Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 12:02:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dal je moguce ovo?  (Pročitano 2748 puta)
17. Feb 2011, 12:34:02
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Odnio sam racunar kod servisera, da napomenem da je sve bilo zablokiralo, nije htio ni mis ni tastatura, usb nije htio da ocitava, cd rom nije htio da cita cd... Reko sam mu da rijesi to ali mu nisam napomenuo da sacuva podatke iz my documents, valjda se podrazumjeva. Kaze on reinstaliran ti je win, ali nije sacuvan my document (a tu mi je bilo bas puno vaznih dokumenata). Kaze nije bilo moguce sacuvati? Sta vi mislite o tome, dal je mogao s obzirom da je sve zablokralo bilo ili on nema pojma o servisu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 966
Zastava Kalinovik
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung s21+
Pa ako je malo bolji servis mogao je,ja radim pomocu kabla sata to usb on ocitava i sata i ata hdd ove na usb sacuvam podatke i onda vratim u komp i podignem win naravno podelim hdd na particije i nema problema,ako je malo bolji servis napominjem trebao je da sacuva,a moglo je i iz safe moda da se pokusa da sacuva podatke na nesto.Znaci bilo je mogucnosti,a sad ti pokusaj rece ti neko pomocu programa da vratis podatke...Pozz
IP sačuvana
social share
Stevaniđa91_FK Crvena Zvezda
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Могао је у сваком случају осим да ти је рикнуо хард ... а то изгледа није. Вероватно заборавио лик

Елем видим имаш битторент у потпису ... ако су ти битни ти документи, нађи на торентима Stellar Phoenix Data Recovery изгуглај мало за упутство и можда успеш да повратиш те документе ...

И битне податке држи на некој другој партицији а не на системској
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Pitao sam ja njega postoji li mogucnost da se vrate ti izbrisani podaci, on kaze ne moze... Zmaj ako ovo uspije imas piće i pizzu od mene...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Пробај ... мени је успело ... додуше враћао сам податке са друге партиције, код тебе постоји могућност да су прегажени инсталацијом и да нема помоћи али вреди пробати.

ај са срећом Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Siemens C55
ako je radio obican format moze da izvuce sve sto nije presnimljeno windowsom 3maj001 ti je dao odlican program...a taj u servisu je mogao na 10000 nacina da izvuce podatke tipa da stavi neki live sistem ili slicno ali eto ti za u buduce svaki put u servisu napomeni da ima vaznih podataka i meni kad se ne napomene brisem sve sto bih radio posao koji oduzima vreme a nije mi receno da uradim Smile i kao sto su ti rekli vaznba dokumenta i ostalo na drugu particiju i po mogucstvu backup na cd i slicno
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Pa meni je c disk cijeli formatiran, reinstaliran win na c...  Smile

Uzeo sam sad Fat scan sa ovim programom sto mi je Zmaj predlozio, malo prije kad sam uzeo neki scan sto je uradilo za minut, naslo je neke bezvezne stvari koje ne znam ni sta su...uglavnom nije naslo ono sto mi treba

Bilo je ntfs i fat scan, uzeo sam fat i dugo pretrazuje, nije jos ni pola zavrsilo, skenira neke sektore, zavrsilo je trecinu, a treba 312.000.000

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
формат није проблем ... после формата овај програм чупа фајлове гарнтовано.

Проблем је ако је преко тих фајлова преписана винова инсталација ... то је већ друга ствар  Smile

е да ... десни клик на партицију па погледај под пропертис који ти фајл систем ... пошто је вероватно нтфс а не фат  Smile

а иначе траје дуго скенирање ... то је мана јбга  Smile
« Poslednja izmena: 17. Feb 2011, 13:18:52 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Ne razumijem te to sto kazes ako je prepisana preko tih fajlova win instalacija, pa valjda je prepisana, kako bi drukcije... Cim je nova instalacija uradjena, sta mislis da nije radio kad je reinstalirao win pa da bi ako Bog da ostanu podaci iz my documenta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
пази ... неки сектори на харду су били попуњени виновом инсталацијом ... а неки други разноразним фајловима, а неки трећи битним фајловима

сад ... десио се карамбол, ишао формат, па ишла нова инсталација. Та нова инсталација није заузела више сектора од прошле инсталације ... али је ту питање да ли је ишла само преко оних горе првих преко којих је ишла и прошла инсталација ... или је захватила и оне који су били попуњени небитним фајловима или је преписала мало једних мало других а мало и ових који су битни.  Smile

Јбга не могу боље да ти објасним пошто ни сам не контам баш најбоље како све то функционише ...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 12:02:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ovo Dal moguce

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.