Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дан победе над европским фашизмом  (Pročitano 18891 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
tamo sam sve detaljno objasnio a tvoja stvar sto mi nisi ni na jedan argument odgovorio. i sta ja tamo sa tobom da radim? da gubim vreme? isto kao sto i ovde nista ne umes da odgovoris
- Шта си бре објаснио?? На који аргумент??
- Овде ме ниси ништа ни питао, нит сам учествовао зу расправи. Рекао сам на првој страни своје мишљење и крај. С тобом нема шта да се расправљам кад увек збришеш чим те неко сатера у ћошак.
На теми о Добрици си сам показао колико немаш појма о Шиптарима, и да само фрђаш већ прежвакане фразе. А онда сам ти дао шансу да покажеш своје знање и поставио ти 3 питања, а ти си онда запалио са теме пошто наравно не знаш одговор нит знаш ишта о Шкоњцима. Тако да немој мени да причаш о губљењу времена, изгубио сам ја доста времена са тобом полемишући о Шиптарима да би на крају установио да немаш благе везе о теми. Зато ти сад кажем ајде ако имаш храбрости, али пре свега знања, иди на тему тамо и одговори на питања која сам ти поставио.
Овако само доказујеш колико си дудук и колико си мизеран саговорник, кад само збришеш кад се нађеш у незнању.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
- Шта си бре објаснио?? На који аргумент??

dakle, ja sam ti tamo apsolutno na sve odgovorio a onda si ti nastavio da postavljas ista pitanja i verujem da bi i ti na mom mestu odustao od te zajebancije, pa zar mislis da cu ja tebi da dopustim da se izivljavas? naravno da necu
apsolutno na temi o dobrici imas sve, tako da ja ne znam o cemu pricas

sto se tice ove teme i ja se pitam zasto si ovde uopste dosao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Jel istina da je u BG-u danas na danu pobede se sirile sarene homicke zastave?

Ortak mi rece da je prolazio centrom oko podne i da je video  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 
  Klićo,stvarno,čoveče,pričaćemo o Kosovu i Metohiji na nekom drugom topiku.Pusti,bre,da uživam u danu kad su nacistima konačno slomili kičmu!Za zainteresovane "alergične"na nazi-euforiju : može se naći knjiga " Hitlers Army Soldiers, Nazis, and War in the Third Reich " koja konačno razobličuje njihove kukumavke u poslednjih 60 godina ("Nismo znali...","Samo smo izvršavali naređenja...",)...i pokazuje na ličnom nivou(dnevnici zarobljenih Švaba,ljubavna pisma,interne depeše,lične beleške i sl.) svu dubinu prožimanja naci-ideologije i običnog naroda.Upravo se spremam da je gustiram ovih nedelja !

slazem se - lep izbor za citanje, ja sam citao slicne knjige, konkretno tu knjigu nisam, pa bi bilo lepo da podelis sa nama ko ju je napisao i gde si je nabavio

e sada nesto drugo - ako je rec o nacizmu, onda je valda jedna od pouka drugog svetskog rata da je nacizam poguban (na primer ubijanje drugog zato sto je drugacije nacionalnosti), da ne moze biti izgovor da si izvrsavao naredjenja itd. e posto smo mi to sve imali na kosovu pa imamo i iste izgovore ''da nismo znali za masovne grobnice'', da se samo ''branila otazbina'', da su siptari ''prljavi i koljaci'', onda prica o nacizmu ne moze da se zavrsi citanjem knjiga jer je to onda ili odobravanje ''naseg nacizma'' ili ''salonski antifasizam''

