Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 15:35:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da su danas izbori, za koga biste glasali?
DS
DSS
DHSS
SPO
SPS
SRS
NS
G17+
SDP
LDP
Ostali
Ne bih glasao/la
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da su danas izbori...  (Pročitano 18866 puta)
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Sta reci. Po starom dobrom obicaju ne znash sta pricas. Kada za nekoga kazes da je lopov, moras imati argumente. Cela tvoja prica je na nivou penzionisane babe koja kleveta dok ceka u redu za besplatne novine. Koliko se secam niko ih nije terao da podnose ostavke, dakle da su hteli da ostanu "u foteljama" ostali bi bez problema u njima do kraja mandata. To shto su hteli da ucine principijalan pritisak na ostatak vlade da nastavi saradnju sa Hagom i sto posle toga nisu hteli da zemlju ostave na cedilu ljudi shirokih svatanja poput tebe ne mogu da razumeju. U svakom slucaju prelaze cenzus.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Tvoje problem je u tvojoj glavi, prenosis neke antagonizme sa drugih tema ovde (istina boli). Ne znam cime se ti bavis, ali ja znam po nesto o rabotama doticnih, ali takve stvari i nije pozeljno iznositi u javnost. Kakvu god nam pricu servirali, jos uvek nije doslo takvo vreme.

Ta prica o principijalnosti je klasicna demagogija, a to sto ti jos uvek nisi otvorio oci i nisi spreman da stvari nazoves pravim imenom, nego nasedas na stare metode koje ovaj narod dobro zna, tvoj problem. Ni DS nema funkcije, ali su podrzali vladu oko Ustava i dali joj kvorum. Mogli su oni da je podrze samo brojcano, bez fotelja.

Kada budez znao o politikologiji a onda i o dnevnoj politici (klasicnom politicarenju) 1/3 onoga sto ja znam, javi mi se da pricamo.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ne znam cime se ti bavis, ali ja znam po nesto o rabotama doticnih, ali takve stvari i nije pozeljno iznositi u javnost. Kakvu god nam pricu servirali, jos uvek nije doslo takvo vreme.

Ti nesto znas, ali neces da nam kazes...ustvari rekao bi ali su vremena opasna pa....da li neko osim tebe veruje u to sto si rekao Smile

Ta prica o principijalnosti je klasicna demagogija, a to sto ti jos uvek nisi otvorio oci i nisi spreman da stvari nazoves pravim imenom, nego nasedas na stare metode koje ovaj narod dobro zna, tvoj problem. Ni DS nema funkcije, ali su podrzali vladu oko Ustava i dali joj kvorum. Mogli su oni da je podrze samo brojcano, bez fotelja.
Smile

Bolje nemoj da mi spominjesh DS i skupshtinske kvorume, to me uvek potseti na Bodrum....ovo ujedno moze da se odnosi i na pricu o poshtenju...ili treba da spomenem dva prezimena, dobro svima znana Janjushevic - Kolesar...

Kada budez znao o politikologiji a onda i o dnevnoj politici (klasicnom politicarenju) 1/3 onoga sto ja znam, javi mi se da pricamo. Smile Smile

ja znam dosta toga, ali ne bih to iznosio
xaxaxaxaxa
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

18. avgust 2004.
UA, LOPOVI!
Ni 13 meseci posle krađe glasova u Skupštini niko još nije odgovarao za "aferu Bodrum"
BEOGRAD - Hoće li neko odgovarati za krađu glasova u Skupštini Srbije 22. jula prošle godine prilikom izbora Kori Udovički za guvernera NBS? Hoće li ikada biti razjašnjena "afera Bodrum"? Da li će predsednik Srbije Boris Tadić ispuniti predizborno obećanje i kazniti one koji su glasali umesto Nede Arnerić i drugih poslanika u srpskoj skupštini? Konkretne odgovore na ova pitanja u sudu i Tadićevoj Demokratskoj stranci nemoguće je dobiti. Svi se "vade" jedni na druge i nadaju se da će mediji, pre ili kasnije, zaboraviti na jedan od najvećih lopovluka u modernoj srpskoj političkoj istoriji.

Prvi opštinski sud je, u okviru istrage "afere Bodrum", istragu za zloupotrebu službenog položaja proširio na poslanika Demokratske stranke Vojislava Jankovića. Prethodno je, podsetimo, osumnjičen i poslanik DS-a Alen Selimović.

Vojislav Janković je trebalo da svedoči pred šefom istražnog odeljenja, sudijom Vladimirom Vučinićem, 13. avgusta, ali je rekao da želi da angažuje branioca, pa je njegovo saslušanje odloženo za 21. septembar.

Sudija Miodrag Majić, portparol Prvog opštinskog suda, kaže da je takav postupak uobičajen.

