Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li vam se ikada desilo nesto paranormalno?  (Pročitano 15895 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Poneki put pomislim da mogu da predvidim neke stvari koje ce se desiti ali onda shvatim da to nije paranormalno vec samo cisto zdravorazumsko razmisljanje.  Smile

Sta ga znam, verujem da ima neceg. Eto, cisto verovanja radi, nije kao da sam video duhove i demone.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Bobak jbt ja bi umrla i garant bi pucala jedno milion putaa da mogu Smile
Bas je steta sto ja nemam oruzje, jel? Smile

Inace ja ti verujem.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia krntija
Десило ми се једном нешто чудно, пре неких десетак година. Био сам клинац, али се добро сећам. А иначе су то видели и ћале и кева и 6 година старији брат. Иначе ово врло ретко причамо, чак шта више, ћале је само исрпичао неколицини људи, ал договорили смо се да избегавамо ту тему у разговору, како не би људи помислили да можда неки лудаци и слично...  Smile С обзиром да је ово интернет и да ми за све вас пуца курац, испричаћу.

Седимо ми тако једне вечери у дневној соби и гледамо телевизор. И онда брат види кроз прозор неко светло напољу, над капијом. Пита на глас ћалета шта је то. Ћале ни не погледа, каже можда је од неког рефлектора одсјај, а онда брат каже да стоји директно над капијом. Ћале устане, приближи се прозору, гледа нетремице. Онда и ја и кева се приближимо да погледамо и оно стварно, неко светло лебди, на 3-4 метра висине, тик изнад капије. Ћале изађе напоље, а ја се попењем на велику терасу на спрату која иде целом ширином куће. И на тој висини, ја сам скоро у равни са том светлошћу. Имала је облик као два пресечена круга. И тако само стоји у месту. Никаква светлост изнад ње, нити икаква светлост испод ње. Ћале крене ка њој како јој се приближио на 5-6 метара, тако се она за исто толико померила уназад. Ћале крене опет напред до капије и изађе на пут, а она се врати још назад. Ћале стао гледа, не зна шта да ради... па крене да се враћа у кућу. Уђе у двориште, затвори капију, крене ка вратима, а светлост се враћа на оригиналну позицију - изнад капије. Ћале мислио да халуцинира, ал сви смо видели исто. И онда смо само стали и гледали у њу, ишчекујући да се нешто деси. Пола сата тако стојимо и ништа се не дешава. И даље лебди над капијом. Тад постане хладно и решимо да уђемо у кућу. Ја силазим доле у истом моменту, срећемо се у ходнику, долазимо у дневни боравак, поглед на прозор - светлости нема.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 12.0a1
mob
Nokia C5-00
Citat
Da li vam se ikada desilo nesto paranormalno?

Баш насупрот, постаје нормално да немам пара...  Smile

Иначе, Буки, напета прича, нема шта  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Jan 2012, 11:25:08 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N-shurnaest
Jednom sam namestio krevet kad sam ustao.
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia E72
Vise puta se meni i sestri dogodilo da u isto vreme cujemo kako se otkljucavaju vrata...
A niko nije otkljucavao  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
sad sam se setio nekih prica koje mi je baba pricala Smile
pricala mi je da je neka njena komsika kada je bila mlada cula kako neko kuka napolju u sred noci  Smile i onda je izasla napolje i videla nesto kao neku senku,prikazu neku kako stoji pored bunara nagnuta ka unutrasnjosti bunara,okrenula se kad je njen muz podviknuo da se vrati unutra,a kada se okrenula ka bunaru senka je nestala
sutra ujutru nista nisu nasli u bunaru 
« Poslednja izmena: 11. Jan 2012, 17:41:55 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
pricala mi je da je neka njena komsika kada je bila mlada cula kako neko kuka napolju u sred noci  Smile i onda je izasla napolje i videla nesto kao neku senku,prikazu neku kako stoji pored bunara nagnuta ka unutrasnjosti bunara,okrenula se kad je njen muz podviknuo da se vrati unutra,a kada se okrenula ka bunaru senka je nestala

Jedan nas prijatelj i njegova porodica dugo su krili pricu o svojoj kuci. On kaze da od kad on zna za sebe po kuci seta zena u crnom. I kaze da su je svi videli, i roditelji i baba i deda i on i sestra.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1

Jedan nas prijatelj i njegova porodica dugo su krili pricu o svojoj kuci. On kaze da od kad on zna za sebe po kuci seta zena u crnom. I kaze da su je svi videli, i roditelji i baba i deda i on i sestra.
da samo sto je ovo bilo kao neka pognuta starica obucena u crno
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Pušikander

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42494
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
svaki put kad sam bio high...
IP sačuvana
social share
Ajde da se drogiramo nek se oči sjaje
Svršavam na silikone od Nikolić Maje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.