Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дан победе над европским фашизмом  (Pročitano 18892 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
plana je bilo, recimo plan za proterivanje koji je sproveden jer kada se par likova napiju i naprave masakr to je incident, grozan incident ali ipak pojedinacna situacija, ali ako proteras na stotine hiljada ljudi e to je vec plan. nazalost toga je bilo
Ко је протирао стотине хиљада људи? Кад? Где? Одакле? Има неки доказ тог планског протеривања? Колико ја знам било је случајева појединачног протеривања, гомила лудака који су ишли по кућама и говорили људима да се носе одатле. Е то јесте протеривање, ал не планско.

И да те питам једну ствар - како су изгледале те избеглице кад су стигле у ево рецимо камп у Македонији више Скопља?

Citat
Не знаш? Причам о 3 питања која сам ти поставио. Уместо да одговориш на њих ти си запалио са теме, наравно јер не знаш одговоре нит знаш било шта о Шкоњцима.
nisam zapalio sa teme nego sve detaljno pojasnio i to po vise puta, sta da ti radim
Ајде да те замолим да цитираш одговоре на та три питања па да их поставиш тамо на теми. Ел може?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ко је протирао стотине хиљада људи? Кад? Где? Одакле? Има неки доказ тог планског протеривања? Колико ја знам било је случајева појединачног протеривања, гомила лудака који су ишли по кућама и говорили људима да се носе одатле. Е то јесте протеривање, ал не планско.

И да те питам једну ствар - како су изгледале те избеглице кад су стигле у ево рецимо камп у Македонији више Скопља?

bili su bez licnih karata i opljackani! drugo svaki proterani pojedinac je dokaz, a broj proteranih je utvrdio i UNHCR i sudovi i razne organizacije. e ali, ako procitas knjigu koju je preporucio torivoje videces da je ista vrsta poricanja bila i u nemackoj, tipa gde su dokazi, pa nismo znali, pa gde je taj plan.... neces naci ni jedno naredjenje hitlera o svemu tome

Citat
Ајде да те замолим да цитираш одговоре на та три питања па да их поставиш тамо на теми. Ел може?

zar ti nije jasno da odbijam takav nacin komunikacije koji je usmeren na vredjanje i propitivanja, dakle sve o tome smo zavrsili na onoj temi i cela tema je zapravo bila moje odgovaranje na pitanja a ja necu drugi put to da radim kao sto ne bi ni ti radio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 

. e ali, ako procitas knjigu koju je preporucio torivoje videces da je ista vrsta poricanja bila i u nemackoj, tipa gde su dokazi, pa nismo znali, pa gde je taj plan.... neces naci ni jedno naredjenje hitlera o svemu tome

Klićo,ovde nećeš naći pisma tipa :"Kevo,danas sam naniz´o 3 Šiptara na bajonet...posle smo se smejali i fotografisali se kraj odsečenih glava...!".Nećeš jer su "terenski radovi" izvršeni bez prethodnog plana i psihološke propagandne obrade jurišnih jedinica (kao što je to rađeno na Istočnom frontu).Ovde si imao "stajaći rat" ,sa (zbog bombardovanja)minimalno mobilnim jedinicama VJ .Većina toga što se dešavalo je bila okasnela reakcija na već postojeća događanja na terenu.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Klićo,ovde nećeš naći pisma tipa :"Kevo,danas sam naniz´o 3 Šiptara na bajonet...posle smo se smejali i fotografisali se kraj odsečenih glava...!".Nećeš jer su "terenski radovi" izvršeni bez prethodnog plana i psihološke propagandne obrade jurišnih jedinica (kao što je to rađeno na Istočnom frontu).

pa naravno da takva pisma neces, ali "junacke" price o klanju imas na sve strane samo su se malo svi utisali otkad je to pocelo da se kaznjava u hagu i u nasem sudu. i nije rec samo o slucaju skorpiona gde je sve opisano kako im je vojska poslala one ljude pa su ih onda oni likvidirali. takodje kada imas proterivanje u tolikoj razmeri jasno je da postoji plan. koliko je njih samo dolazilo sa kosova da su bili puni pokradenog zlata i svega ostalog

a psiholoska propaganda je bila u novinama koliko samo tekstova o albnancima kao neljudima i sve ostalo
« Poslednja izmena: 10. Maj 2009, 00:17:46 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
privatne price na PP
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 
Ma,džaba pričati.Ako želiš da veruješ u taj The PLAN (kako ono beše,"Konjska potkovica" ,jel ?) ,veruj.Upiši školu laute u N.U."Božidar Adžija" i setno prebiraj prstićima za mlada meseca,lamentirajući o dotičnima.Ajd´laku noć (i sviraj tiše,treba da se ispavam za sutra,za smišljanje novoga The PLAN-a ) !
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ma,džaba pričati.Ako želiš da veruješ u taj The PLAN (kako ono beše,"Konjska potkovica" ,jel ?) ,veruj.Upiši školu laute u N.U."Božidar Adžija" i setno prebiraj prstićima za mlada meseca,lamentirajući o dotičnima.Ajd´laku noć (i sviraj tiše,treba da se ispavam za sutra,za smišljanje novoga The PLAN-a ) !

