Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su u Srbiji tolerisu otvorene diskusije?  (Pročitano 30534 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a2pr
mob
LG Google Nexus 5
Druga bozija zapovest

Ne cini sebi idola niti kakva lika, nemoj im se klanjati niti im sluziti

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
"Idoli" su izuzetno drustveno korisni.. samo ako se lepo izaberu...
Sve sto vredi kod nas uglavnom je posledica jednog koji se istakao a koga su drugi sledili..
Nazalost, danas klinci vise vole "pola-dolara" nego Saleta Djordjevica.. zato valjda niko mladji od 88' godista ne moze vola ubosti na kosu, al zato svi virtuelno mlate virtuelnim prangijama...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dakle, da li se tolerisu u Srbiji?

Да.

Mene malo uzasava. Ne znam, zbog cega.

Због природе.

Po Veksleru sam, u 17. god. imala IQ 120, falilo mi je 20 do genijalnosti. Smile

Ја 123 (али није Векслер, већ чиста интилегенција). Цркни.  Smile Smile Smile

80% ljudi na prostoru balkana bi opet zaratilo da moze.
Sta reci o njihovoj inteligenciji? Smile

Шта хоћеш да кажеш, да "паметни" на ратују... (*,)

@mirjanammm... ima zivotinja pedera (bolje reci bisexualaca)

Али не сисара.

Možeš da imaš IQ od 154, ako ne znaš da je upotrebiš, zajebi sve to...

IQ управо и јесте способност учења, прилагођавања и обзервације "новог" односно уопштено речено СНАЛАЖЕЊА у ситуацијама без претходног знања.
Citat
« Poslednja izmena: 19. Jan 2007, 17:08:27 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6630
Druga bozija zapovest

Ne cini sebi idola niti kakva lika, nemoj im se klanjati niti im sluziti

Slažem se, nema nišega lošeg u tome da neko želi da bude kao neko...
Sve dok čovek ume da izabere pravu osobu...
Slažem se i sa onim "Sledi svoje instinkte", ali ipak nije na odmet imati neku smernicu...

Reloader..
i pored 123 IQ ne zna da odabere browser...
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Nevladina organizacija "Udruženje ljubitelja zgodnih dugonogih plavuša" Onda NVO ULJZDP organizuje paradu sa zahtevom da se svakom članu udruženja obezbedi po jedna takva kao ljubavnica, eto ugrozeni su (onanijom!)

Naravno da je ovo besmisleno, pa su mi po istom osnovu besmislene gej parade. Sex je za mene privatna stvar svakog pojedinca, pa se sam potrudi da dođeš do sexa koji želiš i to obavljaj u intimi svog stana.

Ljudi su po svojoj prirodi opterećeni sexom, takvi smo i fiziološki, a mutirani sexualni nagoni usmereni ka nečemu što naizgled nema veze sa seksom su motorna snaga zajednice kao i predmet manipulacija.

Eto ja ovo pametno postujem sa ciljem da privučem zgodnu dugonogu plavušu (NVO ULJZDP) koja će oduševljeno reći "Bože, što je pametan, sa ovim ću da se parim!" (da se malo sa sobom sprdam)
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
mob
LG Google Nexus 5
slazem se, ali idoli ne ostaju za celi zivot. idol ti je u detinjstvu, a onda nesto uradi, sto te razocara, i izgubi vrednost idola.
i pocnes da razmisljas, kad je mogao moj idol to da uradi, da se proda npr. za pare, sto ne bih mogao i ja uraditi nesto jos gore.

postovati ljude, s tim se slazem.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6630
slazem se, ali idoli ne ostaju za celi zivot. idol ti je u detinjstvu, a onda nesto uradi, sto te razocara, i izgubi vrednost idola.
i pocnes da razmisljas, kad je mogao moj idol to da uradi, da se proda npr. za pare, sto ne bih mogao i ja uraditi nesto jos gore.

Tako mogu da razmišljaju osobe koje sa 20 godina još uvek nemaju izgradjenu ličnost..
A ako su već toliko nezrele i glupe, neka ih, neka se prodaju...
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Citat

Ljude koje sam istinski postovao sa 14-15 postujem i danas... ni jedan me nije razocarao Wink
Sve je stvar izbora... da li biras idola jer ima sisate crnkinje i poklopac od sahta pozlacen oko vrata ili gledas sve sto je radio, postigao, rekao, ostvario...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
mob
LG Google Nexus 5
postovati .... da

ali idol u smislu da hoces da zivis njegovim zivotom .... ne
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Sve i da hocu njegov zivot ne mogu da zivim.. u isti potok ne mozes dvaput stati...

Tema: Da li su u Srbiji tolerisu otvorene diskusije?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.