Knjiga skinuta (čini mi se) sa Softarchive.net-a.A za ostalo grešiš,jer je ovde radila odmazda (ozbiljno planirana otprilike koliko lokalnoj ekipi treba vremena da sruči 2 gajbe piva u sebe), a ne brižljivo decenijski planirano i perfekcionistički izvedeno materijalizovanje principa socijalnog darvinizma.Kakve su razmere istoga nisam ni bio svestan sve do aero-snimka napravljenog nad Aušvicom (avion leti,i leti,i leti,i leti...). Čoveče,pa to je grad ,a ne konc-logor!
   Dalje,Šiptara,poimence (iz Osječke kasarne) znam stotinak.Sa njima sam (igrom slučaja,zbog nekih građevinskih radova)proveo 4 meseca (24h dnevno,nas 124-rica u jednoj prostoriji spavamo) i "regularnih" još 11 meseci.Rezultat:nakon takve "pokazne nastave" svi Hrvati i Slovenci su batalili svoje miljenike i pobegli kod nas Srba u sobe.Šiptare,dakle,veoma dobro poznajem (bolje od većine Beograđana) i savršeno mi je jasno šta su sve u stanju da urade kada su u čoporu (,a skoro uvek jesu)-kod njih sindrom Miloša Obilića i Tanaska Rajića videti nećeš.Čast izuzecima,ali od stotinak koliko ih znam,samo su se trojica (!!!) pokazala kao ljudi,a to je (napominjem)bilo vreme S.F.R.J.Kada kažem ljudi,ne mislim srbofili,već ljudska bića dostojna respekta !
   Što se ratova na ovim prostorima tiče (pa i onoga na Kosovu),ponovo ti tvrdim-plana nije bilo !!!A,da bi mogao da shvatiš psihologiju rata na Balkanu,barem u jednom (i to onom low-tech,najprašinarskijem,sa svojom automatskom puškom i dve bombe uz sebe !!!) moraš lično i da učestvuješ!Tek tada će ti biti jasno u kakve kreature mogu da se pretvore ljudi koje znaš kao staložene.Ponovo-strah je rodio mržnju,a mržnja povukla obarač,ali i to je sve van ovoga topika !

« Poslednja izmena: 09. Maj 2009, 23:30:09 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Ortak mi rece da je prolazio centrom oko podne i da je video  Smile

istina je, evo informacija iz prve ruke  Smile
za vreme nacizma homosexualci su nosili posebne trake i jedni su od prvih grupa koje su se nasle na udaru nacizma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ja ne znam o cemu pricas
Не знаш? Причам о 3 питања која сам ти поставио. Уместо да одговориш на њих ти си запалио са теме, наравно јер не знаш одговоре нит знаш било шта о Шкоњцима.
pa zar mislis da cu ja tebi da dopustim da se izivljavas?
О ком иживљавању причаш? Лепо сам ти рекао да лупетш, да немаш благе везе са тиме о чему причаш већ да само просипаш антисрпска говна. И лепо сам ти рекао да код мене то неће проћи зато што 2 године живим са њима. Ти си онда мени рекао да лажем и да лупам. То се брале лако реши, дајем ти 3 питања о Шкоњцима кад оно свезнајући Кличко почиње да врда и да се жали како су питања глупа и шта ти ја знам. А лепо сам ти рекао одговори на питања па ћемо знати дал ишта знаш о Шкиповима. Е онда си збрисао. Кад си видео да самном не можеш о тој теми комотно си запалио, а сад се ево без имало срама враћаш и подјебаваш друге људе. Смеће!

sto se tice ove teme i ja se pitam zasto si ovde uopste dosao
А што да не дођем? Изнео сам и ја свој став, а успут и прочитао пар интересантних решења за проблем војске. Проблем?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 

Pa ljudi bi prvi ušli u Vučju jazbinu,da im se nisu zarozale satenske gaćice kod trećeg ćoška levo !Valjda to slave !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 

istina je, evo informacija iz prve ruke  Smile
za vreme nacizma homosexualci su nosili posebne trake i jedni su od prvih grupa koje su se nasle na udaru nacizma

I o tome knjiga koja se (sećam li se dobro ) zove " Pink Swastika",ali je nemam i govori potpuno suprotnu stvar.Filmovi i TV-serije nam pokazuju da se "veselnici" lože na naci-ikonografiju(naročito modu), ali ja ne znam da neki od njih (na sreću) forsiraju kokarde,gunjeve,šajkače,nazuvke,šinjele...
« Poslednja izmena: 10. Maj 2009, 09:46:14 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
A za ostalo grešiš,jer je ovde radila odmazda (ozbiljno planirana otprilike koliko lokalnoj ekipi treba vremena da sruči 2 gajbe piva u sebe), a ne brižljivo decenijski planirano i perfekcionistički izvedeno materijalizovanje principa socijalnog darvinizma.

