Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 07:55:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da se ja pitam... poplave  (Pročitano 56832 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
Samsung SGH-E590
Mnogo hvala Amerima na svoj pomoci, pogotovu na onoj koja se meri kolicinom uranijuma... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Ja mislim da bi najbolje bilo da proteramo sve strane spasioce i donacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
SonyEricsson xperia m2
I one nemačke pumpe sto stite TENT.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
Najveci ili jedan od najvecih pored Japana donator Srbije tokom devedesetih je bio Norveski crveni krst.
Inace, to uopste nje bila pomoc od Norveske, vec SAD koji su zbog citave igranke morali da preko svog posilnog plasiraju pomoc.. Wink

Cekaj ne kapiram,SAD nam pomogao ali ne preko sebe nego preko Norveske ?
Da napisem poentu posto nisam...Jos jednom u nizu nizova..od pomilovanja generala,oduzimanja pokrajine i etc..EU nam se posrala u usta.Cisto da ne bude da nije spomenuto.

Da, tako je... nisu pomogli direktno u humanitarnoj pomoci.

Poenta je da ti nemas pojma ko ti pomaze osim onih koji se javno reklamiraju. A to su mnogo, mnogo vece kolicine od onoga sto se pojavi u glupim novinama da narod pari oci ili ogovara.  

Npr. socijala, skolske kuhinje i bolnice su se odrzavale iz pomoci i novca namenjenog izbeglicama.

Razlog povlacenja Japana je u pravo to - oni daju pare za odredjeni projekat, a pare zavrse na sasvim desetoj strani.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
Samsung 111111
Holandija je poslala bespovratnu pomoć... ne znam tačno koliko... ali nije ni bitno... mislim da je i Belgija... stubovi EU...

Morao bi da pitas Nemce , Francuze i Britance o tome ko je stub EU  Smile

Da me neko pogresno ne razume.Ja navijam za nas  Smile sto vise kesa nama stigne,to je bolje jer ce se i onako narodu koji leba nema da jede vrati ti bar nesto   Smile
A i da su nam pomogli kolko nam pomazu,ne bi mi slali poruke,slali pakete,volontirali i tako dalje..To sto oni rade je simbolicno  Smile

E sad,nije poenta u tome..Da smo mi neutralni..da smo svoji na svome.I da nismo u integracijama i tako dalje.Ne bih ja ni imao neki argument da trazim od EU pomoc ili od SAD.
Ali msm ako nam EU gura patku 15 godina i prica kako je dobro to sto nas jebe..Mogli su da posalju obucena lica , tehniku avione kamione,bagere,viljuskare.Pa da nam stavrno pomognu. Smile

Jebem usta redom celu Evropu.

ˇ@

Ja u tu pricu , kako nam je SAD pomogao ne da ne verujem,nego mi dodje da se valjam od smeha..pomogli nam preko Norveske .. msm daj budimo ozbiljni.
Pomgli su nam jedino u sejanju uranijuma.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2014, 18:24:00 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 487
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Da, tako je... nisu pomogli direktno u humanitarnoj pomoci.

Poenta je da ti nemas pojma ko ti pomaze osim onih koji se javno reklamiraju. A to su mnogo, mnogo vece kolicine od onoga sto se pojavi u glupim novinama da narod pari oci ili ogovara.  

Npr. socijala, skolske kuhinje i bolnice su se odrzavale iz pomoci i novca namenjenog izbeglicama.

Razlog povlacenja Japana je u pravo to - oni daju pare za odredjeni projekat, a pare zavrse na sasvim desetoj strani.

ne zaboravi na ugalj, to se secam da je bila jedna od najvecih donacija od "Norveske" u tom periodu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
dal je rat, poplave, ili neko trece svetsko cudo u Srba vazdan ista polemika...EU&SAD vs resto sveta...i jedni seruckaju jedno drugi drugo.
Ne snaslo Vas nikada zlo, da morate iza sebe ostaviti apsolutno sve...pitao bi Vas dal bi gledali dal pise nesto donation by Pera, Mika, Zika...

Najvaznija pomoc je ona koju ti sama drzava da, sta ti vredi sve ako te drzavao odjebe. Ako posle svega padnes u zaborav...tu ti ne moze niko sa strane pomoci, osim tvojih 10 prstiju pa udri sve ispocetka.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.132
Zasto je uopste bitno? Hvala svima koji su nasli srca da pomognu i to je to. Svaka pomoc znaci...

Vidim svi vi se grozite americkih i EU proizvoda i uhvatili ste se za ruske pa imate neko pravo da propovedate kako sve sto dolazi sa Zapada ne valja pa ni te pare i pomoc koji salju.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Sad će po 50-ti put ona priča ''Srbija treba da se ugleda na Švajcarsku, Švedsku, Austriju, Izrael... eto, i one su neutralne i suverene pa šta im fali?''
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 487
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 07:55:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.