Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 23:09:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li žene mrze sponzoruše?  (Pročitano 57501 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Kako vas ne mrzi da sto puta pricate jednu te istu pricu i kako je moguce da su sponzoruse vjeciti izvor inspiracije -_-
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Citat
Pa postoji vise vrsta sponzora uglavnom je njima sponzorusa tu da bi je pokazali drustvu i da bi imali sta da jebu redovno

Sto je i odlika vecine osoba muskog pola ,jel te   Smile

Citat
Al zato mu je zavidelo pola zlatibora

A ko mu je zavideo ?
Pa naravno ti isti muskarci koji pljuju po sponzorusama ,a kad bi im jedna takva sela u krilo - koliko bi ih reklo Ne ?
Dvostruki moral .

Citat
Ili npr jedan drugi ortak mnogo dobar koji kaze niko meni ne moze da uzme pare ako ja necu da ih dam niko ne moze da me koristi dok je meni lepo da je imam pored sebe imacu je kad ne bude naci cu neku postenu da je zenim Smile

Znaci njemu je lepo da je ima pored sebe .Nije mu ruzno . Verovatno mu je ta lepota u tome sto mu svi zavide ,pa se oseca bitnim . I onda ce takav nakon romanse da pljuje tu istu sponzorusu i glumi cednog muza svojoj postenoj zenici . Smile

Citat
I ona druga vrsta kakvu poznajem iz price ali ne licno koja mnogo radi i koja ne izgleda bas najbolje e oni traze malo ruznije sponzoruse (ima jedan primer koji znas koji bi mogao da navedem al necu Smile ) i vrlo lako moze da se desi da se ozene njima posto jednostavno nemaju dovoljno iskustva sa zenama..

Navedi mi primer na koga mislis jer nemam pojma , a zanima me i koga nerviras potpisom ? Smile

pp

IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ja ne shvatam u sta ti sad hoces nas da ubedis...Da ne treba da imamo lose misljenje o sponzorusama zato sto su tamo neke sa kojima si ti imala kontakta zapravo skroz ok?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Nista u tome sto si ti rekla nije pogresno ali kako mozes imati lepo misljenje o zenama koje tamo neki muskarac koristi da bi mu drugi muskarci zavideli, pa kad mu dosadi promeni je sa drugom Smile Ona je prakticno igracka a ne osoba Smile

Muskarci obicno biraju zene lakog morala za kombinacije i slicno .... Mogu da imam 1000 kombinacija ali ni jedna nece biti ona prava Smile

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Ма бре ја сам причао већ да сам имао и познавао неке у мом окружењу, уопште не мора да значи да је та девојка неко ултимативно зло или тако неке глупости али толика оптерећеност тим животом и понашањем је мени тужна и јадна. И тако заиста јесте, кад је саслушаш и поразговараш некако ти више буде жао него што имаш неки осећај презира или шта знам. Реално и нису нешто претерано занимљиве у друштву бар из мог искуства.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Ja ne shvatam u sta ti sad hoces nas da ubedis...Da ne treba da imamo lose misljenje o sponzorusama zato sto su tamo neke sa kojima si ti imala kontakta zapravo skroz ok?

Ne nego da te iste sponozruse ne znaju da ti i postojis ,a ti se trosis na mrznju prema istima .
Ti si skroz nebitan lik bilo kojoj sponzorusi ,ali vidim nije obrnuto .
I ne zelim da te ubedim u bilo sta ,jer to ne vodi nicemu .
Ti ionako nikad neces imati bilo kakav dodir sa nekom takvom pa ti ne treba neki savet ili necije misljenje .

A tema je zasto zene mrze sponozruse i pricamo o tome .Ja ih ne mrzim ,pa pricam sa tobom koja ih vidim ,mrzis . Ne ubedjujem te u nista bas .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ма бре ја сам причао већ да сам имао и познавао неке у мом окружењу, уопште не мора да значи да је та девојка неко ултимативно зло или тако неке глупости али толика оптерећеност тим животом и понашањем је мени тужна и јадна. И тако заиста јесте, кад је саслушаш и поразговараш некако ти више буде жао него што имаш неки осећај презира или шта знам. Реално и нису нешто претерано занимљиве у друштву бар из мог искуства.

realno to bi bilo to Smile opterecene su svojim izgledom, time sta ce da obuku, gde ih je vodio decko, sta ce da im kupi decko i sl Smile One su jednostavno igracke za neke malo mocnije decake Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Prvo, ja njih ne mrzim. To je prejaka rec.
Ali da nemam lepo misljenje o njima, nemam i da mislim da su sljam..Mislim.
E sad, imati lose misljenje o necemu i stav o necemu uopste nije neko trosenje energije ni vremena.

Naravno da me savrseno zabole uvo za iste jer nemam kontakta sa njima niti se lozim na muskarce koji bi bili sa takvima tako da mi nisu ni neka konkurencija.
Zamenila si teze...Onemeni uopste nisu bitne...Samo zato sto se o necemu prica, ne znaci da je to nesto bitno.
One ce ionako jednog dana ostati bez toga o cemu toliko vode racuna, a to su pare i izgled...Jebiga...Izgled nije vecan, fizicki se propada.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Citat
Samo zato sto se o necemu prica, ne znaci da je to nesto bitno.

Nisam znala to  Smile

Citat
One ce ionako jednog dana ostati bez toga o cemu toliko vode racuna, a to su pare i izgled.

Pa i ti i ja mozemo ostati bez to dvoje ,a nismo sponzoruse .
Da,fizicki se propada ali u danasnje vreme i ne moras da pustis da propadnes .Mozes da izgledas kako zelis .
Naravno - ukoliko tvoj unutrasnje stanje zavisi od tvog izgleda .
Ukoliko ne zavisi - super .

Vecina zena mrzi sponozruse ,a kad ih pitas za razlog - to je zato sto su sljam .Prema kome - prema tebi sto ih mrzis ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Čini mi se kao da vas dve ne govorite istim jezikom.  Smile

Elem, žene koje su vaspitavane da se same brinu o sebi, koje su učene tome da budu samostalne i jake - gledaju na sponzoruše negativno, najviše zbog toga što je njima njihov način života neprihvatljiv, odnosno - ide se linijom manjeg otpora. I to ne bi bilo strašno da se za to ne žrtvuje (mada, to nije pravilo, autosugestija je čudo) jedan od najlepših fenomena među ljudima - ljubav.

I zato njih pre treba žaliti, nego imati bilo kakav drugi negativan stav.

Naravno, kao što kaže Lolana, one ne moraju nužno biti loše osobe.
Ali mislim da su moralno vrlo nisko, a taj nedostatak morala je posledica želje za lagodnim životom bez muke.
Kao idealni ugovor u kapitalizmu. Sve može za pare.

Ali taj jedan princip, zbog kojih one jesu ustvari nesrećne, a ne toliko samožive kakvim se predstavljaju, ne mora nužno da znači da su zle, da žele da naude drugima ili nekoga da povrede.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 23:09:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.