Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dačićev saradnik uhapšen zbog mita  (Pročitano 909 puta)
20. Mar 2014, 08:54:29
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Sony xperia
Dačićev saradnik uhapšen zbog mita

Dragoljuba Peurača privela je policija jer je uzeo mito od direktora agencije za zapošljavanje „Menpauer“ iz Beograda.

Osumnjičeni Dragoljub Peurača prvo tražio 30.000 evra

Direktor Inspekcije za rad u Ministarstvu rada uzeo je mito od 15.000 evra, a u prvi mah je tražio 30.000. Akciju hapšenja je vodila Uprava kriminalističke policije, a hapšenje je izvedeno po prijavi “ucenjenog” direktora agencije.

- Radnica koja je preko firme “Menpauer” bila angažovana da radi na benzinskoj pumpi umrla je na radnom mestu 11. marta. Tada je inspekcija za rad izašla na teren i ustanovila da poslodavac ne snosi odgovornost za smrt radnice koja je, prema rezultatima obdukcije, preminula od infarkta. Nekoliko dana kasnije, međutim, inspekcija je ponovo došla u kontrolu “Menpauera”. Tada su utvrđene određene nepravilnosti, što je Peruača iskoristio da bi uzeo mito - kaže za “Blic” izvor iz MUP-a.

Inspekcija je, prema proceduri, morala da napravi izveštaj o nepravilnostima i da “Menpaueru” naloži da ih otkloni.

- Peruača je iskoristio situaciju i zapretio direktoru agencije da će mu zatvoriti firmu ukoliko mu ne plati 30.000 evra. Direktor je pristao, ali je tražio da se suma prepolovi, što je Peruača prihvatio i uzeo 15.000 evra. Direktor “Menpauera” je ceo slučaj prijavio policiji, koja je juče u hotelu “Hajat” i uhapsila bivšeg saradnika Ivice Dačiće u MUP-u - objašnjavaju u policiji, i navode da je slučaj pod ingerencijom Tužilaštva za organizovani kriminal jer je osumnjičeni na visokoj državnoj funkciji.

Policija je juče u prisustvu Dragoljuba Peurače pretresala njegovu kancelariju u Ministarstvu rada.

- Policija je završila pretres i očekujemo njihov izveštaj - kažu u Ministarstvu rada, navodeći da je „hapšenje Peurače stvar pojedinca i lična zloupotreba položaja”.

Susret sa zamenikom direktora BIA

Posle hapšenja, u javnost je procurila informacija da je Dragoljub Peruača priveden dok je u hotelu “Hajat” ručao sa zamenikom direktora BIA Draganom Markovićem.
- Bio sam u “Hajatu”, ali na sastanku sa jednom novinarkom i prijateljem. Peruaču sam video u prolazu, nisam ni znao da je uhapšen dok se nisam vratio u BIA. Prijatelji smo od studentskih dana, ali to neće uticati na njegovu potencijalnu krivičnu odgovornost - rekao je za “Blic” Marković.

Bivši Dačićev saradnik

Dragoljub Peurača je na mesto direktora Inspektorata za rad u Ministarstvu rada postavljen 23. avgusta 2012.

Od 2010. radio je u kabinetu ministra policije (Ivice Dačića) na mestu šefa Odseka za tehničko-bezbednosne poslove. Njegov posao u MUP-u je po prelasku u Inspektorat zamrznut, a Ministarstvu rada je pozajmljen potpisima Dačića i Jovana Krkobabića.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung SGH-E590
Ma lazu, uhapsio ga Tadic licno. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
све ће више и више Дачићевих сарадника овако да пада... ил бар буде провлачено по медијима.

Паметно игра Вучић... Да намешта афере Дачићу и јури га за коферче ил везе са овим и оним... то би личило на политички реваншизам, на покушај слабљења друге најјаче странке ... али ово... полако једног по једног Дачићевог сарадника оптужити за ово ил оно, ухапсити, осудити... то ће лагано слабити СПС а неће личити на политички реваншизам...

Сад још кад Шарић крене да пева шта му кажу... па од тог СПС-а ће остати Дачић и секретарица му  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
HTC One
Kada daju ovako povrsne informacije.  Smile

Nedostaje par vaznih informacija poput toga da li je bio clan SPS, da li se znao sa Dacicem od ranije, da li je vec radio u MUP-u itd.

