Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 17:17:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли умирем?  (Pročitano 4166 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Прошло ме је како се чини. Пипам, али не осећам више ништа. Нема ништа надувено, никакав бол. Јуче сам имао најјачи тренинг у животу и надмашио сам се у сваком смислу. Мислио сам да ћу умрети од болова и упала после, а поготово сутра тј. данас, али се осећам фантастично. Никад боље у животу. Изгледа да улазим у штос полако  Smile Једино што ме је синоћ кад сам се вратио у град и легао да спавам ухватио грч у листу па сам се драо као мајмун и још увек га осећам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Jel osecas bol u predelu dupeta?  Smile Mislim vi sto idete na fitnes ste u tom fazonu Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Znaci u sustini si nam pokazao kako pravi muskarci trebaju da treniraju fitnes i kukaju na forumu za relativno slab bol u predelu stomaka koji u stvari nije bol vec samo kao upala  Smile
« Poslednja izmena: 15. Dec 2012, 12:28:29 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
Jel osecas bol u predelu dupeta?  Smile Mislim vi sto idete na fitnes ste u tom fazonu Smile

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ma dobro, generalno bolje sprechiti nego lechiti, pitao chovek za misljenje (tome forumi i sluze), prebrinuo muku i hvala Bogu sve je ispalo u redu  Smile

A za ovo fitnes/teretana, to je sve stvar ukusa i organizacije. Ko sta voli i koliko sebi moze da priusti (vremena, novca i sl.)

Iskreno, vazno je da se bavi nekim sportom/vezbama i da je resio da povede racuna o zdravlju i telu, ostalo je manje vazno...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Не знам како се зову. У петак сам прво трчао на траци нешто више од 3 километра, 20 минута. То није проблем сигурно јер сам и пре знао да трчим јако често на Кеју. Могао сам и више без проблема. После сам сео за неку справу и цепао онако из рамена седећи вукао неко срање од 15-20 кг сам ставио не сећам се тачно. То сам на двао начина. Фазон седнеш, ухватиш са стране рукама и цимаш напред докле ти иду руке па лагано враћаш али не до краја. После сам ноге радио и то ми је доста лако ишло. Сео, и онда поставиш тежину и нека кожно срање на ноге и то ногама горе доле дижем. Е после сам сео за смрт. То ме је убило. Седнем, исправим леђа ухватим од горе рукама и вучем седећи горе доле до врата. После исто за том справом, могуће да ме је ово убило јер ја и даље не могу да верујем да се то ради. Значи за исту справу, ухватиш од напред са средине и то онако према теби као кад радиш згибове. И вучеш доле горе  Smiley 1 Једва сам дохватио, а не да успем 4 пута по 12. Убијао сам се ту. После сам стао до неке справе и стојећи ухватио и вукао онако са две руке доле горе. После склекови и трбшуњаци и то је то. То је било у петак.
Не за'ебавај се са подизањем тешких ствари. Ја сам био на грађевини кад сам имао двадесетак и носио џакове и теглио свашта а онда је почело да ме боли исто као и тебе тако нешто. Отишао код докторке-рекла ми да не подижем претешке ствари никад а поготово без савијених колена.
 То ти је једна кесица која држи црева или тако нешто(заборавих тачно објашњавање докторке) и та црева држи стомачни мишић који је код неких људи доста слаб а брух је зајебан јер кад ти та кеса пукне од тегљења и курчења онда ћеш да видиш и зато ти је мој пријатељски савет да се не мангупираш са теговима и тим с*ањима него да оптимално вежбаш.

Кардио је ок, кондициони су ок
За*еби тегове преко 10 кг, чучањ и подизање са теговима, не оптерећуј стомак превише.
 Симптом могућег фасовања бруха је кад те у пределу ногу код оне ствари жига након тегљења.

Упозорен си па ти види. Не желиш да ти се црева преселе доле у кесу..
« Poslednja izmena: 29. Dec 2012, 15:40:11 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Хвала на савету пошто сам се сад опет мало префорсирао у петак. Кењало ми се пре него што сам отишао на тренинг и јако мало сам срао, осећао сам да сам само 30% искењао, али нисам могао више. Тамо кад сам радио ми се кењало, а то сам осетио тек на крају кад сам почео да трчим. Јако сам мало успео да истрчим јер сам мислио да ћу се укењати и отишао сам у веце да пробам да серем. Нисам успео да серем и после ме је оно фино болело испод стомака кад сам додиривао, али сат времена после тога кад сам се добро испрдео престало је. Доста ме форсира тај тренер. Вероватно си у праву и тражи неке ствари које не могу да урадим и у количинама које још не могу да изведем. Хвала на савету.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Ништа, драго ми је ако помогнем јбг.
Ради све-склекове чучњеве, скачи трчи , ради шта год само се не зезај са подизањем тешких ствари и то је то.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
Zgibovi, Sklekovi, Propadanja i da vidis promene
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
 Да бре. Стварно не капирам та мучења у теретани кад се неко цима и диже неке ненормалне тежине... Многи су ишчашили руке, с'ебали ногу или добили ненормално болне упале...
Ја идем на кондиционе-трчање и то, увек пратим у теретани ако ми је нешто форсирање-избацим тег мање, не треба форсирати себе. Тело је ипак наше возило, треба да бринемо о њему-не да га силујемо.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 17:17:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.