Прошло ме је како се чини. Пипам, али не осећам више ништа. Нема ништа надувено, никакав бол. Јуче сам имао најјачи тренинг у животу и надмашио сам се у сваком смислу. Мислио сам да ћу умрети од болова и упала после, а поготово сутра тј. данас, али се осећам фантастично. Никад боље у животу. Изгледа да улазим у штос полако Једино што ме је синоћ кад сам се вратио у град и легао да спавам ухватио грч у листу па сам се драо као мајмун и још увек га осећам.
Znaci u sustini si nam pokazao kako pravi muskarci trebaju da treniraju fitnes i kukaju na forumu za relativno slab bol u predelu stomaka koji u stvari nije bol vec samo kao upala
« Poslednja izmena: 15. Dec 2012, 12:28:29 od cg_ac »
Не знам како се зову. У петак сам прво трчао на траци нешто више од 3 километра, 20 минута. То није проблем сигурно јер сам и пре знао да трчим јако често на Кеју. Могао сам и више без проблема. После сам сео за неку справу и цепао онако из рамена седећи вукао неко срање од 15-20 кг сам ставио не сећам се тачно. То сам на двао начина. Фазон седнеш, ухватиш са стране рукама и цимаш напред докле ти иду руке па лагано враћаш али не до краја. После сам ноге радио и то ми је доста лако ишло. Сео, и онда поставиш тежину и нека кожно срање на ноге и то ногама горе доле дижем. Е после сам сео за смрт. То ме је убило. Седнем, исправим леђа ухватим од горе рукама и вучем седећи горе доле до врата. После исто за том справом, могуће да ме је ово убило јер ја и даље не могу да верујем да се то ради. Значи за исту справу, ухватиш од напред са средине и то онако према теби као кад радиш згибове. И вучеш доле горе Једва сам дохватио, а не да успем 4 пута по 12. Убијао сам се ту. После сам стао до неке справе и стојећи ухватио и вукао онако са две руке доле горе. После склекови и трбшуњаци и то је то. То је било у петак.
Не за'ебавај се са подизањем тешких ствари. Ја сам био на грађевини кад сам имао двадесетак и носио џакове и теглио свашта а онда је почело да ме боли исто као и тебе тако нешто. Отишао код докторке-рекла ми да не подижем претешке ствари никад а поготово без савијених колена. То ти је једна кесица која држи црева или тако нешто(заборавих тачно објашњавање докторке) и та црева држи стомачни мишић који је код неких људи доста слаб а брух је зајебан јер кад ти та кеса пукне од тегљења и курчења онда ћеш да видиш и зато ти је мој пријатељски савет да се не мангупираш са теговима и тим с*ањима него да оптимално вежбаш.
Кардио је ок, кондициони су ок За*еби тегове преко 10 кг, чучањ и подизање са теговима, не оптерећуј стомак превише. Симптом могућег фасовања бруха је кад те у пределу ногу код оне ствари жига након тегљења.
Упозорен си па ти види. Не желиш да ти се црева преселе доле у кесу..
« Poslednja izmena: 29. Dec 2012, 15:40:11 od taxtex »
Хвала на савету пошто сам се сад опет мало префорсирао у петак. Кењало ми се пре него што сам отишао на тренинг и јако мало сам срао, осећао сам да сам само 30% искењао, али нисам могао више. Тамо кад сам радио ми се кењало, а то сам осетио тек на крају кад сам почео да трчим. Јако сам мало успео да истрчим јер сам мислио да ћу се укењати и отишао сам у веце да пробам да серем. Нисам успео да серем и после ме је оно фино болело испод стомака кад сам додиривао, али сат времена после тога кад сам се добро испрдео престало је. Доста ме форсира тај тренер. Вероватно си у праву и тражи неке ствари које не могу да урадим и у количинама које још не могу да изведем. Хвала на савету.
Да бре. Стварно не капирам та мучења у теретани кад се неко цима и диже неке ненормалне тежине... Многи су ишчашили руке, с'ебали ногу или добили ненормално болне упале... Ја идем на кондиционе-трчање и то, увек пратим у теретани ако ми је нешто форсирање-избацим тег мање, не треба форсирати себе. Тело је ипак наше возило, треба да бринемо о њему-не да га силујемо.