Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li vam se ikada desilo nesto paranormalno?  (Pročitano 15893 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 148
Zastava Uzice
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Jel moguce da ti se dogodi tako nesto cudno a da to ne primetis u tom trenutku nego da registrujes tek kasnije?
IP sačuvana
social share
But I see your true colors
shining through
I see your true colors
and that's why I love you
so don't be afraid to let them show
your true colors
true colors are beautiful
like a rainbow
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Alcatel G16x
svaki put kad sam bio high...

'oce to na planinama... od redjeg vazduha.  Smile
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Nista posebno. mozda par cudnih stvari ali nista sto bi bilo tako zanimljivo

Jednom mom drugu se kako on kaze dosta puta desilo nesto "paranormalno"

Pre dve godine se doselio u jednu ulicu. Tu su kopali (ne znam da li je plin ili kanalizacija ali nesto su kopali) i nasli su desetak leseva, na nekih metar i po dubine, iz perioda kada je u Somboru bila kuga, tada taj deo nije bio naseljen pa su ih zakopali izvan grada.

On zivi par kuca od tog mesta. Kaze da su mu se dosta puta desile bas cudne stvari ali naj cudnija je bila kada su svi sedeli u dnevnom boravku. U jednom trenutku su culi neki cudan zvuk. I on je otisao da proveri sta je. Ode u wc i da uplai svetlo kad ono ne radi. Pogleda gore, sijalice nema.  Smile nije uopste u kupatilu (nije se razbila ili nesto) ode u kuhinju kad sijalica na stolu neostecena  Smile a svi koji su u to vreme bili u kuci su sedeli u dnevnom boravku. (da je neko usao culi bi ih ili bi pas zalajao..)

te cudne "paranormalne" stvari su prestale da se dogadjaju kada su doneli svetu vodu iz Ostroga. (ne znam sta su radili tacno sa njom, valjda su polili malo po kuci ili nesto sl..)

Njegova sestra ni dan danas ne sme sama da spava u sobi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
HTC m9
jedino sto se meni desilo je da sanjam nesta i da sutradan se sve to isto desi  Smile
nego kakva je njemu seka mozda ja mogu pomoci  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
jedino sto se meni desilo je da sanjam nesta i da sutradan se sve to isto desi  Smile
nego kakva je njemu seka mozda ja mogu pomoci  Smile

hahaha seka je nesto starija ali sam se ja vec ponudio  Smile (stvarno lepa devojka mislim da je jedno vreme bila i mis ili pratilja.. ) al ima decka.  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jan 2012, 23:52:51 od nesa1126 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Nightwish...forever!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Десило ми се једном нешто чудно, пре неких десетак година. Био сам клинац, али се добро сећам. А иначе су то видели и ћале и кева и 6 година старији брат. Иначе ово врло ретко причамо, чак шта више, ћале је само исрпичао неколицини људи, ал договорили смо се да избегавамо ту тему у разговору, како не би људи помислили да можда неки лудаци и слично...  Smile С обзиром да је ово интернет и да ми за све вас пуца курац, испричаћу.

Седимо ми тако једне вечери у дневној соби и гледамо телевизор. И онда брат види кроз прозор неко светло напољу, над капијом. Пита на глас ћалета шта је то. Ћале ни не погледа, каже можда је од неког рефлектора одсјај, а онда брат каже да стоји директно над капијом. Ћале устане, приближи се прозору, гледа нетремице. Онда и ја и кева се приближимо да погледамо и оно стварно, неко светло лебди, на 3-4 метра висине, тик изнад капије. Ћале изађе напоље, а ја се попењем на велику терасу на спрату која иде целом ширином куће. И на тој висини, ја сам скоро у равни са том светлошћу. Имала је облик као два пресечена круга. И тако само стоји у месту. Никаква светлост изнад ње, нити икаква светлост испод ње. Ћале крене ка њој како јој се приближио на 5-6 метара, тако се она за исто толико померила уназад. Ћале крене опет напред до капије и изађе на пут, а она се врати још назад. Ћале стао гледа, не зна шта да ради... па крене да се враћа у кућу. Уђе у двориште, затвори капију, крене ка вратима, а светлост се враћа на оригиналну позицију - изнад капије. Ћале мислио да халуцинира, ал сви смо видели исто. И онда смо само стали и гледали у њу, ишчекујући да се нешто деси. Пола сата тако стојимо и ништа се не дешава. И даље лебди над капијом. Тад постане хладно и решимо да уђемо у кућу. Ја силазим доле у истом моменту, срећемо се у ходнику, долазимо у дневни боравак, поглед на прозор - светлости нема.

Ova tvoja prica je meni najzaniljivija......nekako je najrealnija!  Smile Smile Smile i strasna na svo nacin!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

With no mistake under the hoop

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
HTC EVO 3D
Jedan nas prijatelj i njegova porodica dugo su krili pricu o svojoj kuci. On kaze da od kad on zna za sebe po kuci seta zena u crnom. I kaze da su je svi videli, i roditelji i baba i deda i on i sestra.

