Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 09:40:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li žene mrze sponzoruše?  (Pročitano 57359 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Citat
То уопште није битно да ли смо у позицији да општимо са таквим креатурама.

To je najbitnije u celoj prici . Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
На основу тога треба да се одлучимо дал волимо спонзоруше ил шта? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ne znam, ja se samo tiho mogu složiti sa Osmicom da ste vi mentoli što se toga tiče.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Citat
Одлучите се о чему ћемо да причамо, да ли о томе да ли их волимо ил не или да ли би их јебали ил не. То су различите ствари.

to je uslov , a meni kad postave uslov, ja odem na pivo  Smile  Smile

Nema odvajanja, pricamo o decacima koji kazu da ih se gnusaju a onda pricaju kako bi spavali sa njima. Eto, prosto je ko pasulj. Po mojoj skromnoj proceni .. oko 95% muske populacije  Smile

Citat
Причамо хипотетички, пошто је немогуће да дођемо у ту ситуацију јер немамо лове.

Super, evo hipoteticki prosto pitanje: sta si ti kada kazes da ne podosis sponzoruse, ali da bi ih jeb?. Eto, opet prosto ko pasulj.

Tebi svaka cast ako ih izbegavas ako su moralno plitke i ne bi opstio sa njima ni za zivu glavu .. upao si u 5% bravo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
Ta želja da je natakne je samo posledica bolno frustrirajuće činjenice da je nikada i ni pod kojim uslovima neće i ne može nataći. So sad.

Ма не, та жеља је последица чињенице да је просечна спонзоруша допадљива као сексуални објекат. Не можемо да имамо ни Анђелину, па нас то не спречава да желимо да је... У хипотетичкој ситуацији просечан мушкарац не би одбио спонзорушу, осим ако није гадљив на неке њене друге особине, или ако је у вези па не жели да превари девојку. Ако је одбије, онада је врло вероватно геј.
То што су шансе да неку од њих имамо врло мале не утиче да их због тога желимо више.
И још битније, ми их и не јуримо, јер знамо да их не можемо имати и још битније што ипак више желимо да будемо са неспонзорушама.

Закључак: Жене из нама неразумљивих разлога на доста компликован и слојевит начин мрзе спонзоруше и мушкарце који их мрзе а хтели би да се сексају са њима, и презиру оне који их не мрзе, ли би опет хтели да их натакну. Smile Да ли је то осећање претежно мржња, презир, или нешто треће, то само жене знају.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
sta si ti kada kazes da ne podosis sponzoruse, ali da bi ih jeb?

Одговор под претпоставком да није директно упућено мени (претпоставка извучена због последње реченице) - МУШКО. Зашто их не подносиш? Зато што су дроље, а нормални људи не воле дроље, односно нико не би такву узео да му буде девојка жена и свако би се стидео да му сестра буде школска дроа и тако то. Зашто би и јебао? Па зато што је женско, а и згодна је (под претпоставком да си у прилици да је јебеш, не битно како си доспео у ту прилику). Наравно тај секс није исти као онај са вољеном особом.

Да ли је то што би креснули неку дроцу чисто да би је креснули вама по вољи то уопште није битно. Ми смо такви (бар већина), а ви сте другачије и све то доживљавате на други начин (бар већина) .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Lepo si ti to apsolvirao i obrazložio, ali nećeš promeniti činjenicu da ste mentoli apropo priče o natakanju sponzoruša.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
ja sam vec rekla da ih ne mrzim/ne volim/ne smetaju mi/ne ugrozavaju me/nemam nista protiv njih  i da bih se ozbiljno zabrinula o sebi da je kojim slucajem drugacije .. ali to sam ja, ovde imamo mnogo razlicitih misljenja  Smile

a muskarac koji kaze da ih se gnusa ali da bi ih jebo po meni je zalostan tip za izbegavanje  Smile

razumem da ih muskarci ne vole i da je to najcesce iz razloga sto ne mogu da ih priuste (zanimljiv mehanizam) .. ali isto tako mi je alarmantno i kad cujem ili vidim da neki muskarac se busa kako ih strasno mrzi i gnusa ih se ..  nema potrebe za tolikom emocijom prema nekom sloju drustva koji tebe licno ne ugrozava  Smile

@Empti

Znaci

Citat
i ti kazes - musko  Smile 

ja imam ipak malo vise misljenje o muskarcima .. to sto si ti napisao je krajnje feministicki stav  Smile - unizava muski rod .. a ja kao osoba koja bi bez problema otkinula gorim rukama glavu feministkinjama moram da reagujem  Smile

Odgovor je ipak nesto drugo .. frustriran lik, i ja odbijam da verujem da su svi takvi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Lepo si ti to apsolvirao i obrazložio, ali nećeš promeniti činjenicu da ste mentoli apropo priče o natakanju sponzoruša.  Smile
Ма ја немам проблем са тиме што нас тако видите, то је сасвим очекивано Smile

Citat
i ti kazes - musko  Smile 

ja imam ipak malo vise misljenje o muskarcima .. to sto si ti napisao je krajnje feministicki stav  Smile - unizava muski rod ..
То је тако. Ја још не знам лика који је другачије рекао. Ја се иначе не водим тиме, али тотално разумем то. Мени је иначе занимљиво то што се ишчуђаваш и противиш томе, јер је то опште позната ствар Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ако је одбије, онада је врло вероватно геј.

E ovo mi nikada nece biti jasno...Izvini molim te, ali zasto bi lik koji bi odbio takvu ribu bio gej? Znaci svi likovi kojima nije privlacno ono sto je privlacno vecini muskaraca su gejevi, pizde, izbiraci, i svi oni kojima se ne dize kao Tinejdzeru na svaku ribu u minicu su sta, nenormalni?  Smile Znaci, lik je pravi muskarac ako bi jebao svaku A-la Jelena Karleusha likusu koliko god to ne bilo u njegovom pojmu estetike, a ako njegov pojam estetike nije neka sisata plavusa onda sa njim definitivno nesto nije u redu?Idi begaj...

Znaci, primera radi, ja se ne bih jebala sa Bred Pittom, eto, ja sam lezbaca zato sto masa riba svrsava na njegA?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 09:40:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.