Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Da Vinčijev kod"-religijska knjiga ili dobar triler?  (Pročitano 46877 puta)
Ucesnik diskusija

mozda uvek treba ici za pamecu,osim u ljubavi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako se ovaj odgovor odnosi na mene,sto se mene tice i moje vere u Boga,citiracu Velikog Dostojevskog:
I da je istina van Hrista,ja cu i dalje verovati u njega. tako da je po meni svaki roman ove sadrzine,nista drugo do dobrog nacina zarade,a usput i ako postoji sionski priorat,a znamo da postoji,oni na takav nacin unistavaju i ono malo vere u coveka sto je ostalo
hvala i ziv bio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Pa vidis - slazem se ja u tvojoj oceni Da Vinchi koda - profit je bio i ostao jedini cilj negovog autora i ne treba mu davati vise vrednosti nego sto je zaista ima. Ako ga obelezis kao masona, sionskog zaverenika ili ne znam ni ja kako to ce mu samo pomoci da zaradi jos vise para jer ce jos vise ljudi procitati njegovu tupavu knjigu.

A sto se tice tkzv. priorata i zavere jevreja - ona i oni postoje jer ti verujes da oni postoje. To je upravo ono sto su autori takvih tekstova uvek zeleli da postignu. Strah od imaginarnog. Ti svojom verom u njih (mrznjom) njima dajes snagu. Iako ti izgleda da ti postizes nesto u borbi protiv zaverenika siona - ta borba je imaginarna i samo u tvojoj glavi. Ignorisi njih, pobedi svoj strah i svoju mrznju i oni ce nestati.

Drzi se svoje vere i pusti pse da laju na vetar i izvini sto sam sebi dao prava da te savetujem  Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cenim svaki dobronamerni savet,i zahvaljujem se na tome,ali sto se tice mrznje ili bilo kakvog drugog osecanja prema "sionskom prioratu","opus dei" ili bilo kojoj tajnoj,t,j "tkz taknoj organizaciji",lisen sam svakih emocija prema njima,meni moja vera daje snagu i krila,tako da knjige tipa "da vincijev kod"ili neki slican buckuris slicne sadrzine u meni budi jos vecu snagu da jos jace i sa jos vise vere nastavim da verujem u Boga,jel,sto bi Ga oni toliko i sa takvom strascu napadali i pokusavali da opovrgnu da nije to jedina i prava istina!!!
Eto,to je moje skromno misljenje o ovome,nadam se da ces imati vremena da odgovoris,jer se nisam precizno izjasnio prosli put kada sam elabororao na temu
hahahah

' Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
izvinjavam se za greske u kucanju,zurio sam,nadam se da cete uspeti da protumacite sta sam napisao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Everything I touched was golden

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N82
ni jedno ni drugo
IP sačuvana
social share
Everything I touched was golden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pozdrav svima koje interesuje ova tema. Ja sam pročitala knjigu, skroz me je pomerila s mesta, a film je očajno prepričana knjiga u skroz kratkim crtama. A mislim da je i vas pomerila inače ne biste bili ovde (tj. na ovoj temi) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
MEne nije - jer je nisam procitao i nemam nameru - jer je delo jednog najobicnijeg plagijatora. To sto je napisao samo pokazuje kako se zaradjuju milioni na tdjoj muci i radu i kako se copyright zakoni selektivno primenjuju u zavisnosti koliko para imas.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Faraon je pijanica!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hi hI hi ....
Mene koju umetnost intrigira, mene koja Leonarda volim, mene koju rimokatolicka crkva interesuje, mene koju masoni interesuju.....mene koja trilere volim....film je naterao da se smejem, smejem, smejem...i tako samo smejem  Smile!!!
Inace knjigu nisam citala i necu...
ali dokumemtarac koji se prvi pojavio, cak i pre knjige kod nas, i prodavao po ceni 99 din. Smiley, kupila i pogledala...
Moram priznati, zaintrigirao me je...zapravo jako zainteresovao, ali TU i treba stati.
To je TO...ali tumaciti u nedogled... NE!!!
Zasto slaviti Leonarda i velicati kroz delo jednog od 'knjizevnika'...
Ko bi zeleo takvu popularnost...
Covek jeste bio genije, znalo se to i decenijama u nazad, ali tek sad njegov genij pali mase Smiley Smiley Smiley...

"Cak i da je postojala mogucnost braka izmedju Isusa Hrista i Marije Magdalene, to ni u kom slucaju ne bi umanjilo lepotu Hristove pouke.'
Den Braun

SRAMOTA Smiley!!!!
« Poslednja izmena: 13. Sep 2006, 13:25:09 od Amfimija »
IP sačuvana
social share
Unutrasnja strana vetra je ona koja ostaje suva dok vetar duva kroz kisu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

You were always on my mind.....

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 431
Zastava Tamo daleko...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
Dobar je filmcic...a jos bolja knjiga Smile
IP sačuvana
social share
Meni nije potreban prijatelj koji se u svemu slaže i na sve klima glavom, jer to isto moja sijenka može da uradi jos mnogo bolje.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Index librorum prohibitorum Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.