece godini biti ponovo ! mogao bi ti i u splitu da organizujes
ne, ne... nisi u pravu... na bureku te "razapnu" (figurativo rečeno, naravno) ako ne poštuješ "prava" Srba i to onako kako ih definira Ilija Garašanin.
Naime, moraš naučit da su svi ljudi jednaki, ali su Srbi jednakiji. Barem je to tako po Garašninu & company
Sto vas dvojica niste u rulji,vec pametujete ovde po bureku??!!Da,ovde na bureku je Srpska nadmoc,i moras da se povinujes tome.. A sad bi bio red da idete u rulju,na malo pozadinske akcije!!!
Je li? A kakva je tečajna lista? Dva đira preko "bulje" za eur? Tako nekako? Jel' ima mjenjačnica tvoju sliku, kao mušterija mjeseca? Najprometnija "bulja" u kvartu? Tako nešto?
nemoj da se stidis covece ovu priliku ti ovi tvoji ne treba da propustate mada ce sigurno i sledece godini biti ponovo ! mogao bi ti i u splitu da organizujes
Zašto? Planiraš dolazit do Splita? Čuj... ako u čast tvoje "bulje" otvaraju mjenjačnice u tvom gradu, nema smisla da isto očekuješ i u Splitu.
Uostalom, ako te zanima rulja, slobodno otiđi u Zagreb. Oni se neće ljutit... i rado će ti zamijet par eura. A i tebi će bit drago.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Je li? A kakva je tečajna lista? Dva đira preko "bulje" za eur? Tako nekako? Jel' ima mjenjačnica tvoju sliku, kao mušterija mjeseca? Najprometnija "bulja" u kvartu? Tako nešto?
Zašto? Planiraš dolazit do Splita? Čuj... ako u čast tvoje "bulje" otvaraju mjenjačnice u tvom gradu, nema smisla da isto očekuješ i u Splitu.
Uostalom, ako te zanima rulja, slobodno otiđi u Zagreb. Oni se neće ljutit... i rado će ti zamijet par eura. A i tebi će bit drago.
jel to posredno priznanje da ces organizovati gey pride by st_faca mada ne moras se truditi mozes da odes u zagreb da te naguze i onako ti je tu blizu