Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 17:26:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li žene mrze sponzoruše?  (Pročitano 57424 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ali to je isto prodavanje, samo za vece pare i po vecoj ceni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Lola se u poslednje vreme trudi da svi ovde misle da je ona sponzorusa i vidim da je dosta i uspela u tome Smile

Ma ne trudim se ,nije to u pitanju nego me grize savest sto sam i ja nekada ruzno govorila o tim zenama ,sve dok nisam dosla u priliku da par njih bolje upoznam i vidim da tu ima i nekih ljudskih kvaliteta ...Nisu sponzoruse redovno lose osobe ...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Licno poznajem par takvih i nisam primetio da imaju previse dobrih osobina glavne karakterne crte su im istripovanost,narcisoidnost i umisljenost Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Citat
Sponzoruse vrlo cesto zive sa svojim'' plenom'' ,rode mu decu i trpe sve njegove poslovne probleme .To kurva ne radi .

Ретко, једна у 1000 и то ако спонзору дуне. И курве неће да ти глуме да те воле и да си им јако битан, некако је поштенији однос.

И да слажем се, тужно је.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ova tema ce se pretvoriti u ''Sponzoruse nisu zapravo uopste lose a svi ostali koje tvrde suprotno su u stvari neinformisani sljam''.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ma nema tu sta mnogo da se raspravlja o tome Smile Jedan dan sedimo zajedno na zlatiboru za separeom celu noc igramo zajedno posle pet dana u Uzicu prolazi pored mene i ne poznaje me Smile To je taj tip devojke ako me razumete Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 1800
И курве неће да ти глуме да те воле и да си им јако битан, некако је поштенији однос.

ko je još očekivao da ga fuksa zavoli?  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Licno poznajem par takvih i nisam primetio da imaju previse dobrih osobina glavne karakterne crte su im istripovanost,narcisoidnost i umisljenost Smile

A koje su glavne karakterne crte sponzora ?
Da bi postojale sponzoruse moraju da postoje i njihovi sponozori ?

Zasto se uvek pogrdno govori o tim zenama ,a niko nikad ne spomene sponzore ?

Ovo sto si opisao je opis svake druge devojke danas  Smile

Citat
Ретко, једна у 1000 и то ако спонзору дуне.

Vidi se da ne pratis fudbal jer da pratis uvideo bi da je vise od pola nasih fudbalera ozenjeno sa deluks sponzorusama,koje su im izrodile decu i koje ravnopravno ucestvuju oko svih vaznih pitanja vezanih za porodicu ...

Imam utisak da je danas dovoljno videti devojku koja je ugradila silikone i odmah je okarakterisati kao sljam i spoznorusu ...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Pa postoji vise vrsta sponzora uglavnom je njima sponzorusa tu da bi je pokazali drustvu i da bi imali sta da jebu redovno Smile da prostis na izrazu Smile Prosle godine je ortak bio 10 dana na zlatiboru sa ribom koja izgleda bukvalno ko artemida boginja Smile tako sto joj je platio da bude sa njim 10 dana na tiboru i svako vece pice i tako to nije ga ni puno izaslo 1000 evra za njih dvoje ukupno Smile Al zato mu je zavidelo pola zlatibora Smile Ili npr jedan drugi ortak mnogo dobar koji kaze niko meni ne moze da uzme pare ako ja necu da ih dam niko ne moze da me koristi dok je meni lepo da je imam pored sebe imacu je kad ne bude naci cu neku postenu da je zenim Smile

I ona druga vrsta kakvu poznajem iz price ali ne licno koja mnogo radi i koja ne izgleda bas najbolje e oni traze malo ruznije sponzoruse (ima jedan primer koji znas koji bi mogao da navedem al necu Smile ) i vrlo lako moze da se desi da se ozene njima posto jednostavno nemaju dovoljno iskustva sa zenama.... Smile

eto ukalupili smo i sponzore i sponzoruse Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Citat
Vidi se da ne pratis fudbal jer da pratis uvideo bi da je vise od pola nasih fudbalera ozenjeno sa deluks sponzorusama,koje su im izrodile decu i koje ravnopravno ucestvuju oko svih vaznih pitanja vezanih za porodicu ...

Хаххаххах, у праву си не пратим фудбал из Глорије и тих шитова па да знам тако битне информације за опстанак тог спорта ко је кога јебо и за које паре после тренинга ал у пакету са децом Smile

И да, фудбалера са парама у Србији има на милионе, све се бре удоме није реткост уопште...........перспективно је то.

Једна у хиљаду успе да се уда, једна у 500 се кресне једном евентуално двапут са жељеном ловином и то је то. То су неке оквирно оптимистичне шансе и претпоставке.
« Poslednja izmena: 18. Jan 2010, 00:06:20 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 17:26:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.