Ako je vec radio u MUP, nista ne znaci sto je bio u kabinetu ministra. Ministri kada dodju na funkciju (logicno), formiraju svoj kabinet... uvek ubace par svojih ljudi, od poverenja, ostalo se popunjava kadrovima koji vec rade u odnosnom ministarstvu. Sto znaci da je i ovaj mogao doci tako. Obicno neko iz ministarstva koga poznaje ministar ili neko blizak njemu, preporuci ministru koje kadrove da uzme za kabinet.

Takodje, treba naglasiti da prilikom prelaska drzavnih sluzbenika iz jedne u drugu instituciju/ministarstvo (sto je regulisano zakonom o drzavnim sluzbenicima), premestaj potpisuju odgovorni ljudi obe institucije. Dacic je tada bio ministar MUP a Krkobabic ministar rada i zaposljavanja, pa ne cudi sto su oni potpisali.

A mozda je i Dacicev covek, ali dok novinari ne pocnu da rade svoj posao i zapravo napisu potpune informacije, uvek ima prostora za nagadjanja.  Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2014, 13:25:03 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Блиц јеботе... шта очекујеш... ово је крајњи домет новинара којима од руке једино иде писање бомбастичних наслова са Станијом и Сорајом...

Него да се ниси нанервирао што је СПС у питању?  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
HTC One
Jesam, ljulja mi se stranacka pozicija.  Smile Smile

Jok more, vec znam kako funkcionise to sa formiranjima kabineta i premestajima drzavnih sluzbenika, pa mi na prvu loptu to bode oci.

P.S. E sad, druga je prica kriterijuma kojima se vode pri dovodjenju u kabinet... neko ce preporuciti stvarno najbolje kadrove, neko svoje prijatelje... to, nalazost, tako ide.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Raneru,samo neka to tvoje musavo prase ovaj put oformi vladu po mogućnosti za kraće vreme od dva godišnja doba,i biće sve ok.  Smile

Malo mi je pun kufer da svake dve godine 6 meseci cupkamo svi u mestu zato što bi jedan da glumi silu, drugi čeka šta će svedok saradnik-biznismen-humanitarac... da kaže na suđenju, treći se pita da li da prevari Čedu sa Nešom i slične govnarije koje te trutine prave dok formiraju vladu,a zemlja za to vreme stoji i propada.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2014, 15:12:39 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
HTC One
Moje musavo prase? Ajde da se ne izrazavam, upotrebi mastu...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Pa tvoje,jbg,čim ga toliko braniš. Kapiram ja da neko ima politički stav, kapiram i da ti je drag jer ti je kolega s faksa... ali ajde i sad pokaži onu inteligenciju koju znam da imaš pa se distanciraj malo od uobičajenih stranačkih sektaša koji reaguju na svaki pomen svog ljubljenog vođe. Ti bi barem,kao FPNovac, trebalo da znaš da ti to nije porodica koju treba da braniš po svaku cenu,nego ljudi koje nikad nisi video i kojima puca qrac i za tebe i za mene.

Drugo,nek šuruje Gljivica s kriminalcima, nek kenja mrtav pijan pred diplomatama, nek radi šta oće... znam ja da je to njegov instinkt protiv koga on ne može. Ali ajde nek jednom pred formiranje vlasti bude malo normalan i ne svira kurcu 6 meseci dok zemlja stoji i propada samo da bi pokazao ne znam ni ja kome svoju neku moć (koja može da bude impresivna samo na ovom usranom Balkanistanu). Dovoljno su krvi ispili narodu i ovako,ne moraju još svake dve godine još malo da unazade zemlju odlaganjem formiranja vlasti da bi izmerili čiji je veći.  Smile O tome ja pričam.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2014, 18:52:06 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
HTC One
Niti branim njega niti SPS, izneo sam cinjenice. Zanimljivo je kako u 99% slucajeva iznosis jedan sasvim jasan stav o nasim "novinarima" i "novinarstvu", a jednom kada ja ukazem na tendencioznu vest i argumentovano obrazlozim zasto to mislim, onda je problem i neko je moj.  Smile

O Dacicu sam izneo misljenje na temi o izborima, od svih koji su bili sa njim u duelu u ovom izbornom ciklusu, bio je najozbiljniji politicar, najobrazovaniji i najpotkovaniji. Jedino sam ga tu "branio". Niti sam se izjasnjavao o njegovom lik i delu, minulom radu niti SPS-u kao politickoj partiji.

Van toga, zabole me za Slobinog malog od palube, kao i z sve druge parazite koji se zbornim imenom nazivaju politicari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: uhap saradnik mita

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.