Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 11:00:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da se ja pitam... poplave  (Pročitano 56779 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
Pa ja mislim da nije ni vreme za kvazi intelektualna preseravanja na B92 i ostalim "neovisnim" blogovima koje stalno neko juri i cenzurise i koja cita i ozbiljno shvata previse ljudi, ali kapiram da je sve to stvar ukusa...  Smile

Uostalom... ja volim ovu pesmu u originalu, pa sam subjektivna... pesma nas je odrzala, njojzi hvala  Smile
« Poslednja izmena: 22. Maj 2014, 00:06:23 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Zar je potrebna onda cenzura za kvazi sta god  Smile

« Poslednja izmena: 22. Maj 2014, 00:23:31 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
Kakva crna cenzura?  Smile

Jedino sto uvedu auto-cenzuru kada ne dobiju odgovarajucu podrsku... ili da bi dobili jos vecu... (ups?!)

A sto se tice onog dela o kvazi-intelektulacima, dana se povela jedna "ozbiljna rasprava" o tome kako nema dzakova i vezica, tj. ima ih, ali nikako da pogode bas pravi magacin... i naravno... kako je vlast nespremna, kako su radio amateri izbaceni, kako gss uzima njihovu frekvenciju, kako drzava nema svoje frekvencije... i bla.. bla...

I pitam ih lepo - pa, dobro... a sta vas sprecava da pokrenete inicijativu i trazite izmenu Zakona o vanrednim situacijama i da se uvrste radio-amateri (clan 8, tacka 20) u sluzbe za odbranu i spasavanje...

Od svih zabrinutih gradjana, samo jedan je odgovorio sa - Pa, da... to i ja kazem...
Ostali, koji su se i uzbudjivali zbog privremenog gasenja nekih kanala kod kablovskih operatera imali su reakciju:

A to je samo jedna situacija na koju sam imala zivaca da obratim paznju...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Pa ti si spomenula neku cenzuru  Smile a i stranice jesu nestajale  Smile

A ako vec se tako postavljaju stvari ova tzv kompozicija mu dodje to isto

Tebi je to fascinacija - meni je fascinacija pracenje rada ljudi o kojima se tako i sl. misli - (kao npr pracenje pescanika u sitna crevca od strane onih koji se ni mrvu ne slazu sa onim sto se tamo pise u odnosu na od tzv istomisljenike i sl. primeri) - cisto gubljenje vremena, ako mene pitas  Smile

A vlast i jeste nespremna - bolje su se izorganizovali na onome sto mogu da ucine ljudi koji se nisu videli u zivotu nego vlast  Smile
« Poslednja izmena: 22. Maj 2014, 00:53:08 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0

Tebi je to fascinacija - meni je fascinacija pracenje rada ljudi o kojima se tako i sl. misli - (kao npr pracenje pescanika u sitna crevca od strane onih koji se ni mrvu ne slazu sa onim sto se tamo pise u odnosu na od tzv istomisljenike i sl. primeri) - cisto gubljenje vremena, ako mene pitas  Smile

''Упознај свог непријатеља да би га победио''

''Држи пријатеље близу а непријатеље још ближе''

Сун Цу

Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Колико говно,продана душа,полтрон и гад треба неко да буде да пола јучерашњег Дневника 2,оно што се зове"јавни сервис"потроши на слугењарство,осмехе,глупости до сада невиђене како нам је "еу велики пријатељ",као вучић са оном бугарком..бугарком која заступа једну скупину од које ћемо видети 10-ак милиона..можда ни толико?

То говно дели настрадале у овим поплавама на природне и неприродне смрти.
Он то ради,изговара како би умањио број жртава и скинуо одговорност са себе,као јединог меродавног који је целу ову несрећу могао и морао да ублажи.

Парадоксално,исти тај смрад ужива невероватни подршку међ* србима.
Да ли ми и даље заслужујемо да постојимо?
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
cekaj sad neko umre od infarkta izazvanog sokom od hladne vode i to nije smrt od poplave vec prirodna smrt ](*,)pa jebo mu pas mater
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Tel.Me Your.Number
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16

Luciano Luksic Poštovana gospodo! Razumijem sve vas koji izražavate sumnju u broj stradalnika, ali ja vjerujem mojem povjerljivom izvoru iz Srbije. Razumijete i da ga ne smijem navoditi, a vrijeme će pokazati jesu li ti podaci točni ili nisu. Iz više izvora znam da po Obrenovcu plivaju leševi kojima se nitko ne približava bojeći se zaraze. Ne pucajte u glasnika, provjerite podatke sami, svatko od vas zna nekoga u nekoj službi. Raspitajte se. I ja bih volio da nitko nije stradao i da ste mi svi zdravi i veseli. Nažalost, tragedija se dogodila i moje dobre želje ne pomažu.

_________

Морамо да наватамо дискутанта ,модератора под именом -малкин-.Нашег малкина.
Малкин је пре неки дан наватао рониоца,његовог друга,коме "се све смучило,који то више не може да издржи,..да га упишу као болесног и сл."

Зашто се и шта једном рониоцу толико тога смучило? Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17

То говно дели настрадале у овим поплавама на природне и неприродне смрти.
Он то ради,изговара како би умањио број жртава и скинуо одговорност са себе,као јединог меродавног који је целу ову несрећу могао и морао да ублажи.

cekaj sad neko umre od infarkta izazvanog sokom od hladne vode i to nije smrt od poplave vec prirodna smrt ](*,)pa jebo mu pas mater

ево их и овде  Smile
па јесте ви нормални,а како се зове ако неко умре од срчаног удара-дављење,има примера где су људи који су евакуисани причали,како неки старији људи нису хтели да се евакуишу отишли легли и никад се више нису пробудили да нагласим на четвртом спрату и како се то зове утапање
стварно ми нисте јасни а ова глупост око смањења одговорности-ево нек направе анкету око тога па да видиш колико реалних аполитичних људи сматра вучића кривим
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 11:00:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.