Рускињице ... шта мислиш, да ли ти испадаш све смешнија са сваким својим постом? Свима, осим сама себи и колеги малом Русу Куши?
Ајд буди искрена, бар сама према себи ...
Шта да ти радим кад имаш копрену на очима... полако, кад отворимо руске војне базе у Србији, биће посла и за тебе, не брини, мало ћеш да се презнојаваш, да ринташ, да окајеш грехе на "добровољној " радној акцији, па ти неће бити до смеха - посебно кад се говори о озбиљним проблемима.
blago onom ko te ozeni,imace kucu punu smeha i komedije
pre ce biti da ce kucu zaviti u crno i u crveno (imajuci u vidu koliko ce para davati na lekove, jer ovo je vec patolosko stanje).
draga moja,da si ovde malko duze videla bi i cula gde sam ja bio i sta sam radio. no dobro, moja uniforma je spakovana, lepo opeglana,spremna za sledeci put. hvala bogu bio sam i video sam,dok si ti gledala teletabise. ponovicu jos jednom,mnoge sto se hvale na ulicama beograda svojim junastvom ne videh u ratu
pre ce biti da ce kucu zaviti u crno i u crveno (imajuci u vidu koliko ce para davati na lekove, jer ovo je vec patolosko stanje).
Увреда неистомишљеника, а посебно једна овако изанђала, без имало инвентивности, увек је знак неспособности онога ко је употребљава, да одговори на смирен и аргументован начин, а то ме радује, јер покушавајући да ме увредиш ти само показујеш сопствену интелектуалну немоћ да се у виртуелној комуникацији на вербалан начин избориш са мном. Другим речима, вређајући ме, признајеш да си поражен.
Не дајем никакве информације о Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима. Не дајем интервјуе ни аутограме. Презирем скоројевићку нацију преко велике баре. Волим Русију и Путина. Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Zamolio bih vracanje na temu i nepisanje duplih postova! Rusija nema veze sa ovom temom! Kome je do Rusije neka se seli u nju. Kome je do Amerike neka se seli u nju. Ovo ovde je koliko ja znam Srbija!
« Poslednja izmena: 12. Jul 2009, 18:14:02 od RASMC »
draga moja,da si ovde malko duze videla bi i cula gde sam ja bio i sta sam radio. no dobro, moja uniforma je spakovana, lepo opeglana,spremna za sledeci put. hvala bogu bio sam i video sam,dok si ti gledala teletabise. ponovicu jos jednom,mnoge sto se hvale na ulicama beograda svojim junastvom ne videh u ratu
blago onom ko te ozeni,imace kucu punu smeha i komedije
cuti,vidis da te hvalim
Немој више да ме хвалиш, оженио се дабогда оном коју ти изаберу тетке и стрине а не ти. А што се тиче ратовања, мој брат по оружју, беше у више ратова, и то својом вољом, о томе ћете као ратници најбоље разменити мишљења кад се појави, а што се твог учешћа у рату тиче, ако је тако како кажеш, моје поштовање за тај део твоје личности. Ал не проводаџиши више, ни случајно, не иде ти.
Не дајем никакве информације о Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима. Не дајем интервјуе ни аутограме. Презирем скоројевићку нацију преко велике баре. Волим Русију и Путина. Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Zamolio bih vracanje na temu i nepisanje duplih postova! Rusija nema veze sa ovom temom! Kome je do Rusije neka se seli u nju. Kome je do Amerike neka se seli u nju. Ovo ovde je koliko ja znam Srbija!
gresis,ovo je rusko-srpska federacija ako meni ne verujes pitaj doticne
Увреда неистомишљеника, а посебно једна овако изанђала, без имало инвентивности, увек је знак неспособности онога ко је употребљава, да одговори на смирен и аргументован начин, а то ме радује, јер покушавајући да ме увредиш ти само показујеш сопствену интелектуалну немоћ да се у виртуелној комуникацији на вербалан начин избориш са мном. Другим речима, вређајући ме, признајеш да си поражен.
vreme je za pilulicu!
btw, genetska istrazivanja pokazuju da srbi imaju vise slicnosti sa evropljanima, dok su razlike sa ruskim genetskim kodom ogromne. posto smo vec utvrdili da ekonomski pripadamo evropi, sada mozemo reci da i u bioloskom smislu pripadamo evropi!
Лепо сам ја рекла да ће доћи до овога... Ма не морам да се селим у Русију, Руско-Српска Федерација само што није завршена, још се договарамо око неких детаља и онда ће све бити на свом месту. ОВО ЈЕ СРБИЈА, али да би остала цела и вратила оно што јој је отето, ускоро отварамо руске војне базе. Ма нећу да губим време, идем да довршим још нешто око... морам да ћутим, овде има много провокатора. Поздрав свима. Учите руски. Требаће вам УСКОРО!!!!!!!!
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
I jos jednom, vratite se na temu! Svaki post koji ne bude imao veze sa temom bice izbrisan.