Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 12:18:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li žene mrze sponzoruše?  (Pročitano 57364 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
a meni je jos zanimljivije onda kako si ti unikatan  Smile  nisi nikad upoznao lika koji drugacije kaze, ali ti ne mislis tako i ne vodis se tim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Osma, ako dođe Bred, pošalji ga kod mene.  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
A ti meni Dzonija  Smile Jbg, moramo nekako da se trampimo, a ako ne, zadovoljicu se Orlandom  Smile

Ali da ne offujemo mnogo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
a meni je jos zanimljivije onda kako si ti unikatan  Smile  nisi nikad upoznao lika koji drugacije kaze, ali ti ne mislis tako i ne vodis se tim  Smile
Бре не знаш ни ди пуцаш Smile

Ако је одбије, онада је врло вероватно геј.
Вала и ја се са овим не слажем, пре свега јер би био геј Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zakljuci li Munka crnu istinu da vecina muskaraca ne voli ili mrzi sponzoruse,ali da ne bi imali nista protiv da ih nataknu na onu stvar (kad bi im se moglo),ali posto ne moze da ih "priusti"...pa iz toga i proizilazi ono "gade mi se?" Smile....

vrlo logican zakljucak...nista tu ne bih oduzela ni dodala.

licno,da mogu da pucam sada...pucala bih makar u prste svakom baji koji krene da kucka ovdje...a da ima ovakvu logiku,ali ne zbog logike i rezona,koliko zbog potrebe da se  stvari ne nazovu pravim imenom,vec se boje i saraju u "ne znam ti kakve boje"...nije govno,nego se kucko posrao...da prostite... Smile

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

E ovo mi nikada nece biti jasno...Izvini molim te, ali zasto bi lik koji bi odbio takvu ribu bio gej? Znaci svi likovi kojima nije privlacno ono sto je privlacno vecini muskaraca su gejevi, pizde, izbiraci, i svi oni kojima se ne dize kao Tinejdzeru na svaku ribu u minicu su sta, nenormalni?  Smile Znaci, lik je pravi muskarac ako bi jebao svaku A-la Jelena Karleusha likusu koliko god to ne bilo u njegovom pojmu estetike, a ako njegov pojam estetike nije neka sisata plavusa onda sa njim definitivno nesto nije u redu?Idi begaj...

Znaci, primera radi, ja se ne bih jebala sa Bred Pittom, eto, ja sam lezbaca zato sto masa riba svrsava na njegA?

Ma не вреди, не можемо се објаснити.  Smile Сваком полно активном мушкарцу (не само тинејџеру) се диже на рибу у минићу, добро, не можда на сваку и не увек, у свакој ситуацији, али је једноставно тако. Сваком полно способном мушкарцу се диже на сексуално привлачну женску, осим ако то није Јелена Карлеуша и њој сличне.  Smile
Ето, она је по неким универзалним физичким мерилима сексуално прихватљива, али је многи мушкарци не би ни штапом дотакли, јер се понаша као кретен, има неку баксузну фацу, негативан став и није бре женствена таква ни мало. Ја рецимо неке друге жене са наше јавне сцене не могу да смислим, излазе ми оспице кад их видим, чујем, али им свакако не бих опростио.
Кажеш са Бредом не би... а са Џонијем?  Smile Небитно бре са ким, ако је мушкарац по неким вашим мерилима сексуално привлачан, појебале бисте га само тако. Или ви то не можете без емоција? Упс, оде речник.  Smile

Osma, ako dođe Bred, pošalji ga kod mene.  Smile

Smile

Изгледа да немате исти укус за мушкарце.  Smile

Вала и ја се са овим не слажем, пре свега јер би био геј Smile

Брате, кажи да ме зезаш. Smile
« Poslednja izmena: 24. Jan 2010, 21:46:53 od NennadS »
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
zakljuci li Munka crnu istinu da vecina muskaraca ne voli ili mrzi sponzoruse,ali da ne bi imali nista protiv da ih nataknu na onu stvar (kad bi im se moglo),ali posto ne moze da ih "priusti"...pa iz toga i proizilazi ono "gade mi se?" Smile....
Ја бих, и то одузео, и то ово

ali posto ne moze da ih "priusti"...pa iz toga i proizilazi ono "gade mi se?" Smile....
Како си то закључила?

Брате, кажи да ме зезаш. Smile
Не зезам, ни једну спонзорушу/дрољу ни прстом не бих так'о. Можда, али можда, би ситуација била другачија да сам сингл. Али опет понављам можда, мада не верујем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 1800
Žene baš baš mrze sponzoruše... Evo EC je pogodio živac  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ma ovde se uopste ne radi o tome da li bismo nekoga pojebali bez emocija ili ne, nisam ti ja na to skrenula paznju u onom postu gore, nego se radi o tom nekom decackom prozivackom fenomenu u drustvu - ako biras sta ces da jebes ili ne bi j ono sto bi mi onda si gej. To je vec tvoja neka pogresna pretpostavka od pocetka teme da zene prosto ne mogu da odvoje seks od ljubavi i emocija, a to je danas sve manje i manje pravilo.

Po tebi je fakticki gej svaki muskarac koji ne bi jebao svaku ribu koja mu je seksualno privlacna(dakle, i sam si rekao ''lik koji bi odbio takvu ribu je verovatno gej''), ili je gej svaki muskarac kome se ne dopada riba koja je kao inace univerzalno dobra kurava?Ne shvatam.
Inace, samo mi pokazi po kojim je to univerzalnim fizickim merilima JK seksualno prihvatljiva kao privlacna pa cu da se povucem  Smile  I ako je tako, znaci svaki muskarac koji za nju kaze ''nakaza je, ne bih je jebao zato sto je FIZICKI gabor-dakle fizicki, ne moralno, psihicki, karakterno kurac palac- je nenormalan i polno nesposoban zato sto mu nije privlacna zena koju bu vecina muskaraca opalila samo zato sto je sisato zensko?

Meni nema niceg cudnog u tome sto ti pricas, ali svakako ne smatram da su muskarci koji su u stanju da odbiju takve ribe ili da jednostavno budu malo selektivniji u tome sta ce da opale nenormalni, gejevi ili na bilo koji drugi nacin seksualno disfunkcionalni...Ali danas je opste poznato da moras da ides kud i svi drugi da bi bio normalan, skrenes li malo sa kolovoza i opste prihvacenih puteva odma' si malo shano-dusho  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jan 2010, 21:58:04 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Замрзеше и мене човече. Тема постала тотални оф, а присутан супемегагигавизор и модулатор ал џаба брате минли треба ту мушку свињу смлавити Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 12:18:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.