Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dalji razvoj tehnologije i put ka veštačkoj inteligenciji  (Pročitano 37381 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Postoji neopisiva razlika između pada berze pre 100 faking godina i razvijanja nečega što će imati pristup celom povezanom i krhkom svetu i što nikad do sada nije viđeno.

Al kapiram da ti moraš da kontriraš pa evo ti, knock yourself out. Nego čekam drugara Stanislava da mi objasni njegovu viziju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
...razvijanja nečega ...

iiii dobro kapiras
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Hvala tebra, to mi puno znači.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Jeste. Moćnici će da sede skrštenih ruku, nenaoružani i spremni da se odreknu svega čim im neko zakuca na vrata.

I jeste, AI kad postane svestan i samovoljan neće imati ništa preče i draže da radi nego da unapređuje stanje čovečanstva.

Jeste...

Naravno da ce sedeti skrstenih ruku, jer nece imati predstavu sta 100 puta inteligentniji entitet planira.

Isto kao sto mrav ne moze da zna i razume planove nekog gradjevinskog preduzeca ili Vucicevu  pricu
o beogradu na vodi ( to mozda i moze posto znaju valjda za koncept obmane).

Citat
Postoji neopisiva razlika između pada berze

Eto, AI moze i to da izazove i osta rotsild bez para.

A mozda i jeste to uradio tamo 2008-e  Smile.
« Poslednja izmena: 06. Jan 2017, 16:32:29 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Postoji neopisiva razlika između pada berze pre 100 faking godina i
e da, to nije bio samo pad berze.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Hvala tebra, to mi puno znači.  Smile

Evo bas nesto za tebe

Manna
by Marshall Brain

http://marshallbrain.com/manna1.htm

Pocetak vlasti AI.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
Naravno da ulažu novac i pripremaju se.

Kupuju se privatna ostrva, municija, vojske, izvori vode, obradiva zemlja...  Smile

Jes vala, ameri mogu da smeste 10.000.000 ljudi u podzemne bunkere gradove. I to su smo ovi što se za njih zna.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Nisam to rekao. Mogao bi da počneš pažljivije da čitaš tuđe postove pre nego što kreneš tako da izvrćeš reći i pričaš neke nepovezane stvari. Ni na onaj prošli post mi nisi odgovorio al bitno je da trčiš da izvrneš i ovaj.  Smile

Eto, AI moze i to da izazove i osta rotsild bez para.

A mozda i jeste to uradio tamo 2008-e  Smile.

Jok, pa nije on glup pa da sve te milijarde drži samo u vidu virtuelnih računa. Oni drže nekretnine, zemljišta, izvore, resurse, umetnine, svašta nešto. Tako da sve i da padnu sve svetske finansije u sekundi oni će imati više moći nego milioni ljudi zajedno.

Citat
Naravno da ce sedeti skrstenih ruku, jer nece imati predstavu sta 100 puta inteligentniji entitet planira.

Pa da, sedeće skrštenih ruku prvih par meseci dok bude učio i skupljao informacije. Onda to prestaje. Smiley
« Poslednja izmena: 06. Jan 2017, 20:41:51 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Evo bas nesto za tebe

Manna
by Marshall Brain

http://marshallbrain.com/manna1.htm

Pocetak vlasti AI.

Evo pročitah i ovo. I šta sad s ovim?  Smile
Prvo, ovo je VI, ne AI. Ja protiv VI nemam ništa.
Drugo, kako ovo menja činjenicu da se recimo onaj bajni Foxconn upravo sprema da pootpušta stotine hiljada radnika i da će u narednih 10 godina koja milijarda ljudi ostati bez posla?  Smile
Mislim ono, lepo je to što će vlasnici Foxconn, Burger G i ostali uvećati profite tako ali bojim se da svet ne čine samo oni.  Smile Nego ima tu još jedno par milijardi drugih ljudi kojima takođe treba profit.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602

https://www.youtube.com/watch?v=-6xm1PDG6I8

Smile

Napisao sam već da treba biti oprezan prema novotarijama. Čovek je lakom i redovno upada u zamku kada priguta žvaku kako će mašine olakšati život.

Primer traktora je dobar jer on vredi minimum pet ljudi. I zato ga je seljak kupio ne misleći da će zbog jednog traktora imati manje dece (radne snage). Pet ljudi za razliku od traktora mogu istovremeno da rade na pet različitih mesta, ne tabanjaju zemlju i ne zagađuju okolinu. Višak ljudi je napustio sela koja su opustela i to nije samo kod nas slučaj već svuda u svetu. Amerika ima nekoliko velikih gradova prepunih ljudi između kojih je pustinja.

Mantra da će progres olakšati život i čoveku obezbediti više slobodnog vremena ne pije vodu. Mašine su zamenile ljude koji ostaju bez posla. Imaju slobodnog vremena koje u 95% slučajeva uludo troše.

Lepo je za videti kako u Japanu roboti za jedan dan sazidaju sprat na zgradi. Čovek im služi samo za nabacivanje džakova cementa i peska, sve ostalo je automatizovano. To što se samo u ovom slučaju smanjio broj zaposlenih nikog ne tangira.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.