pa u tome se mozda i razlikujemo, ja ne verujem u postojanje plana ili njegovo nepostojanje, zapravo voleo bih da takvog plana nije bilo jer bi danas kao zemlja bolje ziveli, ali je rec o tome da je utvrdjeno da je tog plana bilo. zato pravo pitanje nije da li je bilo tog plana, nego kako se nositi sa njegovim nasledjem!? mozda ta knjiga koju citas i da odgovor
« Poslednja izmena: 10. Maj 2009, 00:31:37 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
bili su bez licnih karata i opljackani! drugo svaki proterani pojedinac je dokaz, a broj proteranih je utvrdio i UNHCR i sudovi i razne organizacije. e ali, ako procitas knjigu koju je preporucio torivoje videces da je ista vrsta poricanja bila i u nemackoj, tipa gde su dokazi, pa nismo znali, pa gde je taj plan.... neces naci ni jedno naredjenje hitlera o svemu tome
Значи нема доказа? ОК, нисам ни мислио да има.

Citat
zar ti nije jasno da odbijam takav nacin komunikacije koji je usmeren na vredjanje i propitivanja, dakle sve o tome smo zavrsili na onoj temi i cela tema je zapravo bila moje odgovaranje na pitanja a ja necu drugi put to da radim kao sto ne bi ni ti radio
Какво вређање и пропитивање?? Ја кажем да не знаш ништа о Шиптарима, а ти мени кажеш да ја лажем да знам. Па ајде да утврдимо ко зна а ко не зна, па да расправа о томе шта је Ћосић написао добије неки смисао. Или се бојиш одмеравања знања??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
dokaza naravno ima samo sto ti ne zelis da znas za njih jer ti je od istine draze ne znam ni ja sta. ali tesko je suociti se sa pogubnoscu sopstvenog misljenja nakon snimka streljanja bosnjaka od strane skorpiona i nakon uvtrdjene cinjenice sudskom presudom da je stotine hiljada ljudi proterano. taj psihicki proces je jednak onome u nemackoj nakon 1945 godine. dakle kod tebe je to u fazi negiranja cinjenica, sto je pocetna faza, nakon nje ces da pricas kako je to tacno ali eto ti nisi znao za to. zapravo mislim da se nalazis negde izmedju te dve faze

Citat
Какво вређање и пропитивање?? Ја кажем да не знаш ништа о Шиптарима, а ти мени кажеш да ја лажем да знам. Па ајде да утврдимо ко зна а ко не зна, па да расправа о томе шта је Ћосић написао добије неки смисао. Или се бојиш одмеравања знања??

pa u tome je i poenta sto ja idem znanjem a ti ides sa vredjanjem - dakle ja odbijam vredjanje i u tome je cela prica, pa evo ti recimo ne znas da je proterano stotine hiljada albanaca i kako mi dalje da pricamo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
dokaza naravno ima samo sto ti ne zelis da znas za njih jer ti je od istine draze ne znam ni ja sta. ali tesko je suociti se sa pogubnoscu sopstvenog misljenja nakon snimka streljanja bosnjaka od strane skorpiona i nakon uvtrdjene cinjenice sudskom presudom da je stotine hiljada ljudi proterano. taj psihicki proces je jednak onome u nemackoj nakon 1945 godine. dakle kod tebe je to u fazi negiranja cinjenica, sto je pocetna faza, nakon nje ces da pricas kako je to tacno ali eto ti nisi znao za to. zapravo mislim da se nalazis negde izmedju te dve faze
Мани се психологије кад ти не иде. Прошетај мало по форуму па ме можда и упознаш мало боље. Није мени фрка коригујем став. Мене буде срамота кад погрешим, ал се не стидим да то признам! Ти рецимо побегнеш. Е видиш ја нисам побегао са навијачког форума иако сам дебело био у криву. Јебига, моја грешка, мањак информација. Кориговао сам став и решен проблем. Ал не идем ја главом кроз зид ко ти.
Поново те питам - који су то докази??
"pogubnoscu sopstvenog misljenja nakon snimka streljanja bosnjaka od strane skorpiona" - кад већ знаш, ајде кажи мој став о Сребреници.

Citat
pa u tome je i poenta sto ja idem znanjem a ti ides sa vredjanjem - dakle ja odbijam vredjanje i u tome je cela prica, pa evo ti recimo ne znas da je proterano stotine hiljada albanaca i kako mi dalje da pricamo?
Пусти вређање! На тој теми сам ти рекао да немаш појма о томе што причаш, а ти си мени рекао да лажем! Мојне се правиш невин. Дакле лепо ти кажем по Х-ти пут, лепо 3 питања 3 одговора па да наставимо полемику.
И кад сам ја реко да Шпонци нису протеривани са Космета??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.