nije bila samo rec o darvinizmu nego o vulgarnoj varijanti tog shvatanja, ali i o nekim drugim shvatanjima, zato sto je darvin u svojoj teoriji isticao individualnost a tome je nacizam bio direktno suprostavljen. slicno u NDH je bilo sa hriscanstvom ili kod nas kod jednog dela svestenstva (na primer onih koji su bili privrzeni zboru ljotica). o individualnosti kod darvina moze da se procita i cuje kod profesora ljubise rajica (izvinjavam se ako sam mozda pogresio ime ali za coveka od skoro znam)
Citat
Dalje,Šiptara,poimence (iz Osječke kasarne) znam stotinak.Sa njima sam (igrom slučaja,zbog nekih građevinskih radova)proveo 4 meseca (24h dnevno,nas 124-rica u jednoj prostoriji spavamo) i "regularnih" još 11 meseci.

ja sam sa albancima bio par dana na kosovu i recimo svi oni su ostavili lep utisak na mene, ne mogu cak ni da se setim neke neprijatne situacije. ali dobro verovatno si ti bio u specificnoj situaciji tako da ne sumnjam u tvoje iskustvo sa drugima. imam i prijatelja albanca sa kojim se redovno vidjam pa nikada nije doslo do neke incidentne situacije, cak to je od ljudi koje znam jedan vrlo obrazovan ekonomista
Citat
Što se ratova na ovim prostorima tiče (pa i onoga na Kosovu),ponovo ti tvrdim-plana nije bilo !!!A,da bi mogao da shvatiš psihologiju rata na Balkanu,barem u jednom (i to onom low-tech,najprašinarskijem,sa svojom automatskom puškom i dve bombe uz sebe !!!) moraš lično i da učestvuješ!Tek tada će ti biti jasno u kakve kreature mogu da se pretvore ljudi koje znaš kao staložene.Ponovo-strah je rodio mržnju,a mržnja povukla obarač,ali i to je sve van ovoga topika !

plana je bilo, recimo plan za proterivanje koji je sproveden jer kada se par likova napiju i naprave masakr to je incident, grozan incident ali ipak pojedinacna situacija, ali ako proteras na stotine hiljada ljudi e to je vec plan. nazalost toga je bilo

sto se tice raspirivanja mrznje to je tacno, ali ti kod nas danas imas recimo novinare koji i dalje rade i pisu a pre samo deset godina su sirili mrznju i to otvorenu. e sada nije samo mrznja u pitanju ima i drugih stvari ali to je druga tema
Citat
Не знаш? Причам о 3 питања која сам ти поставио. Уместо да одговориш на њих ти си запалио са теме, наравно јер не знаш одговоре нит знаш било шта о Шкоњцима.

nisam zapalio sa teme nego sve detaljno pojasnio i to po vise puta, sta da ti radim

Citat
I o tome knjiga koja se (sećam li se dobro ) zove " Pink 3rd Reich",ali je nemam i govori potpuno suprotnu stvar.Filmovi i TV-serije nam pokazuju da se "veselnici" lože na naci-ikonografiju(naročito modu), ali ja ne znam da neki od njih (na sreću) forsiraju kokarde,gunjeve,šajkače,nazuvke,šinjele...

molim te, pa imas sve dokaze o tome kako su se prvo zatvarali klubovi po berlinu gde su se okupljaji homosexualci, pa koliko ih je pobijeno zbog toga, pa stavovi naci lidera o njima.... sto se tice mode, to je vec preterano, mislim eno i palma se sastao sa dolce&gabanom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 
Ma ja ,šefe - mi naručili da ih NATO gađa sa 10.000 svakog ponedeljka,srede i petka od 7:00 do 11:00,a utorkom i četvrtkom je "dan iznenađenja".
   "Veselnici" "veselničke" nacionalnosti ,ili neke druge ? I ponovo-dan kršenja nacizma nema veze sa Šiptarima(alal ti taj jedan, prijatan i obrazovan-ima ih onda,dakle,čak dvojica !),derpekantropusima i ostalim mama-Kokinim pulenima .
« Poslednja izmena: 09. Maj 2009, 23:58:13 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.