Neko treba da se seti da otpusti kućnu pomoćnicu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
NATDNATUBATJOTG
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung GT-S7580
Jedan nas prijatelj i njegova porodica dugo su krili pricu o svojoj kuci. On kaze da od kad on zna za sebe po kuci seta zena u crnom. I kaze da su je svi videli, i roditelji i baba i deda i on i sestra.

Neko treba da se seti da otpusti kućnu pomoćnicu  Smile Smile
Lol Dzo  Smile
Inace, ja imam nekih halucinacija, al' kad sam bio mali, ne znam da l' sam to zamisljao il' se svarno desilo ..  Smile Uglavnom znam da se nisam drogirao  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Yo man!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
SonyEricsson Star II
Iskreno ,ne.Hiljadu puta sam nocu sam,i to ko zna gde sve.pesacio.Nikad nista.Dok mome drugu se prividjaju razne stvari,i to narocito pored vode
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
 Kad sam bio mali, nekih 5 godina legnem da spavam ali mi počne neko zujanje u glavi. Žmurim i vidim mnogo buba i prestravim se. Otvorim oči a one bukvalno ispred očiju i imam osećaj da nisu fizički tu nego ih prosto vidim. Sledjen posmatram, one u bojama i osećam neko zlo prisustvo. Bože dragi, to nikad nisam zaboravio...

Ima još par dogadjaja koje ću ispričati hronološki..

Imao sam jednog druga koji me je zvao da odem sa njim do Šapca, do njegovog stana a i malo radi avanture da izadjemo iz Beograda. Njemu je tamo živeo ćale koji je umro pa mu je keva otišla u selo(ili tako nešto) a njemu i burazeru je ostao taj.
  Dodjemo mi tamo a bilo je kasno pa smo jeli i legli na spavanje.
 Probudi me zvuk zvona i ulaznih vrata, moj drug stoji kod njih sav uplašen i nešto je rekao sećam se u fazonu "Nije tu" a onda je zatvarao vrata polako pa ih opet otvorio a onda zatvorio, ušao u sobu, upalio svetlo i seo razrogačenih očiju od straha. Pitam ga "Miloše šta ti je?" -To je bio moj otac (!).
 Miloše ne zajebavaj me(sad sam se i ja usro samo tako) Smile
(ovo su njegove reči sada)
"Ni ja ne verujem ali znam da je stajao kod vrata. -Pitao me "Jel ti tu majka a kad sam rekao da nije samo se okrenuo i krenuo da silazi niz stepenice a koraci mu se nisu čuli uopšte. Prvo sam krenuo da zatvorim vrata pa sam ih otvorio opet i načuljio uši a od njega ni traga ni glasa. Nisu se čula ulazna vrata."

-Stan je na prvom spratu, stvarno jezivo. Bili smo klinci i ja to nisam preozbiljno shvatio a Miloš to nikada više nije spomenuo. Totalna misterija.

Ovo što ću sad opisati je potpuno neverovatno i do dan danas nemam odgovor šta se ustvari dogodilo.
 - Godine 1996-te, oko pola 00:30 legao sam da spavam. Napolju je bilo užasno hladno, nekih -7 ili tako nešto a to je bila iznajmljena soba u dvosobnom stanu u kojoj je bilo dosta hladno i nije pomogla grejalica tako da sam se zavukao u debeli jorgan i zaspao.
 Sledeće čega se sećam je da sam kao u snu ali budan(neverovatan creepy osećaj). Oči su mi otvorene, paralizovan sam totalno i preplašen na smrt.  Osetio sam prisustvo zla sa svih strana oko mene. Telo mi se malo podiglo, kunem se životom, tako sam se prestravio da sam mislio da će mi srce stati pa čak mislim i da je stajalo na momente.
 U tom trenutku kroz glavu su mi preletale misli kako je ovo samo košmar i da ću shvatiti da je san ali kad god bih pokušao da se pomerim nisam uspevao. Vrištao sam ali glasa nije bilo, pokušao da se pomaknem, bio totalno paralizovan.
  Nakon nekog kraćeg vremena "spustilo" me je nazad, malo po malo povratio sam kontrolu nad telom, ustao, upalio svetlo i razrogačenih očiju razmatrao koji se to djavo desio sad! Imao sam utisak da sam sanjao a opet bilo je tako stvarno, kao da sam bio zaglavljen izmedju jave i sna.
 Inače ovo mi se desilo dva puta u životu a u tom istom stanu u toj sobi, jedne noći dok sam se uspavljivao čuo sam šuškanje kao kad miš nešto čačka ili mačka grebe pa sam podigao glavu i osluškivao. U jednom momentu je nešto jako šušnulo da sam uspaničen izleteo iz sobe kod cimera i molio ga da spavam kod njega. Tip je naravno mislio da sam debil pa me je gazdarica stalno gledala čudno(on joj ispričao). Nedugo posle svega otišao sam iz tog stana.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.