Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 13:30:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li verujete u psihicke moci?  (Pročitano 23045 puta)
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
postoje knjige na temu "kreativna vizuelizacija"-ali i to se svodi na trud i da nesto jako zelis...mada iz mog iskustva sve sto jako zelim i napravim bez trikova.
Ma nemoj coveku jos dodatno da punis glavu... Nek prvo shvati da to sto radi nije u sferi realnosti pa onda nek cita knjige.
Knjige su odlicna stvar ali u pogresnim rukama mogu samo dodatno da prodube problem!

Eto , a bio je tako kul tip ...
Slomila me! Previse zena na kvadratnom postu Smile ali ali... vraticu se ja... Ko fenix iz pepela.... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

abre los ojos

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 2022
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
e pa jbga..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6101 2.0
Nisam lud. A i pisem i time se bavim u slobodno vreme. To me opusta a zivim u realnosti, radim, druzim se, slusam muziku. Radim sve ko i ostali i kad bi me malo bolje upoznali videli bi da nisam tako los. Sta znas mozda je ovo los trip. Ne znam da li neko veruje u boga ali ja verujem i sve to sto sam vam opisivao pripisujem nekoj vecoj sili. Rekao sam da to vise ne radim jer od toga nema leba. Zivim i radim i trudim se da sve oko mene bude puna realnost. A pisem jer tako praznim svu tugu i negativna osecanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Da napisem jos nesto pa odoh u zivot...

Dakle... Niko nije rekao da si ti los. Ti si jednostavno ubedjen da imas dar koji NE POSTOJI!!!
Sta predstavljaju psihicke moci i da li se psihom mogu pomerati predmeti
Pomeri monitor ispred sebe snagom volje pa ces da vidis!!!
Sta predstavljaju psihicke moci i da li se psihom mogu materijalizovati stvari
Mateijalizuj jos jedan monitor ispred sebe pa ces videti...

1) Nije moguce!
2) Nije moguce!

Dalje nema svrhe pricati o tome...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Sem toga nije nista cudno da ljudi koji provode dosta vremena zajedno , slicno razmisljaju ... po uticajem ega podsvesnom zeljom si stvorio iluzije da je drugacije nego sto jeste , naravno da neces ni da cujes da nije tako kao sto ti kazes ... istina boli ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sem toga nije nista cudno da ljudi koji provode dosta vremena zajedno , slicno razmisljaju ... po uticajem ega podsvesnom zeljom si stvorio iluzije da je drugacije nego sto jeste , naravno da neces ni da cujes da nije tako kao sto ti kazes ... istina boli ..

to!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6101 2.0
Ma ja znam sta je istina . Ne pomeram stvari mislima, niti ih materijalizujem. Nego sam ja spominjao da kada nesto zelim i iskreno razmisljam to se i desavalo. Ali ne mogu ni da ne verujem u slucajnos jer koliko ja znam niko do sada nikada nije pokazao da stvari mogu mislima pomerati. Sve ovo ostavljam iza sebe i sve ove gluposti o daru a da istina boli milion puta sam se uverio u to. Hvala vam jer tesko je sam otvoriti oci a cudne pojave pripisacu slucajnosti da me ne bi proglasili ludim. Mlad sam a ludnica mi ne treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50118
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
Pa imalo je situacija kada sam razmisljao nedelju dana o necemu a ona se ostvarila osmog dana ili imalo je situacija da mi se nesto strasno jede za rucak a kad dodjem kuci sa posla to i zateknem i tako sedam dana zaredom. Isprobavao sam mnogo puta to i palilo je par puta a da majci ne kazem sta zelim jesti. Ko hoce nek veruje a ko nece, nemora. I drugi ru mi pricali da im se slicno desavalo. Ali takvih je retko. Mozda treba verovati da ce se to desiti.

klasičan primjer moći imaginacije

radi se o običnoj tehnici...

evo jedan odlomak iz knjige Lobsanga Rampe:

"Najpre zapamtite sledeće: prvi zakon psihologije kaže da u svakoj bici između volje i     imaginacije - imaginacija uvek pobeđuje. Dakle, zamislite da nešto možete da uradite; ako to dovoljno snažno zamislite - moći ćete. Moći ćete da uradite bilo šta. Sve! Što god zaista zamislite da možete učiniti - možete, ma koliko to teško ili nemoguće izgledalo. Ako vam mašta kaže da je nešto nemoguće , onda je to za vas nemoguće, ma koliko se volja upinjala da vas na to navede.
.... Šteta je što ovu pojavu moramo nazivati imagnacijom, jer naročito na Zapadu - taj pojam ima konotaciju nečeg fantastičnog, iluzornog, neverovatnog, a imaginacija je najjača snaga na Zemlji.
Kako god nazvali ovu fantastičnu pojavu moramo uvek na umu imati sledeće: u svakoj bici između volje i imaginacije, imaginacija UVEK POBEĐUJE. Mi sa istoka se uopšte ne bakćemo snagom volje, jer ona je zamka koja čoveka može lancima da veže za Zemlju. Mi se oslanjamo na kontrolisanu imaginaciju i uspevamo."

"Doktor iz Lase"

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6101 2.0
Ne kapiram pojam imaginacije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Kao sto rekoh... knjige su opasna stvar!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 13:30:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.