- Kao i svaki drugi okrivljeni, Janković je izrazio je želju da angažuje advokata branioca. Izašli smo mu u susret i odložili svedočenje za 21. septembar - rekao nam je Majić.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Ja nisam za DS, navodim samo cinjenicu da su mogli da podrze vladu "u ovim vaznim trenucima" i bez funkcija, da li ti je stvarno toliko tesko da to shvatis? zao mi je sto nema opcija "nacrtaj poruku".

Sto se tice poznavanja materije, samo ti kazem da (verovatno) mnogo toga ne znas o nacinu samog funkcionisanja sistema, kao i metodama analize potrebnim da bi sve sagledao u pravom svetlu. Ali kao po dobrom starom obicaju, ti si najpametniji. Nemoj samo da ti zivot prodje u dokazivanju, a da nista ne stvoris i ne ostavis iza sebe troseci energiju na beskorisne stvari.

Ne postuj uzastopne poruke, koristi opciju Izmeni. Za sve nejasnoce, procitaj Pravilnik Burek foruma.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ja se ne secam da sam rekao da si ti za ds, potseticu te da su silne afere ljudi iz ds-a otkrili upravo ljudi iz g17+. Oni se nisu bavili insinuacijama i mlacenjem prazne slame kao ti i slicni tebi.

Ti kao veliki politikolog znash koliko ministarskih mesta ima g17+ u ovoj vladi, dakle ne radi se o tome ko je moga da podrzi vladu, radi se o tome da bi u slucaju istupanja iz vlade mnogi polovi cekali mesecima na nastavak, ovako je postignut cilj a Srbija se nije nashla u vakumu.

Hvala na uputstvima, pazi da ostavish pertle napolju  Smile
« Poslednja izmena: 17. Okt 2006, 05:07:57 od Aleks@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Mogu da se slozim samo u delu za poslove. Ali posto bi trebalo da su oni odgovorni ljudi koji vode zemlju i znaju sta rade, o tome su trebali da misle kada su rekli da ce dati ostavke. Nemoj mi reci da tada nisu imali posla, a sada im je iskrslo? Zato i ostajem pri tvrdnji da je sve to demagogije i lose opravdanje za ostanak na funkciji, prostije receno da se bar jos mesec-dva uzmu pare (po meni je iznos ministarske plate sasvim dovoljan motiv za ostanak na vlasti, o ostalom da ne govorim).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Kada neko ne zeli da shvati neshto on je u stanju da pricu vrti u krug do sutra. Ti nisi p od politikologa, da jesi, ne bih morao dva puta da ponavljam da su ostavke koriscene kao instrument pritiska, to bi i sam znao. Sto se tice fantomskih kradja, teorija zavere i ostalih stvari o g17+ za koje verovatno samo ti i casopis "Zona sumraka" imate dokaze, o tome sam vec rekao sta sam imao.
Moj savet ti je da nadjesh sebi zivot, devojku, postedi desanku, casti sebe putovanjem....nemoj da ti jedini i glavni cilj bude da ovde postanesh mod, nije u skladu sa tvojim godinama Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Tebi je ocigledno veoma tesko da shvatis da postoje ljudi koji postuju pravila (gde god pravila postojala) iz principa (ono sto G17 nema), a ne iz nekog drugog razloga. Toliko si puta (jedini ti) spomenuo status moda, da pocinjem da verujem da imas neke frustracije po tom pitanju, i da potiskujes u sebi tu u stvari svoju neostvarenu zelju. Verovatno si svestan da ljudi tesko sticu poverenje u tebe, pa ti ne bi dali da vodis racuna ni o tom pertlama koje toliko volis da spominjes.

Recenica "ja sam rekao da su instrument pritisaka" nije argument, nego tvrdnja (nauci koja je razlika) i nema nikakvu tezinu, osim ako nisi kao sto vec rekoh jedini ti u pravu i najpametniji. O tome da li sam ja politikolog moze da sudi neko ko ima pojma o tome, a to su ljudi sa kojima saradjujem. Pa se posao dobro uradi da ostane i za putovanje sa devojkom, za razliku od frustriranih ljudi, za koje je psihologija dokazala da uvek kao argumente napada na tudju licnost koriste ono sto najvise zameraju sebi, da bi taj teret projektovali na drugima i pokusali bar u svojoj glavi da naprave konstrukciju da nisu jedini koji zive sa tim problemom koji ih muci. Sve sto si mi preporucio uradi sa svojim zivotom, mozda postanes bolji covek a manje frustrirano dzangrizalo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Broj tvojih poruka i vreme provedeno ovde na forumu moze da pokaze ko kakve ambicije ima. Ovaj nalog koristimo nas trojica a ja ga koristim mozda cetiri puta mesecno, toliko o mojim ambicijama i internet "frustracijama". Mozda bi bilo dobro da umesto shto se bavish psihologijom potrazis savet od jenog. Sto se mene tice ti mozes da budesh politikolog samo i iskljucivo na burek forumu, a ljudi sa kojima "saradjujesh" su mali raznoliki avatari. Virtuelni biznis cveta, duplirana tema je zatvorena i na tome ti od srca cestitam. Bese ovo bericetan dan za tebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 15:35:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.