Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 16:58:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da se ja pitam... poplave  (Pročitano 56533 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.3
Browser
Safari 537.76.4
mob
I-mate 30 Pro
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Oko tog cenzurisanja,treba jedno da Vam bude jasno:

-Mozes da yebes kevu svakoj javnoj licnosti i niko ti nista ne moze!

Ja sam prvo "besio" Djindjica,pa Tadica 1000 puta..sad kenjam gde stignem po Vucicu putem tih drustvenih mreza..
Ne bojte se!
Niko Vam nece zakucati na vrata!
Sta?Zasto? Zato sto izrazavas svoj stav?
Smesno.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Само ти намамљуј, од мене нећеш чути ништа ружно о нашем Вожду.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0

Da samo sto iz svake kuce postoji bar po jedan covek koji zna da surfuje.

A cenzurisanje ja nisam primetio.
Sto se mene tice mogu da cenzurisu...Bas me briga  Smile

Да само...ево мој пример...и кева и ћале користе интернет али знају основе основа...плус гласају за Вучића већ двадесет година...кад сам им рекао да се човек поново оженио гледали су ме ко да сам полудео... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Само ти намамљуј, од мене нећеш чути ништа ружно о нашем Вожду.  Smile

Ja mu vec natakao omcu..o krivu vrbu! Smile

Sta,vidis ovu nasu Aneu-ja nju ne mogu da smislim,te njene neke stavove,drustveno-politicke.
Anea ce sama da Vam posvedoci da sam se ja prema njoj dosta puta ponasao agresivno,ne zato sto ja nju mrzim-nego ako se ne slazem,onda se ne slazem!
i jos sam ziv ovde  Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.132

i jos sam ziv ovde  Smile
Da budemo realni, to ovde nije toliko tesko. Posebno zato sto nemas staticne IP adrese pa ne mogu permanentno da te udalje.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Само ти намамљуј, од мене нећеш чути ништа ружно о нашем Вожду.  Smile
Jedini pravi,Vucicu volimo te,izdrzi,zajedno sa tobom do pobede  
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Samsung 111111

Da samo sto iz svake kuce postoji bar po jedan covek koji zna da surfuje.
A cenzurisanje ja nisam primetio.
Sto se mene tice mogu da cenzurisu...Bas me briga  Smile
Да само...ево мој пример...и кева и ћале користе интернет али знају основе основа...плус гласају за Вучића већ двадесет година...кад сам им рекао да се човек поново оженио гледали су ме ко да сам полудео... Smile

Bas to sam i napisao.Maltetne u svakoj kuci postoji neko ko zna da surfuje.U tvojoj si ti i preneo si informaciju koju si hteo.
Moj drugar ne surfuje koristi samo facebook (Jedan je od boljih pa sam upucen).On je znao da se ovaj ponovo ozenio..cak mi je rekao da mu se sa tom zenom rodilo mrtvo dete.Eto toliko je cenzura na snazi u Srbiji.
Cenzure nije bilo od 2000te na ovamo.

A da bi moglo da se govori o eventualnoj cenzuri.Ja pod tim podrazumevam samo i samo ako postoje ogranicenja u koriscenju interneta (na ovu stranicu mozes a na ovu ne mozes i etc) i naravno da televizije ne smeju da spomenu Vucica ili SNS.Da se ne komentarise o radu vlasti etc..

A realna situacija je sledeca :

Gomila emsija gde ljudi otvoreno pricaju o Vucicu u radu vlasti.Gomila internet stranica gde se maltene piša po Vucicu.Ovde ja i ti otvoreno pricamo o Vucicu.
Vest koja se smatra cenzurisanom otvoreno kruzi internetom.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.132
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0

Bas to sam i napisao.Maltetne u svakoj kuci postoji neko ko zna da surfuje.U tvojoj si ti i preneo si informaciju koju si hteo.
Moj drugar ne surfuje koristi samo facebook (Jedan je od boljih pa sam upucen).On je znao da se ovaj ponovo ozenio..cak mi je rekao da mu se sa tom zenom rodilo mrtvo dete.Eto toliko je cenzura na snazi u Srbiji.
Cenzure nije bilo od 2000te na ovamo.

A da bi moglo da se govori o eventualnoj cenzuri.Ja pod tim podrazumevam samo i samo ako postoje ogranicenja u koriscenju interneta (na ovu stranicu mozes a na ovu ne mozes i etc) i naravno da televizije ne smeju da spomenu Vucica ili SNS.Da se ne komentarise o radu vlasti etc..

A realna situacija je sledeca :

Gomila emsija gde ljudi otvoreno pricaju o Vucicu u radu vlasti.Gomila internet stranica gde se maltene piša po Vucicu.Ovde ja i ti otvoreno pricamo o Vucicu.
Vest koja se smatra cenzurisanom otvoreno kruzi internetom.

Ствар је у томе кад сам им ја рекао они су ме гледали ко да сам полудео...и рекли да се стварно оженио било би у новинама и вестима, не лупетај.  Smile

Уосталом ја не говорим о потпуној цензури ретко која земља може да приушти потпуну цензуру једино ако је одсечена од света као Северна Кореја...али то не значи да цензура не постоји...

Јер нико да ми не објасни како то да ни једне новине нису пренеле да се оженио...јесте интернетом је кружило али како то да ни једне новине то да објаве, ТВ...онда постоји цензура у новинама и на ТВ-у које су код нас главно медијско средство.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 16:58:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.